Preveč popoln in priden tip
prosim, da ne smetite moje teme z vase zagledano Claire, ki res misli da se cel svet vrti okoli nje in njenega stanovanja
Upam pa, da ostale spregledate, da res misli, da je nad vsemi, to, da se ji niti nicka ne da prav napisat, pa pove vse, delaj se ti norca kolikor hočeš, mene res ne gane
Konkubina* mojemu fantu pa ne rabiš povedat ti, bom že sama razčistila, ker se to tiče le naju dveh, nenazadnje sva par midva. Hvala

Konkubina* mojemu fantu pa ne rabiš povedat ti, bom že sama razčistila, ker se to tiče le naju dveh, nenazadnje sva par midva. Hvala
Radovednica ena
Mal še morem poskrbet za rating tega foruma. Če bi rekla, to je to in ne bi nič napisala, bi se tema zaključila, če bi pa rekla, da mu nisem povedala, da sem ga prevarala in da sem mu kaj prekrila bi pa takoj bilo spet dodatnih 5 strani zmerjanja
Tako, da ne vem a bi sploh kaj napisala tukaj 

Noella napisal/-a: Hvala pa tud redkim pozitivnim komentarjem in osebam, ki so mi poslali privat sporočila.
To pa ti res ne verjamem.
Moderatorka je še kako živa, ampak dokler ni offtopica mislim da ne bo nič

The world is as you are.
pa boli mene za njen nick. za tako se mi res ni za trudit niti ga skopirat. damn. dajmo me linčat, ker povem kaj si mislim. predvsem pa seveda zato, ker se cenim. (saj so me vabili iz loreala pa sem zavrnila).
ti noelia se itak nimaš kaj za oglašat. dokler mu ne poveš kakšna packa si. v bistvu ti misliš da si nad vsemi. še nad svojo zvezo si se postavila. bošček mali.
ti noelia se itak nimaš kaj za oglašat. dokler mu ne poveš kakšna packa si. v bistvu ti misliš da si nad vsemi. še nad svojo zvezo si se postavila. bošček mali.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Noella napisal/-a:konkubina* ne me še ti žalit, I respect youSicer pa sem mu povedala tako kot je najbolje za oba

Mislim, da si hotela napisati "tako kot je najbolje zame", torej nisem mu povedala, da se bom čez 5-10 let lahko poročila z njim.

Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
V vsej tej "limonadi" imam en dvom...ne vem ali se to tej Noelli res dogaja al si je vse skupaj izmislila za par ur zabave na forumu...
Možno je, da ena baba gre varat tipa z njegovim bratrancem...ampak, da se pride na forum hvalit s tem dejanjem in še pisat, da boljše od nje ni...
Mi zgleda, kot da hoče malo podpalit vse te, ki jo zdaj pljuvate in obsojate
Vsekakor zanimivo branje...
Možno je, da ena baba gre varat tipa z njegovim bratrancem...ampak, da se pride na forum hvalit s tem dejanjem in še pisat, da boljše od nje ni...

Mi zgleda, kot da hoče malo podpalit vse te, ki jo zdaj pljuvate in obsojate

Vsekakor zanimivo branje...
-
- Cosmopsiho
Hja tko nekak je blo, da sva se pač vsedla in pogovorila. Jaz sem mu povedala, kaj me moti in da pač to ni več to, on je tud rekel, da čuti že dalj časa, da sem odsotna in itd. Priznala sem mu, da sem bla z drugim, kar ga je itak šokiralo, ampak še enkrat več je dokazal svojo popolnost in to sprejel mirno s pokončno glavo, da to ni nič takega, da tud on dela napake itd itd. Da sem ga varala z njegovim bratrancem sem zadržala zase, ker nočem povzročat nepotrebne družinske drame. Odločla sva se, da bova ostala prijatelja. Sprejel je presenetljivo mirno, kar pa me ne preseneča.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho