moj je oven in ponavadi...je še 10 minut tiho in me drži za roko, js pa ležim na njegovih prsih...in k pride h sebi se samo smeje, čez neki cajta pa: "zakon! ku ti je blo?"
moj je devica in mi ponavadi reče... hmmm... za joško me prime pa prst mi hoče v nos dat pa... uglavnem hudiček postane. ne reče mi nič konkretnega. običajno začne kakšno debato. ali pa jo jaz začnem. kaj pa vem. skoraj nikoli nič romantičnega. običajno je čisto nekaj na kontra, po možnosti nalašč kakšno neumesno ven blekne
in da naj bi moški po seksu bili zaspani?? moj je daleč od tega
p.s.: sva pa že debatirala o izražanju čustev po seksu in se oba strinjava, da "ljubim te" po seksu (sploh pa MED seksom) zveni skrajno hinavsko , čeprav se večkrat ne moreva zadržat (vsaj jaz ne) in še vseeno to rečeva
moj je bik... in ce bi ze bil lacen, bi si sam to prinesel, drugace pa sploh ne bi jedel pice... res pa je, da bi on takoj se enkrat... pa mogoce potem kaksno sadje pojedel...
Moj je tehnica in ponavadi ko končava me praša če mi je blo ful dobro, pol pa se posmeje, kr ve kašn odgovor sledi Ljubim te si ponavadi med sexom rečeva.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
[She.] napisal/-a:Moj je tehnica in ponavadi ko končava me praša če mi je blo ful dobro, pol pa se posmeje, kr ve kašn odgovor sledi Ljubim te si ponavadi med sexom rečeva.
Moj je tud tehtnica, čeprou ne vem kolk velik veze imajo izjave po seksu s horoskopom.
No, moj reče, da mu je bilo všeč ali pa vpraša, če je meni bilo všeč pa da me ljubi pa tko pa mal me objame