ana27 napisal/-a:Alwaleed a si ti Damjan Murko slučajno?
Ne da bi vedel.

Schmetterling napisal/-a:Samo neki me zanima Alwaleed... a ti si se 'naučil' preoblikovat/zatret čustvo ljubosumja, ali si pač tak po karakterju že od nekdaj?
Schmetterling napisal/-a:In te čist nikoli ni prijelo, da bi spremenil svojo zvezo, ali pa občutil kakšne negativne občutke, ker pač tvoja seksa tud z drugimi?
Alwaleed napisal/-a:
Takšni občutki so pretežno iracionalni. Dolgo se lahko vrtiš v krogu in iščeš razloge, kako bi lahko krivdo za te občutke obesil na partnerja, pa dobrih razlogov kar ni in ni. To je zato, ker so vzroki za ljubosumje pretežno v človeku, ki to čuti.
Smetka_ napisal/-a:Jaz občudujem obe vrsti zveze. In monogamne, take kjer so ljudje po 30 letih ševedno sposobni jesti kruh z nutello, everyday ker je to, priznam, zelo težko in zato toliko bolj pohvalno, kot odprte zveze, kjer imajo ljudje raznovrstne jedilnike, jih s svojim partnerjem lahko primerjajo in si svetujejo katere jedi so dobre.
Jaz mojemu za moje fantazije (za katere sicer ne čutim, da bi jih morala uresničiti) ne bom povedala nikoli, ker si bo pač verjetno mislil da sem sick.
linkica napisal/-a:jaz pa obcudujem samo monogamne zveze, ker mislim, da je to smisel ljubezni. da najdes eno tvojo sorodno dusico, ne 5-ih, ker se da naenkrat sedeti samo na enem stolu.
linkica napisal/-a:se bolj pa obcudujem ljudi, ki spolnosti sploh ne potrebujejo, ker so tako zelo duhovno prosvetljeni, da nimajo potreb po spolnosti.
sanjaanja napisal/-a:Jaz pa tudi nekaj ne štekam. Veliko vas odobrava odprto vezo, sex z večimi,... zakaj ste pa potem popljuvate punco, ki je napisala, da ima razmerje z enim oddanim moškim?
sanjaanja napisal/-a:Dva , ki si lahko zaupata, se dopolnjujeta, se osrečujeta brez drugih. Uspeh je zame to, da dvema to uspeva. Če jih je 5 ali pač kolikor že, komu zaupati? Mislim,da če jih imaš več, nimaš nikogar.
red_rose napisal/-a:odprta zveza ni to da mas vec partnerjev, to je ze poligamija.
red_rose napisal/-a:v odprti zvezi je enako kot v ''zaprti'' - dva si zaupata, se dopolnjujeta in vse kar pravis. samo da na spolnost gledata drugaceju pac vzburja seks z drugimi. saj seks ni vse v zvezi, mar ne?
red_rose napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Jaz pa tudi nekaj ne štekam. Veliko vas odobrava odprto vezo, sex z večimi,... zakaj ste pa potem popljuvate punco, ki je napisala, da ima razmerje z enim oddanim moškim?
mislim da ne razumes cist kaj pomeni odprta zveza - vecini, ki se tukaj opisuje. vsi vejo v kaj se spuscajo, in gre se zgolj za seks, strast...zivis se vedno samo z enim, in pocnes z njim vse kar se pocne s partnerji...samo da seksas in se obcasno druzis se z drugimi - vsi vedo pri cem so.