Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
Js sem glasna zato, ker ne morem drugače.
Dobro, če vem, da so v sosednji sobi ljudje se poskušam zadržati in v tem primeru sem malce glasnejša samo med orgazmom. Drugače pa se me baje kar sliši... Sama si niti ne predstavljam kako glasna sem.
Najhuje je bilo pa baje enkrat, ko je bilo v igri še nekaj alkohola, v ozadju pa je bila zelo glasna glasba. Moj je rekel, da je samo upal, da ne bojo nehal igrat... Meni se pa sploh ni zdelo, da bi bilo tako hudo.

Najhuje je bilo pa baje enkrat, ko je bilo v igri še nekaj alkohola, v ozadju pa je bila zelo glasna glasba. Moj je rekel, da je samo upal, da ne bojo nehal igrat... Meni se pa sploh ni zdelo, da bi bilo tako hudo.

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Bila sva zu mojmu na morju in smo mel tk v vrsti šotore postavljene...
Pri prikolici je bil najin potem za nama en šotor ta tret pa pred unimdvema...in sta bla unedva v tretjem glasna ane oz. ona...in tk zjutri mi od mojga mami reče da je pač una k je bla z njimi rekla o to sta pa tigi in X ane pa reče ah ne ne to nista mojedva
Pomoje, da me že pozna kako je pr men ker sm tudi kar preveč glasna ampak tišja nemorm bit, čeje pa tk fajn...pa še njegova mami ve kako je
to
Pri prikolici je bil najin potem za nama en šotor ta tret pa pred unimdvema...in sta bla unedva v tretjem glasna ane oz. ona...in tk zjutri mi od mojga mami reče da je pač una k je bla z njimi rekla o to sta pa tigi in X ane pa reče ah ne ne to nista mojedva

Pomoje, da me že pozna kako je pr men ker sm tudi kar preveč glasna ampak tišja nemorm bit, čeje pa tk fajn...pa še njegova mami ve kako je

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Joj jest ne morm bit tih, tko težko mi je v tišini (če je kdo doma), sam ker nimava svojga stanvana morva bit mal bl tiha..tko da k sva pa sama si pa dam duška
najbolj pa sedejo umazane besede (dej me ti prasc...-to pr mojmu ful vžge, pa še ene par besed k sva jih sama izumla
).

Za dežjem vedno posije sonce!!