Začeti zvezo za katero veš, da iz nje verjetno ne bo nič?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

emanuela napisal/-a:Želja po otrokih in pogled na delitev del itd v gospodinjstvu ni nujno stvar izobrazbe, tudi tip z magisterijem si bo mogoče želel imeti otroke in bo pričakoval da ti kuhaš vsak dan.Enostavno nista bila kompatibilna in to, da je mizar zagotovo ni merilo.

:gut:
Nivea
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

AnjaL...prebrala sem samo prvi post....prevec je ostalega in trenutno se mi ne da brat...

On je zidar, ti si na faxu....ko bos ti koncala fax bos res mela univerzitetno izobrazbo, ampak sluzbe pa morda ne. Vsaj ne se takoj. Torej bos v tistem casu, ko bos iskala sluzbo in bos prijavljena na zavodu za zaposlovanje....ti nizje kot on. :twisted: :twisted:
Predstavljaj si, da on s tabo ne bi zelel biti samo zato, ker si brezposelna. Neumnost! Oz. Srce izbira po svoje...ce si bos postavlala toliko nemogocih omejitev, bos tezko nasla nekoga zase. Sicer je pa najvaznejsi karakter osebe in ne njegova izobrazba!

Jaz si tudi nikdar ne bi mislila, da bom imela tipa s koncano srednjo solo (v peto gre rado)...ker sem se pac vedno bolj druzila z ljudmi, ki si imeli zeljo nparej iti na fax ipd. Ampak da mu nebi dala priloznosti samo zato, ker je gradbenik in nima koncanega faxa???? Nikdar nisem na to pomislila...In sedaj sva skupaj ze vrsto let...in mene to nikdar ni motilo, njega morda na zacetku, potem ko pa je videl da sem ga lepo sprejela jaz, moji domaci in da noben na njegovo izobrazbo ne gleda zviska....se je stvar umirila.

....zatorej, ce ze drugace ne mores....pa ce ti je vsec....imejta vsaj avanturo, ce sta oba za!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

v-e-s-n-a napisal/-a: Sicer je pa najvaznejsi karakter osebe in ne njegova izobrazba!

Ne, najvažnejši so kriteriji in želje posameznika. In če nekdo hoče partnerja z visoko izobrazbo, ima čisto vso pravico, da to zahteva. Kot ima kdo drug pravico, da izbere samo ljudi z ravnim nosom in srednjo trgovsko šolo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ikzekli.

in nehajte se že enkrat sprenevedat, da izobrazba nima nobene vloge v partnerskem odnosu.
svetle izjeme seveda obstajajo, ampak dečva z doktoratom iz astrofizike in nekdo s končano triletno trgovsko najbrž nimata dosti skupnega. če ne drugega to zahteva drugačen stil življenja. j
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

alenka1971988 napisal/-a:hmmmm zanimivo.. jaz sem predvsem pri fantu iskala lastnosti kot so: prijaznost, poštenost, smisel za humor, zvestoba itd.. s tem kakšno izobrazbo ima se nisem niti ubadala.
Lp

Če se navežem na floribundo, ali misliš, da imata trgovec in doktor astrofizike običajno kompatibilen smisel za humor?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ampak, tukaj ni govora o doktorici astrofizike in trgovcu s 3 letno šolo.

Logično, da bolj ko so smeri različne, bolj ko so razlike večje, da je težje furat tako zvezo. Ampak, če drugače pogledaš, gre tu bolj kot za kaj drugega, za to, da par zanimajo popolnoma drugačne stvari.. in da seveda ne govorim o tem, da samo zato, ker je nekdo smetar, trgovec, zidar, cestar ali mizar, ga pa druge stvari ne morejo zanimat. Mogoče je pa vseeno fasciniran nad vesoljem, zvezdami, planeti in njihovimi lastnostmi. Lih tako se lahko zanima za pravo. In če je edina človekova napaka to, da ima on dokončano poklicno, ti pa si diplomirala (oz. šele boš), potem zame to ni zadosten razlog, da se z nekom nebi spustila v zvezo..
sama izobrazba pa ni noben odraz človekovih lastnosti. Da ne govorim o tem, da bodo čez nekaj let tisti "neumni" ljudje s poklicnimi šolami z nekaj iznajdljivosti lahko živeli veliko lepše, kot marsiktera diplomirana ekonomistka (ki so dime a dozen) ali doktorica astrofizike (ki verjetno ni najbolj iskan kader).

Seveda ima pa vsakdo pravico postavljat kriterije, kakršne si želi.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Povprečen mizar mogoče res zasluži več od povprečnega ekonomista. Hkrati je pa tudi bolj verjetno, da bo mizar naročen na Slovenske Novice. Pri meni to slednje pretehta in ne vem, zakaj bi bilo to kaj bolj plehko in nesmiselno.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

v mojem omejenem času na tem svetu pa še nisem spoznala človeka, ki bi bil blazno razgledan in hkrati imel omejene sposobnosti pisnega izražanja... :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tmis_ napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a: Sicer je pa najvaznejsi karakter osebe in ne njegova izobrazba!

Ne, najvažnejši so kriteriji in želje posameznika. In če nekdo hoče partnerja z visoko izobrazbo, ima čisto vso pravico, da to zahteva. Kot ima kdo drug pravico, da izbere samo ljudi z ravnim nosom in srednjo trgovsko šolo.

jaz sem hotela povedat samo to, da ko spoznas tipa in se full zastekata, ti je full hud in po petih min ves ''jaz bi pa mela tegale tipa'' :D izobrazba ne bi smela biti kriterij, po katerem ga ocenjujes oz. ga se naprej videvas ali pa ga po pol ure odjebes.....samo zato ker ima nizjo izobrazbo od tebe!!!
To je za moje pojme kr neki!!!!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

dej vesna ne seri.
tle se delaš pametno, da nič ni pomembno, a maš tipa, ki je bogat ko svinja. prvo bodi s klošarjem potem pa govori kako nimaš kriterijev in kako nisi materialistka.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

pa saj noben ne govori, da bi tipa odjebal zaradi izobrazbe.

bi ga pa zaradi drugih stvari, ki jih zna to potegnit za sabo. če jih pa ne, pa tolk bolš ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

vesna- Ampak kaj je komu "kr neki" je pa odvisno od posameznika. Meni je kr neki izbiranje glede na velikost, ampak vem da je večini punc precej pomembno, da je fant višji.

Vsak si postavi svoje kriterije, katere mora bodoči partner imeti (ali vsaj večino teh), pa če so še tako trapasti :wink: Ne vem zakaj izobrazba nebi smela bit kriterij.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Nisem prebrala vseh 7 strani, ampak jaz avtorico teme popolnoma razumem (predvsem tist del s "temperamentom") in ji svetujem, da nej pač NE gre v zvezo z njim, lahko si FF ali kaj podobnega če maš lih sušo, drugač pa pač se orientiri po svojih merilih, maš sam 1 lajf in kdo ti ga bo krojil, če ne ti sama. Just my two pence. :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

delusional napisal/-a:dej vesna ne seri.
tle se delaš pametno, da nič ni pomembno, a maš tipa, ki je bogat ko svinja. prvo bodi s klošarjem potem pa govori kako nimaš kriterijev in kako nisi materialistka.

Od kje tebi ideja da mam tipa bogatega ko svinja??? :eek:
Samo zato ker nima povprecne place kot vecina slovencev tam okoli 700 evrov, ampak nekaj vec, ga to se ne naredi bogatega.
Za moje pojme bi bil bogat, ce bi mel miljone, ne pa place nekje med 1000 in 1500 euri kot jo ima. Tak da ne seri z bolanimi idejami in predalckanjem ljudi na podlagi parih prebranih postov.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

v-e-s-n-a napisal/-a: :D izobrazba ne bi smela biti kriterij, po katerem ga ocenjujes oz. ga se naprej videvas ali pa ga po pol ure odjebes.....samo zato ker ima nizjo izobrazbo od tebe!!!
To je za moje pojme kr neki!!!!

To ti je kr neki zato, ker misliš, da je izobrazba kot barva oči ali barva las-popolnoma nepovezana z osebnostjo in prioritetami človeka.

pa saj noben ne govori, da bi tipa odjebal zaradi izobrazbe.
bi ga pa zaradi drugih stvari, ki jih zna to potegnit za sabo. če jih pa ne, pa tolk bolš wink

Tako je.
Odgovori