Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kraj: domzale
- Kontakt:
Wtf??? Hahahahahahahahha.... Jožica, nehi prcat punc po forumu!
Drugač pa, za svoje bivše če zdele pogledam....
En se je začel trudit neki evo po ulala letih, k sva se srečala, ampak, tip brez šole, brez službe, sumljivi posli.. me že to odbije, prov tko vizualno takrat je bil wooow, zdj pa sam
NE!
Ta zadnji bivši se mi pa prov gravža, da ne rečem še kej druzga, zarad njegovih svinjskih dejanj.
Do ostalih pa niti nimam nobenih čustev, grem pa z vsakim lohk na kavo, pozdravim brez problema, rečem besedo al pa dve, da bi pa še kej hotla pa a-a!
Drugač pa, za svoje bivše če zdele pogledam....
En se je začel trudit neki evo po ulala letih, k sva se srečala, ampak, tip brez šole, brez službe, sumljivi posli.. me že to odbije, prov tko vizualno takrat je bil wooow, zdj pa sam

Ta zadnji bivši se mi pa prov gravža, da ne rečem še kej druzga, zarad njegovih svinjskih dejanj.

Do ostalih pa niti nimam nobenih čustev, grem pa z vsakim lohk na kavo, pozdravim brez problema, rečem besedo al pa dve, da bi pa še kej hotla pa a-a!
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Zanimivo.....jst sem to vedno zaničevala pri moških.
Moj odnos do človeka se nikoli ni spremenil samo zaradi tega, ker bi končala zvezo. Če sem ga spoštovala in cenila kot bitje, sem to tudi po tem, ko sva šla vsak svojo pot. Sej bivši ostane isti človek (ki si ga ljubil), samo ljubezni ni več. Je pa res, da me noben ni "konkretno prizadel".
Moj odnos do človeka se nikoli ni spremenil samo zaradi tega, ker bi končala zvezo. Če sem ga spoštovala in cenila kot bitje, sem to tudi po tem, ko sva šla vsak svojo pot. Sej bivši ostane isti človek (ki si ga ljubil), samo ljubezni ni več. Je pa res, da me noben ni "konkretno prizadel".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
barbie_girl_85 napisal/-a:Zanimivo.....jst sem to vedno zaničevala pri moških.
Tud mene ne samo moje načelo je pač tako, da se z bivši ne ukvarjam v trenutku ko postane bivša kar pomeni nič živjo in nič pogovora.. Tudi, če bi imel otroka z njo bi se ukvarjal samo s otrokom, nje nebi pet posto jebal razen pač o zadevah kar se otroka tičejo.
barbie_girl_85 napisal/-a:Zanimivo.....jst sem to vedno zaničevala pri moških.
Tukaj se skriva ključ... Če te nekdo konkretno prizadane in to se ponavadi počne na koncu zveze in je potem še über kreten do tebe, ne sam kreten, ampak über kreten, pol itak da ne morš gojit nekega odnosa. In ne, ni to isti človek, ker prej nisi vedu kakšen kreten je lahko.

sončk napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Zanimivo.....jst sem to vedno zaničevala pri moških.
Tukaj se skriva ključ... Če te nekdo konkretno prizadane in to se ponavadi počne na koncu zveze in je potem še über kreten do tebe, ne sam kreten, ampak über kreten, pol itak da ne morš gojit nekega odnosa. In ne, ni to isti človek, ker prej nisi vedu kakšen kreten je lahko.Ne pravjo zaman da tipa zares spoznaš ob koncu zveze.
Punco tudi veš..