LEEL00:
Ne igraj preveč na eno karto (s tem ne mislim na tipa, ampak na termin). Že sedaj imaš preveč "če-jev" v svojem spisu - če mu bom všeč, če se bo hotel dobit s tabo, če bo samski, če ne bo preveč ljudi okrog njega...
Se namreč vidim v tvojem spisu, ker imam tudi dokaj veliko poznanstev preko interneta in tudi me pogosto klikne kakšna punca, s katero se razumeva in debatirava in ta krog se ponavlja iz dneva v dan iz meseca v mesec, itd. Vendar niti koraka dlje. Zakaj?
Zato, ker sem tudi sam izbirčen in ne povabim vsake ven, pa čeprav bi se mogoče kaj konkretnega razvilo, ko bi se v živo srečala. Razlog je pa v tem, da ene pač klikate in se rade menite, niti približno pa ne date vedet, da bi tudi v realnem življenju hotele kaj več. ALi obratno, da če se že fant dela nedostopnega, se še potem punca spusti na njegov "visoki" nivo.
Tako, da kot tip, ti lahko povem, da noben ekstrem ni dober - če ne daješ vtisa, da hočeš kaj več; ali pa da daješ preveliki vtis - to je vtis obupanosti.
In mislim, da vsaj to, da ugotoviš, če je vsaj malo zainteresiran za en navaden kafe, ne rabiš ne vem kakšnega poguma. V bistvu je to samo ena vrstica, ki jo napišeš magari preko MSN!
Vem, da zveni kruto, vendar več mesecev izgubljat čas za tipa, ki ga še v živo vredu ne poznaš in še tega ne več, če si mu vsaj malo všeč, je too much! Sploh glede na to, da ti morda na koncu še pove, da si mu pač kul, ker si je vredu dopisovat s tabo in to je to. Ali še hujše, da sta si všeč, ampak ker noben ne naredi prvega koraka, bosta oba prej ko slej obupala. Ali si pa on najde prej punco in obratno.
Če bi jaz bil na tvojem mestu, bi čimprej vprašal, če je kdaj za kakšno kavo.. (niti ni potrebno, da se že dogovorita za konkretni termin, že samo razmišljanje bo vaju postavilo na malo bolj realna tla).
No toliko od mene
lp