Men gre tud sam ta komad po mislih trenutno. Že zjutri sm si pela Čija si, kar tko iz dobre volje, zdj pa kr tole no Res mi je hudo, če bi lahko izbirala, koga bi rada spoznala, bi njega ... res je bil in bo cukrček.
jaz nisem bila nikoli kakšna njegova oboževalka, niti ne poznam komadov, ampak vseeno me je zelo pretresla ta novica danes. škoda je bilo mladega življenja RIP
Zdle sm pržgala MKTV Sat in planla v jok. Kolk ljudi je pršl ne vem kam (vrjetno pred dom? ne razumem tega jezika najbolš), zravn predvajajo glasovne posnetke iz njegovih kocnertov ... ne morš, da ti ne postane pri srčku
Meni ga je tudi žal Posebej zato, ker je bil tako mlad... Nisem bila njegova oboževalka, vendar so mi bile njegove pesmi všeč, še posebej Srce nije kamen. Bil je eden boljših vokalistov, imel je božanski glas. Zelo je bil simpatičen...
res žalostno . kak hitro se lahko to zgodi - vsakomur. ne moreš verjeti, da nekogar kar naenkrat ni in četudi ga nismo poznali osebno, ti je žal za njega...
R.i.P. ToŠe..še zdaj žaLujem..sj nism faNica ena a ampak ko pomisLim na vse k poslušam njegove komade, sploh pa to, da se je poslovil od našega sveta..še vedno sem šokirana in kar žaLim si, da to ni res. hudo mi je za njemu.