Kar se pa tiče razcepljenih konic, jaz se grem postrič takoj, ko jih opazim. Je najbolj učinkovito, pa potem še zelo hitro lasje zrastejo nazaj

Pika85 napisal/-a:Katere izdelke uporabljate za zaščito las pred sušenjem s fenom oz. likanjem, da vam lasje res lepo dišijo? jaz trenutno uporabljam od Loreala hot glatt, saj je učinkovit, vendar mi ne diši glih...
Tananda napisal/-a:Punce, rabim nasvet za po vaših izkušnjah najučinkovitejšo zaščito pred toplotno obdelavo las.
Pri meni gre samo za likanje, ampak ker se barvam na rdeče, so prameni že po trikratnem likanju oranžni in ne rdeči. Plus lasje se izsušijo in tko naprej... Kakšna ideja?
Tananda napisal/-a:Se mi ne zdijo preveč bogi, mam lepe zdrave lase in bi rada, da taki ostanejo, zato sprašujem za nasvet.
Malenkost!Tananda napisal/-a:Sicer pa ful lepo, da vas tako skrbi dobrobit mojih las.
hautehippie napisal/-a:Pika85, če želiš, da ti lasje dišijo kot da bi bili sveži iz frizerskega salona, je edina možnost za tebe Keune. Zelo frizerski vonj![]()
V moji omari se najde na primer Keune Care Line Thermal protector (tonik):