Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Glasneje dihava in si govoriva besedi da mi pomen vse in da ga imam rada in obratno :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js sem glasna zato, ker ne morem drugače. :) Dobro, če vem, da so v sosednji sobi ljudje se poskušam zadržati in v tem primeru sem malce glasnejša samo med orgazmom. Drugače pa se me baje kar sliši... Sama si niti ne predstavljam kako glasna sem.

Najhuje je bilo pa baje enkrat, ko je bilo v igri še nekaj alkohola, v ozadju pa je bila zelo glasna glasba. Moj je rekel, da je samo upal, da ne bojo nehal igrat... Meni se pa sploh ni zdelo, da bi bilo tako hudo. :D
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

hm..glasna...ja dokaj..včasih pa ful,drugače pa če se pogovarjama..pa se pogovarjama o takšnih stvareh da stvar še malo bol podžgejo :D
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Zelo glasna :twisted:
Špela07
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Špela07 »

fuki me prasec :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Odvisno od tega, kje sem.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Bila sva zu mojmu na morju in smo mel tk v vrsti šotore postavljene...

Pri prikolici je bil najin potem za nama en šotor ta tret pa pred unimdvema...in sta bla unedva v tretjem glasna ane oz. ona...in tk zjutri mi od mojga mami reče da je pač una k je bla z njimi rekla o to sta pa tigi in X ane pa reče ah ne ne to nista mojedva :eek:

Pomoje, da me že pozna kako je pr men ker sm tudi kar preveč glasna ampak tišja nemorm bit, čeje pa tk fajn...pa še njegova mami ve kako je :oops: to
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Čist odvisn.Da bi kej upila al pa stokala preveč na glas se mi še ni zgodil. Ponavad zmer neki govorim...učas krneki u prazno hehe. Pa njegov ime dostkrat rečm ja :D
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mayikaaa »

hehe .. jz sm tut dokaj glasna...bi bla še bolj,ampak majo take stene da se vse čuje,tak da izkoriščama ko sestra ne gre spat :D drugač pa večkrat vmes rečem "oo lubi" :D itd...
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Čisto odvisno od placa. Če nisma sama, se poskušam vzdržat in biti čim tišja. Drugače pa si dam kar duška, pa ne pretiravam. Mi pa med samim dogajanjem za dodatni rajcing ful sedejo kakšne perverzne besede. :oops:
gbranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gbranka »

jaz sem tud kar precej glasna. Vzdihi, stoki.... To me dodatno vzburja. če pa stoka še partner.... njami. Ni lepšega.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

moj pa nemara govorjenja med sexom. ubistvu tut bl nebi mogla spravt par besed iz sebe, kaj šele da bi stavek oblikovala :oops: je pa res da sem zlo (mogoče preveč :oops: ) glasna med sexom (aaaaaah aaah) :P mi zmeri prav pšššššššš :lol:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Jst zmer globok diham al mu pa potiho na uho stokam tko da ga še bolj zrajcam :D
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Joj jest ne morm bit tih, tko težko mi je v tišini (če je kdo doma), sam ker nimava svojga stanvana morva bit mal bl tiha..tko da k sva pa sama si pa dam duška :cool: najbolj pa sedejo umazane besede (dej me ti prasc...-to pr mojmu ful vžge, pa še ene par besed k sva jih sama izumla :D ).
Za dežjem vedno posije sonce!!
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

js sm tud ful glasna ker se ne morm zadrzat. ful mi pa pase ce mi on kj umazanga pove, vcasih ga js zrajcam (dons sm bla ful poredna zato lahko izbiras kam me bos... ipd.) pa vzdihljaji na uho tko da se cuti sapa...mmmm me je kr mal prjel da bi kj porednga zdj nardila :D
Odgovori