Ljubezen, zvestoba in zaupanje, kje je meja?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

KAJ VSE OD SPODAJ NAVEDENEGA PO VAŠE VI IN VAŠ PARTNER LAHKO NAREDITE, PA STE SI ŠE VEDNO ZVESTI IN Si ZAUPATE?

DOPISOVANJE PO INTERNETU
16
21%
POGOVARJANJE PO TELEFONU
9
12%
SREČANJE V ŽIVO
0
Brez glasov
LJUBKOVALNO POIMENOVANJE SODELAVCEV
2
3%
PLES
25
33%
GLEDANJE STRIPTEASEA
17
23%
SEDENJE NA KRILU
2
3%
GOLOTA
0
Brez glasov
BOŽANJE PO INTIMNIH TELESNIH DELIH
4
5%

Skupaj glasov: 75

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

amark31 napisal/-a:
claire napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Saj je za moškega sex LAHKO samo praznenje, za večino žensk pa ne.

upam da se hecaš. če ne je to pa višek idiotizma.

Ne, sploh se ne hecam, za tem stojim :D . Za moškega je sex dosti lažje samo sex.

Če se s tem ne strinjaš si majčkeno lažeš.

Predlagam: Simone De Beauvoir: Drugi spol ... da se boš malo bolje spoznala.

Če bi bil žleht bi tle reku: Boljš kot cosmo, sam so tut take čudne dolge besede notr. Ampak jaz nisem žleht, jaz sem k en tak mucek. :evil:

ženske ne varajo nič redkeje kot moški. in ravno tako pri sexu hočejo orgazem. kdaj je za koga lažje sex samo sex pa ni odvisno od spola (je pa res, da je takšno dandanašnje prepričanje, kar pa še ne pomeni, da je pravo), pačpa od osebe kot takšne. poznam tudi punce, ki (so) varajo svoje tipe zaradi sexa.
sploh pa če si katerikoli od partnerjev išče sex zunaj zveze, to pomeni, da 1. je sex v zvezi slab ali 2. da niso s pravo osebo. nekih larifari izgovorov, o tem, da je sex le sex, so se naveličali že v srednjem veku.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

claire napisal/-a:
amark31 napisal/-a:
claire napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Saj je za moškega sex LAHKO samo praznenje, za večino žensk pa ne.

upam da se hecaš. če ne je to pa višek idiotizma.

Ne, sploh se ne hecam, za tem stojim :D . Za moškega je sex dosti lažje samo sex.

Če se s tem ne strinjaš si majčkeno lažeš.

Predlagam: Simone De Beauvoir: Drugi spol ... da se boš malo bolje spoznala.

Če bi bil žleht bi tle reku: Boljš kot cosmo, sam so tut take čudne dolge besede notr. Ampak jaz nisem žleht, jaz sem k en tak mucek. :evil:

ženske ne varajo nič redkeje kot moški. in ravno tako pri sexu hočejo orgazem. kdaj je za koga lažje sex samo sex pa ni odvisno od spola (je pa res, da je takšno dandanašnje prepričanje, kar pa še ne pomeni, da je pravo), pačpa od osebe kot takšne. poznam tudi punce, ki (so) varajo svoje tipe zaradi sexa.
sploh pa če si katerikoli od partnerjev išče sex zunaj zveze, to pomeni, da 1. je sex v zvezi slab ali 2. da niso s pravo osebo. nekih larifari izgovorov, o tem, da je sex le sex, so se naveličali že v srednjem veku.

A dej ga lomt no... a orgazm hočejo. :lol:
Ne govorim o varanju, govorim o vzrokih in posledicah za tistega, ki vara.

Če ženska vara je verjetno nek globji razlog... moški je pa lahko samo "uravnaval pritisk" :D in se zutri komaj spomne, da je varal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

amark31 napisal/-a:Če ženska vara je verjetno nek globji razlog... moški je pa lahko samo "uravnaval pritisk" :D in se zutri komaj spomne, da je varal.

bulshit.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Glede takšnih stvari sploh ne moreš gledati na spol ampak je čisto odvisno od posameznika.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

nanamiša napisal/-a:Glede takšnih stvari sploh ne moreš gledati na spol ampak je čisto odvisno od posameznika.

Res je... to je tako, kot... če bi rekla, da glede velikosti jošk ne moreš gledat na spol, ampak je odvisno od posameznika.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

v nekaterih primerih lahko glede jošk res tako gledaš :lach: :lach:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

nanamiša napisal/-a:v nekaterih primerih lahko glede jošk res tako gledaš :lach: :lach:

Spet se strinjava. :cry:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ok, ko partnerja prevaraš, nisi več pošten in ti svetniški sij več ne paše.In ne, to da priznaš, ne pomeni, da imaš jajca, ali obraz priznati.To pomeni, da si, grdo rečeno, dvojna p****.Priznanje varanja ni nič drugega, kot lajšanje slabe vesti in pokus prenesti vsaj delček odgovornosti na drugega.

Torej, ne samo, da partnerja prvič ne spoštuješ (ko ga prevaraš), niti toliko ga ne spoštuješ, da bi se sam soočil s svojo svinjarijo (varanjem).Prevarani, ki izve za prevaro, se počuti osebno prizadetega, krivec si pa malo olajša vest.

Res ne vem, kako lahko nekdo vidi nekaj "plemenitega" pri priznanju varanja.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a: Res ne vem, kako lahko nekdo vidi nekaj "plemenitega" pri priznanju varanja.

saj ne gre za plemenitost. ampak za odkritost. jaz pa ne vidim nič plemenitega v tem, da se varanje taji in dojema kot "kar ne veš ne boli".
lajšanje vesti gor ali dol, človek je še vedno pokvarjen, če vara. če zataji ali ne, nobena možnost ne izpere greha in nič na svetu ga ne more izbrisati.

vsak si piše svojo sodbo sam. ("...narod si bo pisal sodbo sam, ne frak mu je ne bo in ne talar..." Cankar)
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

claire napisal/-a:
Džeki napisal/-a: Res ne vem, kako lahko nekdo vidi nekaj "plemenitega" pri priznanju varanja.

saj ne gre za plemenitost. ampak za odkritost. jaz pa ne vidim nič plemenitega v tem, da se varanje taji in dojema kot "kar ne veš ne boli".
lajšanje vesti gor ali dol, človek je še vedno pokvarjen, če vara. če zataji ali ne, nobena možnost ne izpere greha in nič na svetu ga ne more izbrisati.

vsak si piše svojo sodbo sam. ("...narod si bo pisal sodbo sam, ne frak mu je ne bo in ne talar..." Cankar)

Dolgo sem mislil, da sem sam, zaklenjen v noč svoje groze, zavržen, odsekan od živega drevesa. Toda ko sem stopil na cesto, sem spoznal, da je mojih drugov brez števila.... Cankar
Odgovori