Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: domzale
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a urska.pavlic »

sej sem vedla da ta jochie, bo itak polovico folka odgnala, ker nič drugega ne zna kot pa folk jebat v glavo,sam ne se ji dati. punca je nepotešena in polna hudiča :razz:
zvezdica
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

...
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

:gruebel:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

:lol:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Samo res Jochie - zakaj si takšna? :eek:
:lol:
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

Wtf??? Hahahahahahahahha.... Jožica, nehi prcat punc po forumu!

Drugač pa, za svoje bivše če zdele pogledam....

En se je začel trudit neki evo po ulala letih, k sva se srečala, ampak, tip brez šole, brez službe, sumljivi posli.. me že to odbije, prov tko vizualno takrat je bil wooow, zdj pa sam :eek: NE!

Ta zadnji bivši se mi pa prov gravža, da ne rečem še kej druzga, zarad njegovih svinjskih dejanj. :P

Do ostalih pa niti nimam nobenih čustev, grem pa z vsakim lohk na kavo, pozdravim brez problema, rečem besedo al pa dve, da bi pa še kej hotla pa a-a!
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Johnny »

Če srečam bivšo grem mimo nje kot da je nikoli nisem poznal. Se pravi zame ne obstaja..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Jst se jih pa vedno z nasmehom na obrazu spominjam.... :D So bili vsi "fajn fantje".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Pa tudi če zvezo končaš na dokaj normalen način je normalno da se bivšega pozdravi itd.
The world is as you are.
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

emanuela napisal/-a:Pa tudi če zvezo končaš na dokaj normalen način je normalno da se bivšega pozdravi itd.

Jah prav samo zame bivša od tistega dne ko neha biti moja punca ne obstaja. Ni pozdravov in nekega prijateljstva. Ne glede na to kako se zveza konča.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Zanimivo.....jst sem to vedno zaničevala pri moških.

Moj odnos do človeka se nikoli ni spremenil samo zaradi tega, ker bi končala zvezo. Če sem ga spoštovala in cenila kot bitje, sem to tudi po tem, ko sva šla vsak svojo pot. Sej bivši ostane isti človek (ki si ga ljubil), samo ljubezni ni več. Je pa res, da me noben ni "konkretno prizadel".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

barbie_girl_85 napisal/-a:Zanimivo.....jst sem to vedno zaničevala pri moških.

Moj odnos do človeka se nikoli ni spremenil samo zaradi tega, ker bi končala zvezo. Če sem ga spoštovala in cenila kot bitje, sem to tudi po tem, ko sva šla vsak svojo pot. Sej bivši ostane isti človek (ki si ga ljubil), samo ljubezni ni več. Je pa res, da me noben ni "konkretno prizadel".

Tud mene ne samo moje načelo je pač tako, da se z bivši ne ukvarjam v trenutku ko postane bivša kar pomeni nič živjo in nič pogovora.. Tudi, če bi imel otroka z njo bi se ukvarjal samo s otrokom, nje nebi pet posto jebal razen pač o zadevah kar se otroka tičejo.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Tukaj se skriva ključ... Če te nekdo konkretno prizadane in to se ponavadi počne na koncu zveze in je potem še über kreten do tebe, ne sam kreten, ampak über kreten, pol itak da ne morš gojit nekega odnosa. In ne, ni to isti človek, ker prej nisi vedu kakšen kreten je lahko. :D Ne pravjo zaman da tipa zares spoznaš ob koncu zveze.
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

sončk napisal/-a:

Tukaj se skriva ključ... Če te nekdo konkretno prizadane in to se ponavadi počne na koncu zveze in je potem še über kreten do tebe, ne sam kreten, ampak über kreten, pol itak da ne morš gojit nekega odnosa. In ne, ni to isti človek, ker prej nisi vedu kakšen kreten je lahko. :D Ne pravjo zaman da tipa zares spoznaš ob koncu zveze.

Punco tudi veš.. :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Not my problem :D
Odgovori