AnjaL...prebrala sem samo prvi post....prevec je ostalega in trenutno se mi ne da brat...
On je zidar, ti si na faxu....ko bos ti koncala fax bos res mela univerzitetno izobrazbo, ampak sluzbe pa morda ne. Vsaj ne se takoj. Torej bos v tistem casu, ko bos iskala sluzbo in bos prijavljena na zavodu za zaposlovanje....ti nizje kot on.
Predstavljaj si, da on s tabo ne bi zelel biti samo zato, ker si brezposelna. Neumnost! Oz. Srce izbira po svoje...ce si bos postavlala toliko nemogocih omejitev, bos tezko nasla nekoga zase. Sicer je pa najvaznejsi karakter osebe in ne njegova izobrazba!
Jaz si tudi nikdar ne bi mislila, da bom imela tipa s koncano srednjo solo (v peto gre rado)...ker sem se pac vedno bolj druzila z ljudmi, ki si imeli zeljo nparej iti na fax ipd. Ampak da mu nebi dala priloznosti samo zato, ker je gradbenik in nima koncanega faxa???? Nikdar nisem na to pomislila...In sedaj sva skupaj ze vrsto let...in mene to nikdar ni motilo, njega morda na zacetku, potem ko pa je videl da sem ga lepo sprejela jaz, moji domaci in da noben na njegovo izobrazbo ne gleda zviska....se je stvar umirila.
....zatorej, ce ze drugace ne mores....pa ce ti je vsec....imejta vsaj avanturo, ce sta oba za!