hahahah

čeprow jst jih čutim včasih.
PV, a je to nehormonska zaščita? kako pa veš da si si to prav dala noter in ne narobe? sam če ma tip dolgega, pol lahko to premakne?
Dola napisal/-a:White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
Baje, da če punca ni v plodnih dneh in pride malo predsemenske tekočine v njo- kot da ni nič. Da ni verjetnosti, da bi zanosila.
positive vibration napisal/-a:Dola napisal/-a:White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
Baje, da če punca ni v plodnih dneh in pride malo predsemenske tekočine v njo- kot da ni nič. Da ni verjetnosti, da bi zanosila.
Če punca ni v plodnih dneh, lahko na polno svrši not, pa ni nič![]()
Plodni dnevi so dan ovulacije in 5-7dni prej, ki se štejejo za plodne ravno zaradi preživetja semenčic.
Meni umik ni všeč, zaradi tega, ker sma oba prikrajšana za užitek. Meni največkrat pride ravno takrat, ko njemu - oziroma mislim, da je obratno - da njemu pride, takrat ko meni, ker ga pač...kk bi se izrazla...stimuliram z mišičnim krčenjem zaradi orgazma?In bi se mi zmešalo, če bi ga glih sredi mojega orgazma ven vzel.
Delusional, to ni hormonska zaščita. Veš, ker maš navodila zraven, kak mora bit obrnjenoPremaknit s tičem po moje ne more, lahko se pa malo "zaleti" not
če ti ga do konca not tišči v kakem doggyu...kar pa jaz itak ne dovolim, ker me boli v jajčnikih, če bi to delal.