Kaj če ženska porabi za videvanje več denarja kot moški?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Nesanica napisal/-a:Joooj kriza no... Asem kdaj rekla da imam od tega blazno materialno korist. Samo rekla sem da mi trenutno ustreza takšen odnos. Nevem zakaj to spet stereotipno to povezujete vsi z nekimi blaznimi darili in denarjem... Če pa gledam moškega s katerim si želim resno zvezo pa si želim nekoga ki je že nekaj ustvaril v življenju in ima namen ustvarjati dalje.

A bi živela z nekom, ki sicer ima pri 30-ih neko izobrazbo, vendar še vedno živi pri starših in nima avta?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

A misliš pr njemu doma s starši... NO WAY. bi se moru z mano preselit na svoje. Pa službo bi si moru najdit. :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Fantin napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Joooj kriza no... Asem kdaj rekla da imam od tega blazno materialno korist. Samo rekla sem da mi trenutno ustreza takšen odnos. Nevem zakaj to spet stereotipno to povezujete vsi z nekimi blaznimi darili in denarjem... Če pa gledam moškega s katerim si želim resno zvezo pa si želim nekoga ki je že nekaj ustvaril v življenju in ima namen ustvarjati dalje.

A bi živela z nekom, ki sicer ima pri 30-ih neko izobrazbo, vendar še vedno živi pri starših in nima avta?

Jaz ne bi živela pri njegovih starših. To je edino, kar me je v tvojem postu zmotlo. Bi pač tak dolgo mela tako bolj kilavo zvezo, dokler se ne bi stvari uredile do te mere, da bi eden od naju imel stanovanjski problem rešen.
Glede avta - eden avto pr hiši mora bit, če ga ma on al pa jaz, je vseeno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz pa čisto priznam, da bi se vprašala, zakaj človek pri 30ih nima avta. Sploh, če še živi pri starših in torej nima stroškov z najemnino/kreditom. In ima baje neko izobrazbo. Kam pa potem da denar?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^takšni denar velikokrat zapravljajo za random stvari.Razne tehnične igračke, oblačila itd.
Možno tudi, da špara.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, saj, vse bi bilo odvisno od odgovora :)
Je pa dejstvo, da meni finančna varnost v življenju veliko pomeni, zato ne bi hotela imet tipa, ki vse zapravi usput.
Če ima ta človek pri 30ih letih in z dobro službo (predvidevam, da pojem "dobre izobrazbe" s seboj prinese tudi dober šiht, sicer izobrazba sploh ni tako kul) enak finančni položaj kot jaz, 10 let mlajša, na faksu, občasno kelnarim,... potem me resno zanima, kam daje denar.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Njihovo družbo, naklonjenost itd, hehe :D
The world is as you are.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Horus napisal/-a:Me pa res zanima, kaj vse gospodicne, ki imajo tako visoke kriterije glede materialnega stanja moskega, imajo same njemu ponuditi :P

Pravijo, da v končni fazi ljubezen teče skozi želodec.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Horus napisal/-a:Me pa res zanima, kaj vse gospodicne, ki imajo tako visoke kriterije glede materialnega stanja moskega, imajo same njemu ponuditi :P

Pa kaj moraš vse tako osebno jemat? A misliš, da imam o ženskah, ki pri 30ih celo plačo zagonijo za račun za mobitel in koktejle, ful dobro mnenje?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Nič ne teče, kar gre :) Kaj to pomeni v tem primeru?Da bi mu kuhala-pa še to z njegovim denarjem?Ali se motim :)
The world is as you are.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ok, evo ti odgovor na tvoje preprosto vprašanje. Nimam visokih kriterijev glede tipovega premoženjskega stanja. Moj fant nima avta. Razlika je pa v tem, da je star 22 let.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Saj se ne gre za ekonomijo, gre se za to, kake vrednote ima tak človek. In kaj to za sabo prinese. Well, če je pri 30ih zadovoljen s tem, da mu mati sekret čisti, potem so to zagotovo velike minus pike.

*Edit: Jullia, ti pa maš to nekega mladca Slika
Lol, lepo! P.s. tokrat resno mislim, luškano, se ne zajebavam, niti kaj drugega :)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

To je lahko tako relativno.Jaz imam avto, pa sem stara 20.In sem v stanovanju,v wnb prestolnici.Pa to še vedno ne pomeni, da sem polna denarja.Ravno obratno, vse to je potrebno vzdrževati.
In ja, bi si potem lahko starejši tip od mene mislil, kaj bo z mano ker nisem finančno neodvisna?
Je pa seveda čisto normalno, da se pri 30-tih prričakuje osebnostno zrelost, finančno neodvisnost itd.
The world is as you are.
Odgovori