Diskoteke...

Slavni na sto in en način.
Odgovori
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

sam za žurat u lj je pa zadne cajte tak dougcajt ne.To ni za verjet.Bakus pa emonska sta čez vikend ratale pribežališče za une 18- globala ni več,tramontana se prenavla.Kaj pol skoz hodm u celje.Pa baje na Ptuju da so 4diskoteke pa da ful dogaja.Pa u mariboru.Sam tale Lj je pa res tema.Kam ve hodte ga žurat?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Hm...mene pa zanima, če kera ve, zdej ko ni več Globala - kje bi se vrtela 60-90 glasba? Včeraj sva s fantom razmišljala o tem in se nisva mogla spomnit oz sploh ne veva, kam naj greva, da bo taka glasba???
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

jah vem da tm u unm bloku k je biu prej azilni dom zravn mc'Donalsa u šiški plešejo salso se mi zdi ob sobotah al petkih sej ne vem.Taka muska k je bla prej u globalu.Uf baje bo zdj bivša tramontana k bo prenovlena pa k bo nov ime da bo neki podobnga k global,sam zdj kje prov bi pa tako musko vrtel pa res ne vem.Mogoče u As-u čez tedn.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

smotkA napisal/-a:Ma men je bil še vseen najboljši žur v Portorožu. :D Bolj k pa kakršnakoli Ljubljana ... Summertime, Heineken (Planet Pub), Pegrola, Paprika in zdej tud Tivoli.
Uredu folk, povsod nej bi blo 18+ sicer... :) Najboljši večeri+ noči do zdej so bli letos poleti. No, sej grem še enkrat za vikend.

Men je blo tud polet v Portorožu zakoooon!!! Use vikende smo hodil žurat dol, ker sm jst med tednom delala, vikende sm bla pa frej. Jao Heineken pa Tivoli :twisted: uf kva smo ga žural :tanz: pa še kolega je rolu use petke pa sobote in mi je blo še zaradi tega zakon!! Sam mi ga pa tele lokali potegnejo res samo poleti. Zdej mi sploh ni filing tam.
Drgač pa v Lj. jst žuram sam še v Kmš-ju :D zadnje 3 leta bi se lah rekl smo samo tam. Tud use poznam pa mi je mogoče tud zaradi tega kul. Sej gremo tud kam drugam pogledat, sam še to kadar vem da rola kkšn frend pa ga gremo pogledat. Ostalo mi je pa use bedno...sploh ne dogaja nč pamtnga tle v Lj.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

V Lj jaz hodim zadnje čase v Mediapark, pa v Asa...samo v Asu me pomoje že en mesec ni bilo :)

Pa še kam občasno.
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a le@ »

Za 60-90 glasbo vem da občasno vrtijo tud v na novo odprti diskoteki Life v Domžalah, sem slišala reklamo na radiu. Musko pa vrti Dadi - tko kot v Lipi včasih. :wink:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ambasada über alles :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

KiLLyKa napisal/-a:Ambasada über alles :D

:gut:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

Smreka napisal/-a:Hm...mene pa zanima, če kera ve, zdej ko ni več Globala - kje bi se vrtela 60-90 glasba? Včeraj sva s fantom razmišljala o tem in se nisva mogla spomnit oz sploh ne veva, kam naj greva, da bo taka glasba???

Dadi isto vrti v Šenčurju vsako soboto v Antic cafe-ju... 60-90 seveda ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

U kmš-ju maš u četrtek Disco 80\'s :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:
Smreka napisal/-a:Hm...mene pa zanima, če kera ve, zdej ko ni več Globala - kje bi se vrtela 60-90 glasba? Včeraj sva s fantom razmišljala o tem in se nisva mogla spomnit oz sploh ne veva, kam naj greva, da bo taka glasba???

Dadi isto vrti v Šenčurju vsako soboto v Antic cafe-ju... 60-90 seveda ;)

aja sej res..kolk sm bedna, sj smo bli tam... sam, ko skor ni plesišča :(
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

^^ :D ja to pa je ja.. tolko kolkr si izboriš plesišča tolko ga maš ;) sej vsaj stole pri šanku stran dajo pa je takoj več prostora ;)
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

na ptuju je najbolše:)maš masko, kjer je ful dobra čaga, vsaj ko sem bla jaz tam, je bil samo folk nad 20 let(v večini še starejši, vsaj takrat ko sem bila jaz), kar je super. drugače pa superli vedno laufa, evropa še tudi, in feluka, pač odvisno kak okus ma kdo za glasbo in okolje:) v mariboru pa me čez vikend več nič ne pritegne, če pa bi izbirala kam it v mb, pa bi verjetno zavila na ribičijo, če bi imela urejen prevoz, ker mi po tistih bregah nekak ni za vozit...v samsari pa je muzika dobra, ampak mi okolje nekak ne odgovarja, nevem zakaj...
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blondygirl »

ja se morm pridruzit ekipi ki pravi,da so hudi zuri na primorskem :) se podpisem punce..komi cakam,da se zacne poletje..no pa prvomajski prazniki pa to :D spet bo hudo noro :)

drgac pa v Slovenj Gradcu je en dobr lokal u centru mesta mal stran od športne dvorane-ne vem kako se mu rece-je pa odprt do 4h al 5h zjutri..pa samsara v mb je kul :) pa avenue tud
kranj itaq cist brez veze
ce sm pa v lj pa penas,opera ,cubo,playa pa as
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Kje pa je Cubo? Vem sam za eno fensy restavracijo, sam tja najbrž ne greš žurat?

Baje se je odprt nov nočni klub Sputnik na Viču...ve kdo kaj o tem?
Odgovori