Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

pa to je za crknit od smeha no.
ona govoriči o popolnosti svojega tipa in potem ne loči ironičnega pridiha,... s takimi sploh brezveze kaj razglabljati (konkubina všteta).

za moje stanovanje se pa kar pojejte. kaj me briga.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

prosim, da ne smetite moje teme z vase zagledano Claire, ki res misli da se cel svet vrti okoli nje in njenega stanovanja :cry: Upam pa, da ostale spregledate, da res misli, da je nad vsemi, to, da se ji niti nicka ne da prav napisat, pa pove vse, delaj se ti norca kolikor hočeš, mene res ne gane :P

Konkubina* mojemu fantu pa ne rabiš povedat ti, bom že sama razčistila, ker se to tiče le naju dveh, nenazadnje sva par midva. Hvala
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Radovednica ena :D Mal še morem poskrbet za rating tega foruma. Če bi rekla, to je to in ne bi nič napisala, bi se tema zaključila, če bi pa rekla, da mu nisem povedala, da sem ga prevarala in da sem mu kaj prekrila bi pa takoj bilo spet dodatnih 5 strani zmerjanja :P Tako, da ne vem a bi sploh kaj napisala tukaj :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ta vase zagledana claire za razliko od nekaterih, zna priznat, ko 'zajebe' in se celo opraviči...
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 01. Mar. 2011 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

:lol:
Vsak raj ima svojo kačo.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

konkubina* ne me še ti žalit, I respect you :D Sicer pa sem mu povedala tako kot je najbolje za oba
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Noella napisal/-a: Hvala pa tud redkim pozitivnim komentarjem in osebam, ki so mi poslali privat sporočila.

To pa ti res ne verjamem.

Moderatorka je še kako živa, ampak dokler ni offtopica mislim da ne bo nič :D Razen če ji napišeš, da varaš tipa z njegovim bratrancem in da se te kot popolne ne sme žaliti?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

pa boli mene za njen nick. za tako se mi res ni za trudit niti ga skopirat. damn. dajmo me linčat, ker povem kaj si mislim. predvsem pa seveda zato, ker se cenim. (saj so me vabili iz loreala pa sem zavrnila).

ti noelia se itak nimaš kaj za oglašat. dokler mu ne poveš kakšna packa si. v bistvu ti misliš da si nad vsemi. še nad svojo zvezo si se postavila. bošček mali.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Goflaa.* »

Noella napisal/-a:konkubina* ne me še ti žalit, I respect you :D Sicer pa sem mu povedala tako kot je najbolje za oba

:lol:

Mislim, da si hotela napisati "tako kot je najbolje zame", torej nisem mu povedala, da se bom čez 5-10 let lahko poročila z njim. :stupid:
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Kaj in ti kr mislš da bratranc tega nebo povedu njemu? pa rekla si kok sta dobra kolega tut sicer..mogoče pa tut tvoj popolni fantk tebe vara da nč ne opaz, al pa noče opazt, nikol se neve :D
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

V vsej tej "limonadi" imam en dvom...ne vem ali se to tej Noelli res dogaja al si je vse skupaj izmislila za par ur zabave na forumu...
Možno je, da ena baba gre varat tipa z njegovim bratrancem...ampak, da se pride na forum hvalit s tem dejanjem in še pisat, da boljše od nje ni... :lol:

Mi zgleda, kot da hoče malo podpalit vse te, ki jo zdaj pljuvate in obsojate :D

Vsekakor zanimivo branje...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Hja tko nekak je blo, da sva se pač vsedla in pogovorila. Jaz sem mu povedala, kaj me moti in da pač to ni več to, on je tud rekel, da čuti že dalj časa, da sem odsotna in itd. Priznala sem mu, da sem bla z drugim, kar ga je itak šokiralo, ampak še enkrat več je dokazal svojo popolnost in to sprejel mirno s pokončno glavo, da to ni nič takega, da tud on dela napake itd itd. Da sem ga varala z njegovim bratrancem sem zadržala zase, ker nočem povzročat nepotrebne družinske drame. Odločla sva se, da bova ostala prijatelja. Sprejel je presenetljivo mirno, kar pa me ne preseneča.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Dobra odločitev :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Glede na to kok si grdo za*bala, si dejansko dost classy rešila situacijo. Hvalabogu bo tip najdu boljšo, ti boš pa enga bednika.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori