Katero osebo iz foruma bi povabil/a na izlet in kam?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

delusional napisal/-a:
brandibelle napisal/-a:

jaaaa, v kolono pa fantk+puncka, tist k pa ni pridn more pa "tastarim" rokco dat..

eheheheh :D

168 sm, glih suha pa nism, ne.

človek te lažje preskoči, ko pa pride mimo tebe :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

hahaha mislim, da je zate bols da ne prides :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Dioniz napisal/-a:
človek te lažje preskoči, ko pa pride mimo tebe :D

ja zdej, kot da sm širša k višja. :evil:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

to KAO ce roke stegnes :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

po Dionizevi definiciji mam tud kratke lase, čeprow jih mam do sredine hrbta :roll:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Kaj ste tukaj res vsi našli kao sorodne duše, ste tako nezbirčni glede družbe, glumite, ali kaj? :D

Koga bi jaz povabil? Nikogar. Lušno s eje malo popričkat na forumu, to je pa tudi vse. ne bom se pa delal, da bi zdaj imel ful željo nekoga spoznat, ker ni res.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Odprti :wink: .

In ja, če mi je s kom zanimivo debatirat na forumu (znam tud po uro tle sedet, ti pa tud :P), ne vidim razloga, da bi bila debata v živo kej manj zanimiva.

Zdej, za tiste, k so pa itak "neki več" in je spit kavo npr z nekom "izguba časa", bi se pa mogli vprašat, zakaj zgubljajo čas za virtualne debate. Ampak ne, to je zanimivo (itak, ker se lahko skrivaš za nickom in glumiš Đeka), debata v živo bi bila pa "gluma" :roll: No, ravno nasprotno, pri debati v živo je manj prostora za "glumo", tlele si jo lahko privoščite :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

^^ :top:

Meni sta bile *mala* & purple_rain najbolj zanimivi (še zmeraj sta mi :wink: ) in smo se zato tudi lani zmenili, da gremo na kavo, koncerte, itd. in je bilo zelo fajn, še boljše kot virtualne debate. Tko da ne vidim, zakaj ne bi dal priložnosti spoznati nov folk (pod spoznavanje folka ne štejem dokler ga v živo ne srečaš).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Tisto o nakladanju na forumu in tišini na srečanju, kar drži. Mahagonij se kar razgovori, pa tut ostali, ko smo se nazadnje dobil je kr stekla debata.
Je pa jasno, da Claire, Džeki, sirova štručka,... v živo nebi tolko pametovali..jah kdo bi jih pa poslušal :D
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

gremo enkrat k toru na krvavice pa da vidmo kdo je najbl "gobcen" :keks:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kaj pa potem rineš v sirovo štručko preko ZS-jev, če ne bi rad poslušal njenega pametovanja v živo? :roll: :roll: :roll:

čmrlj! :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

barbie_girl_85 napisal/-a:Ampak ne, to je zanimivo (itak, ker se lahko skrivaš za nickom in glumiš Đeka), debata v živo bi bila pa "gluma" :roll: No, ravno nasprotno, pri debati v živo je manj prostora za "glumo", tlele si jo lahko privoščite :P

Seveda se v javnosti obnašam drugače, kot na forumu, ne mislit zdaj, da si odkrila toplo vodo, ko parafraziraš moje lastne besede.

Jaz sem v javnosti dokaj normalen prijazen človek. Če kdo prosi za nasvet, mu ga dam, če ne, sem pa raje tiho. Prepričanja pa imam vedno ista.

Čar foruma je zame ravno to, da lahko poveš stvari na necenzuriran način. In če se s forumaškimi figuricami dobiš v živo, se ta čar nekako izgubi.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Nihce ne bi rad v zivo dobil :steinigung: :ritter: :stick: :club: in ostalih smeskov ze uporabljenih na tem forumu :)

Meeting - dejansko bi res prisel sam pofirbcat kako junaki in junakinje s foruma zgledajo...
O cem bi pa debatiral z vecino... khm... o velikosti ticev? o tem kaj kdo je za zajtrk? o varanju... ?

Nekak se strinjam z obema stranema...

@tor - bil je hec.
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Okt. 2011 9:19, skupaj popravljeno 1 krat.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

brandibelle napisal/-a:gremo enkrat k toru na krvavice pa da vidmo kdo je najbl "gobcen" :keks:

tvoj gobec, menda
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori