Diskoteke...
sam za žurat u lj je pa zadne cajte tak dougcajt ne.To ni za verjet.Bakus pa emonska sta čez vikend ratale pribežališče za une 18- globala ni več,tramontana se prenavla.Kaj pol skoz hodm u celje.Pa baje na Ptuju da so 4diskoteke pa da ful dogaja.Pa u mariboru.Sam tale Lj je pa res tema.Kam ve hodte ga žurat?
jah vem da tm u unm bloku k je biu prej azilni dom zravn mc'Donalsa u šiški plešejo salso se mi zdi ob sobotah al petkih sej ne vem.Taka muska k je bla prej u globalu.Uf baje bo zdj bivša tramontana k bo prenovlena pa k bo nov ime da bo neki podobnga k global,sam zdj kje prov bi pa tako musko vrtel pa res ne vem.Mogoče u As-u čez tedn.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
smotkA napisal/-a:Ma men je bil še vseen najboljši žur v Portorožu.Bolj k pa kakršnakoli Ljubljana ... Summertime, Heineken (Planet Pub), Pegrola, Paprika in zdej tud Tivoli.
Uredu folk, povsod nej bi blo 18+ sicer...Najboljši večeri+ noči do zdej so bli letos poleti. No, sej grem še enkrat za vikend.
Men je blo tud polet v Portorožu zakoooon!!! Use vikende smo hodil žurat dol, ker sm jst med tednom delala, vikende sm bla pa frej. Jao Heineken pa Tivoli

Drgač pa v Lj. jst žuram sam še v Kmš-ju

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:Smreka napisal/-a:Hm...mene pa zanima, če kera ve, zdej ko ni več Globala - kje bi se vrtela 60-90 glasba? Včeraj sva s fantom razmišljala o tem in se nisva mogla spomnit oz sploh ne veva, kam naj greva, da bo taka glasba???
Dadi isto vrti v Šenčurju vsako soboto v Antic cafe-ju... 60-90 seveda
aja sej res..kolk sm bedna, sj smo bli tam... sam, ko skor ni plesišča

- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
na ptuju je najbolše:)maš masko, kjer je ful dobra čaga, vsaj ko sem bla jaz tam, je bil samo folk nad 20 let(v večini še starejši, vsaj takrat ko sem bila jaz), kar je super. drugače pa superli vedno laufa, evropa še tudi, in feluka, pač odvisno kak okus ma kdo za glasbo in okolje:) v mariboru pa me čez vikend več nič ne pritegne, če pa bi izbirala kam it v mb, pa bi verjetno zavila na ribičijo, če bi imela urejen prevoz, ker mi po tistih bregah nekak ni za vozit...v samsari pa je muzika dobra, ampak mi okolje nekak ne odgovarja, nevem zakaj...
-
- Kofetarica
ja se morm pridruzit ekipi ki pravi,da so hudi zuri na primorskem
se podpisem punce..komi cakam,da se zacne poletje..no pa prvomajski prazniki pa to
spet bo hudo noro
drgac pa v Slovenj Gradcu je en dobr lokal u centru mesta mal stran od športne dvorane-ne vem kako se mu rece-je pa odprt do 4h al 5h zjutri..pa samsara v mb je kul
pa avenue tud
kranj itaq cist brez veze
ce sm pa v lj pa penas,opera ,cubo,playa pa as

drgac pa v Slovenj Gradcu je en dobr lokal u centru mesta mal stran od športne dvorane-ne vem kako se mu rece-je pa odprt do 4h al 5h zjutri..pa samsara v mb je kul

kranj itaq cist brez veze
ce sm pa v lj pa penas,opera ,cubo,playa pa as