A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

BBB-DDD-KKK napisal/-a:Kaj lahko kaka punca na malo bolj dolgo napiše kakšno obnašanje si želi videti pri fantih kadar se gre za zvezo. Pa mislim od povabila vn pa naprej

:) :) :) :cool:

Vsaka ti lahko napiše in vsaka ima svoja pričakovanja.
BBB-DDD-KKK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BBB-DDD-KKK »

Več mnenj dobimo, boljše bo. Zanima nek okviren način razmišljanja... kaj si punce želite itd... saj vse razmišljate na podoben način...
Fantje bi dostikrat radi naredili dober vtis pa nevemo kako... Verjetno nisem edini ki bere cosmopolitan tko da razna mnenja bi ful pomagala...
Rad bi iskrena mnenja... "ko greva ven je lepo da on vse plača, itd..."

:) :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

to, da bereš cosmopolitan, je ful plus...to moraš ženski takoj povedati, ko jo spoznaš, ker boš takoj dobil plus točke, ker s tem pokažeš, da si fensi! :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

hočem, da je to kar je in da se vse zgodi spontano. brez tega da bi razmišljal kaj mora narediti, reči...

in ne vem zakaj razmišljaš kaj si punce želimo... Za prvi zmenek bodi to kar si in delaj to kar si ti želiš. In če ji bo potegnalo in se bo počutla ob tem kar delaš, govoriš dobr, pol okej, če ne pač nisi njen tip in ji to ni všeč. Ne potrebuješ se pa zdej vsaki punci prilagajati in početi tisto kar ona želi kar je njej všeč :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nanamiša napisal/-a:Za prvi zmenek bodi to kar si in delaj to kar si ti želiš.

joj, ko bi te na prvem zmenku kdo za tamalo zagrabil pa bi naslednjič spet trobentala, naj moški dela kar si želi...juhu! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

bi ga pa nazaj za tiča :D No problem :D

Ja lej mogoče pri kateri to vžge in se ujameta. ( če ima že res namen to delati)

Ja in še vedno bi to trobentala :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nanamiša napisal/-a:bi ga pa nazaj za tiča :D No problem :D

rad bi te videl, ja... :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

ker je to nekaj tako neverjetnega ane :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

če je tebi to nekaj normalnega....kapodol! :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

No ja, da je tipu normalno da te na prvem zmenku grabi za tamalo, ženski pa tudi....jah, fajn da bi se našla :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

kdo je reko da je to normalno? :D Kok ti obračaš stavke
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nanamiša napisal/-a:Za prvi zmenek bodi to kar si in delaj to kar si ti želiš.

verjetno naj bo moški na prvem zmenku to kar je in dela to, kar je spodobno za prvi zmenek...verjetno... :roll:
BBB-DDD-KKK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BBB-DDD-KKK »

nanamiša napisal/-a:hočem, da je to kar je in da se vse zgodi spontano. brez tega da bi razmišljal kaj mora narediti, reči...

in ne vem zakaj razmišljaš kaj si punce želimo... Za prvi zmenek bodi to kar si in delaj to kar si ti želiš. In če ji bo potegnalo in se bo počutla ob tem kar delaš, govoriš dobr, pol okej, če ne pač nisi njen tip in ji to ni všeč. Ne potrebuješ se pa zdej vsaki punci prilagajati in početi tisto kar ona želi kar je njej všeč :roll:

Evo, to me zanima :D Naj še kakšna kaj napiše :)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

spodobno za prvi zmenek..jooj..glede na to kako različni smo ljudje imamo različne meje. In nekomu se zdi ena stvar, ki je drugemu pretirana za prvi zmenek čist okej.

Pa nehaj se vtikati v vsako mojo besedo ker ne boš nikamor piršel.

Drugače pa ja raj vidim, da je tip na prvem zmenku takšne kot je ne pa da je prisiljeno prijazen in osladen in bi vse naredim samo da bi izpadlo čim bolj lepo :roll: Raj vidim tipa, da me prime za pizdo ( če si že mogo dat takšen primer..očitno si si blizu s tem), kot pa da mu teče od zlagane osladnosti!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

BBB-DDD-KKK napisal/-a:Več mnenj dobimo, boljše bo. Zanima nek okviren način razmišljanja... kaj si punce želite itd... saj vse razmišljate na podoben način...
Fantje bi dostikrat radi naredili dober vtis pa nevemo kako... Verjetno nisem edini ki bere cosmopolitan tko da razna mnenja bi ful pomagala...
Rad bi iskrena mnenja... "ko greva ven je lepo da on vse plača, itd..."

:) :)

Kot prvo tip mi mora bit vizualno vsec, pac mora biti urejen, pa potem me zanima kaj pocne v lajfu, seveda nocem da je kaksen luzer, hocem da je samostojen, da ne dela vse po moji zelji, da ima vcasih drugacno mnenje kot jaz da lahko debatiram,ful mi pomeni da je tip razgledan da lahko zvem nove stvari, da me ne klice skoz, da mi pusti prostora, da tudi jaz dobim zeljo in ga poklicem, nocem da je osladen in prevec prijazen, pac vcasih mora poskrbet tudi da popizdim, nocem da me obletava s komplimenti vsak dan in skoz, dovolj je obcasno, in ne rabi mi govoriti kolk sem mu vsec ali da je zaljubljen, ker govorica telesa in njegovo vedenje mi povejo zadost...
Odgovori