ma sej zdej itak nism in jemlem ene tablete za uravnavanje menstre, tko, da upam, da bojo krvavitve nehale
..sam pač raje bi mela vsaj neke pogoje za svojega otroka..pač sem absolventka..vsaj še en let bi počakala, da službo dobim, pol pa greva itak na svoje...pol mi je pa čist vseen tud če mam otroka..ker si ga res želim.
Takemu ne razprem nog, pa če nikoli več ne seksam. Da ne govorim o tem, da je tvoj fant, ki naj bi te imel rad, te spoštoval, cenil in še kaj. O prilagajanju verjetno še ni slišal. In nekatere punce se dejansko spustite na tak nivo - nočeš otroka, hočeš seks, on noče kondoma, ti popustiš in seksata brez. Res pametno. Niti pomisliti ne upam, da bi s takim človekom potem nekoč imela še otroka, če še na zaščito ni pripravljen pristati ...
Joj, js tud samo še cvikam, kljub jemanju tabletk. Zadnje čase sem slišala že toliko različnih govoric o nosečnosti punc, ki so zanosile kljub tabletkam... In sedaj se seveda skos sekiram...Je pa res, da se to ponavadi zgodi tistim puncam, ki niso panične, zato sploh ne opazijo znakov. Se s tem tolažim... Jaz vem, da bi zagnala paniko, že če bi imela krajšo menstruacijo kot ponavadi. ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zanč brala da ti test pokaže lažno negativn rezultat če gre za izven maternično nosečnost. A zdej bom pa še zarad tega cvikala
.
Čeprov je res mal šans da zanosm s kondomi plus da bi blo še izvenmaternično a ne.

Uglavnem, test naj bi pokazal nosečnost, vendar se kljub vsemu lahko zgodi, da pokaže lažno negativen rezultat. V primeru, da gre za izvenmaternično nosečnost obstaja večja možnost, da je rezultat lažen. V primeru izvenmaternične nosečnosti se pa seveda pokažejo tudi drugi znaki: poleg navadnih znakov nosečnosti tudi bolečine v trebuhu, znižanje pritiska, krvavitve, bledoličnost ...
ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zanč brala da ti test pokaže lažno negativn rezultat če gre za izven maternično nosečnost. A zdej bom pa še zarad tega cvikala
.
Čeprov je res mal šans da zanosm s kondomi plus da bi blo še izvenmaternično a ne.