Džeki napisal/-a:mateja79 napisal/-a:
Potem ne vem zakaj jo omenjaš? Jaz jo nisem.
Vsekakor jaz osebno bolj zaupam moškemu po 2, 3 mesecih kot prvi dan. Sploh pa nočem ispasti kot ženska, ki išče sex, ampak resnega partnerja (glede na to, da je bil cilj resni partner, ne kaj drugega).
Tip, ki te bo dejansko čakal 3 mesece je:
-nesamozavestnež, ki ima lahko samo tebe in je pripravljen čakati, kolikor dolgo je pač treba, ker mu je tako kul, da se neka bejba zanima zanj
-preračunljivec, ki te bo čakal, a ta čas porival druge
-devičnik, ki itak ne ve, kaj je seks
Se ti še vedno zdi tak tip dobra izbira?
Ma ja dobro, to je tut ena posplošena razlaga moških.. ja, ti si tak, pa verjetno se jih najde še precej, ki ustrezajo temu vzorcu, ampak spet pa ni vedno tako..
niso samo zgube, ki ne dobijo seksat in so pripravljeni počakat, lažnivci, ki ubistvu sploh ne čakajo, ali pa tisti, ki seks hočejo takoj..
in če ena punca hoče počakat z seksom, pa naj počaka.. najbrž sploh ne išče tipa, ki mu je važno takoj in zdaj, ampak nekoga, ki jo bo želel počakat (ja tut taki najbrž obstajajo), če ga pa najde ali pa ne, je pa to njen problem, ne moj, ne tvoj...
Kok je fino se vedno spuščat v ena posploševanja, pa ugibat mentalno stanje ljudi, ki pač ne živijo tako kot vi.. naj vsak živi kakor hoče in seksa kadar mu paše.. majo že svoje razloge za to.