Lepotna operacija
-
- Sramežljivka
Jaz bi si jih dala operirati če bi imela dovolj denarja. Včasih ko sem bila malo bol polna sem imela zelo lepe prsi, lepo obliko, glih prav velike vse popolno. Zdej pa odkar sm shujšala pa so se fuuul pomanjšale pa niso več tak lepe. Men so prav grde.
Sedaj je še dobro, ker mi še ne visijo, ampak ko bi mi pa začele, pa če bi imela nekaj odvečnega denarja, poznala kakšnega dobrega kirurga bi to takoj storila. Ampak nebi imela gomozanske, ampak največ tko eno c košarico. B košarica mi je zdej premajhna, hočem met take ko sm jih mela včasih
Sedaj je še dobro, ker mi še ne visijo, ampak ko bi mi pa začele, pa če bi imela nekaj odvečnega denarja, poznala kakšnega dobrega kirurga bi to takoj storila. Ampak nebi imela gomozanske, ampak največ tko eno c košarico. B košarica mi je zdej premajhna, hočem met take ko sm jih mela včasih

-
- Sramežljivka
gotovo je tudi ful odvisno od kirurga kako ti poveča. gotovo so v tujini boljši lepotni kirurgi kot pri nas. tiste od pamele so res grda (beri prevelike), kot sem pa že omenila gisele pa sploh ne izgledajo umetne. torej poprava mogoče ja čez čas, če se mi bodo povesile in preveč zmanjšale, ampak samo v mejah normale
-
- Sramežljivka
Js sem s svojim še kar zadovoljna, če bi pa imela finance za to operacijo mimogrede ne bi šla takoj na najcenejšo varjanto...bi si takoj povečala svojo oprsje ampak v mejah normale ne tako da bi mela potem neke balone ki bi zgledali čisto nenaravno...
so pa tri možnosti prereza (oz. mesta) kjer ti jih vstavijo, tu pa nevem katero bi izbrala...?
Pop prsmi ma moja kolegica prerez in mi ni niti malo všeč. Okoli bradavičke mi je ful mučno ko že pomislim...ostane samo še tle gor pri pazduhah....nevem no
so pa tri možnosti prereza (oz. mesta) kjer ti jih vstavijo, tu pa nevem katero bi izbrala...?
Pop prsmi ma moja kolegica prerez in mi ni niti malo všeč. Okoli bradavičke mi je ful mučno ko že pomislim...ostane samo še tle gor pri pazduhah....nevem no
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
-
- Sramežljivka
ma ka pa vem..js če bi si daLa povečat prsi se poL ne bi več počutLa kot js...pa ne rečem d včasih nism zadovoLna s svojim dekoLtejem ker ni neki fuL gLobok
ampak se mi zdi d se Lepota skriva Lih u tei pristnosti k jo zna ženska izrazit pa pokazat. Js prou občuduiem ženske k upaio spravt na sebe taka obLačiLa k poudario tui tiste deLe teLesa k navsezadnje niso popoLni!!

iskreno... nisem niti malo zadovoljna s svojimi...
sam za enkrat, bo tako. Mogoce pa nekega dne se bom pa odlocla da si jih povecam... v slucaju da postanem bolj pogumna
je pa res, da naravne zgledajo lepse. Sicer pa, tud odvisno od tega kolk si jih povecas.
Sama bi se odlocla mogoce za 1 st. vec. Ko Pam pa nebi rada bla
Tisto je ze ... TOO Much !!!
sam za enkrat, bo tako. Mogoce pa nekega dne se bom pa odlocla da si jih povecam... v slucaju da postanem bolj pogumna

je pa res, da naravne zgledajo lepse. Sicer pa, tud odvisno od tega kolk si jih povecas.
Sama bi se odlocla mogoce za 1 st. vec. Ko Pam pa nebi rada bla

Tisto je ze ... TOO Much !!!
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts