One night stand za 'prvič'?
McLarnovc, ne vem zdaj kake veze ima to, kako bi jaz odreagirala, ce mi tip rece, da je s mano, samo zaradi tega ker imam fajn luknjo, to nisem se dozivela...ti pa povem, da ne bi bila ne vem ti kolk presenecena, to se mi zdi bolj realen odgovor, kot recimo da mi pripoveduje kake pravljice v smislu da sem edina, posebna in druge gluposti zraven, pa zvezde z neba, iz druge strani pa da cutim da se mu gre samo za sex.
Je pa res, da ce tip je res tolk drzen in mi to kar tko pove, mu bom pac odgovorila, da ce je luknja res tak fajna si mora poiskat bojsega orodja!
Je pa res, da ce tip je res tolk drzen in mi to kar tko pove, mu bom pac odgovorila, da ce je luknja res tak fajna si mora poiskat bojsega orodja!
˝če kdo išče devico da je to sigurno devica, potem bo žal moral zaiti v osnovno šolo!˝
Načeloma drži, ne pa vedno. Jst že pol desetletja po faxu hodim, pa še vedno nisem! Ampak glede na komentare in mnenja enih, lahko sklepam da sem pri svojih letih nevredna doživeti prvi sex, če ga še do zdaj nisem pa mi napovedi kažejo da me očitno tak noben nebo hoto, ker tak al tak nimam pojma..zaželjene so pa itak samo izkušene! (malo karikiram ena mnenja in predsodke o tem da smo pa tanedolžni čudni v vseh pogledih..kak za koga, jes že vem zakaj sem med ˝tačudnimi˝)
Načeloma drži, ne pa vedno. Jst že pol desetletja po faxu hodim, pa še vedno nisem! Ampak glede na komentare in mnenja enih, lahko sklepam da sem pri svojih letih nevredna doživeti prvi sex, če ga še do zdaj nisem pa mi napovedi kažejo da me očitno tak noben nebo hoto, ker tak al tak nimam pojma..zaželjene so pa itak samo izkušene! (malo karikiram ena mnenja in predsodke o tem da smo pa tanedolžni čudni v vseh pogledih..kak za koga, jes že vem zakaj sem med ˝tačudnimi˝)
-
- Sramežljivka
Akvamarin napisal/-a:Louis Pitton a lahko bolj obrazlozis zakaj se vsi tipi palijo na device? Se palijo ali pa deljansko gre za moski ego, da hocejo biti prvi, ker device so neiskusene in itak ne obetajo dober sex vsaj na zacetku? A ja, me tudi zanima, kolk se tipi obremenujete s tem, ce niste prvi! Moje mnenje je da ne glede na to, kolk je nasa druzba postala moderna, klasika si ostane klasika, in vsak moski bi raje imel nedolzno!
Ne bi ti znal odgovoriti.Sam se nikoli nisem palil na device,ker sem raje preferiral strejše ženske.
Mislim,pa da se avtorica teme ne bi smela toliko obremenjevati z nedolžnostjo.Naj bo pač spontan trenutek,ter naj ne podleže pritisku prijateljic & prijateljev...itd.Pač ko bo pripravljena za ta trenutek naj to stori.Bila to avantura za eno noč ali pa zveza.
Samo naj nikoli potencialnemu moškemu ne pove,da je devica.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Ne se čudit, čudna so pota gospodova
Taki trendi so danes, kaj čmo....je v letih, ko se prijateljice med seboj pogovarjajo o svojem "prvič", nekatere so že pri številki 2, 3 ipd. In bi punca tud rada sodelovala v pogovoru
Sicer ni pametno, ampak pametna ravnanja pač niso nek ideal pubertetnic. Sej smo bile podobne, ne se zdej čudit
Avtorici teme pa......delaj na samozavesti, boš mela vse odgovore v glavi

Avtorici teme pa......delaj na samozavesti, boš mela vse odgovore v glavi

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Letnik sva pomoje približno isti. Glede smrkcov tole, da se mi zdi, da maldina vedno bolj zgodaj rine v izgubo nedolžnosti pa čeprav še ni zrela. Deloma pa smrkci zato, ker mi se res nismo pogovarjali o izgubi nedolžnosti in podobno.
To je moja zasebna stvar, ki jo nisem nikoli z nikomer delila, jo nočem deliti. Je pa bila prijetna izkušnja in mi ni žal zanjo. Nikoli mi ni nihče zastavljav vprašanj glede teh izkušenj in tudi jaz nikomur ne.
To je moja zasebna stvar, ki jo nisem nikoli z nikomer delila, jo nočem deliti. Je pa bila prijetna izkušnja in mi ni žal zanjo. Nikoli mi ni nihče zastavljav vprašanj glede teh izkušenj in tudi jaz nikomur ne.
Louis Pitton napisal/-a:Samo naj nikoli potencialnemu moškemu ne pove,da je devica.
to bi znala potem biti neprijetna izkušnja, celo tramva, znal bi biti avči in če tip ne ve da je njen prvi, potem dvomim da bo šel počasi in da bo previden&nežen.
Jz sm lepo povedala, sej ni to zdej nekaj česar bi se sramovali in če mi mogla še enkrat zgubit nedolžnost bi isto naredila

Se pa strinjam da naj ravna po svojem občutku in ne podleže različnih pristiskom kolegic, okolice, Bog ne daj pa fanta.