But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Rabim naslov komada, spomnem se samo kak zgleda spot: Ženske, črnke i think, plešejo v nekih vijolčnih kratkih hlačah, gatah, kopalkah... (ne spomnem se točno). Pa mislim, da majo one žoge za telovadbo poleg.
Pesem je bla 2009 ful bum, po vseh klubih nonstop. Ful se mi jo lušta poslušat pa se sploh ne morem spomnit, ne najdem sploh....
jaz sem seodločla da MOREM to pesem najt, ni važno kolko časa jo iščem. sem dala skoraj vse pesmi od marquessov skoz, verjetno to ni to. zdi se mi da pove nekaj takega : para ko meee.. (potem nekaj vmes) .. potem na koncu reče : ke tu.. in potem je taka lepa glasbena spremljava, onega španskega glasbila ki je podobno kitari. če se komu kaj svita al pa ma na kompu kaj podobnega, se priporočam če ne pa hvala, ko(če) najdem, pišem kera je
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
renatka_ napisal/-a:Rabim naslov komada, spomnem se samo kak zgleda spot: Ženske, črnke i think, plešejo v nekih vijolčnih kratkih hlačah, gatah, kopalkah... (ne spomnem se točno). Pa mislim, da majo one žoge za telovadbo poleg.
Pesem je bla 2009 ful bum, po vseh klubih nonstop. Ful se mi jo lušta poslušat pa se sploh ne morem spomnit, ne najdem sploh....
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-