Ni za kaj, sama sem iskala neke čevlje za poletje in vem že na pamet, kaj imajo na kateri strani. Iz New Looka nisem nikoli naročala, zato težko rečem. Mislim, pa da neke bistvene razlike ne bi smelo biti, mogoče ti lahko katera druga svetuje glede številk. Tudi glede kvalitete ne vem, kakšni so. Ampak glede na to, da cena ni glih pretirana, se pomoje splača poskusiti.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Ja, včasih je bilo kaj takega videti v tistih čudnih spletnih trgovinah s kitajsko robo, ki so jih na forumu parkrat objavili... so imeli take cotke za v klube, perilo in samostoječe nogavice itd. Sem na hitro pogooglala, npr. tole mi ven vrže - res je pod 'Erotiko' uvrščeno... sicer tukaj piše, da ni dobavljivo, ampak očitno bi res znalo bit v kakšni erotični trgovini :
A je katera videla kje v LJ kakšne take fugly superge s skrito polno peto, ki so zdaj v trendu? Meni so še kar všeč postali, pa glede na to, da superg ne maram nosit ravno zato, ker nisem preveč visoka, bi jih rada vsaj pomerila kje v živo, da vidim to čudo
Aha, tnx, sej na netu sem jih tudi jaz polno našla Samo bi raje v živo pomerila, če so kje pri nas, da sploh vidim, kako izpade. Ker pojma nimam, a bi bilo grozno na meni ali ne
EDIT: aja, sej ni panike, sem vsakega predloga vesela, hehe