cosmy napisal/-a:men je tud Summer večji srček! Totalno na živce pa mi je šla una,k naj bi bla od Kirsten polsestra, pa je neki mela z Ryanom....grrr,smotana je bla!
Lindsay, ane? Ja, men tud ni bla lih simpatična. Sm jo vidla še v enem filmu igrat in mi je isto antipatično delovala.
Js gledam 3. sezono sprot z američani. 1. 12 bo 8 del. Sam tretja sezona je mal tko... Fotr totaln jebo! Pa mt - Kirsten mi je všeč... taka mila pa prjazna. Pa skp sta mi tok dobra. Ryan mi ni vizualno všeč. Summer mi je lušna pa smešna. Marisa oz. Misha pa kr neki... Taka anoreksična bejba k ne zna igrt najbol.
Ewchk napisal/-a:Js gledam 3. sezono sprot z američani. 1. 12 bo 8 del. Sam tretja sezona je mal tko... Fotr totaln jebo! Pa mt - Kirsten mi je všeč... taka mila pa prjazna. Pa skp sta mi tok dobra. Ryan mi ni vizualno všeč. Summer mi je lušna pa smešna. Marisa oz. Misha pa kr neki... Taka anoreksična bejba k ne zna igrt najbol.
Ah, Johnny je men tko tko, ni mi ne zoprn ne neki wauuu! Drgač pa ja, una Taylor mi gre na živce, pa počas že Ryan (je tak čudn, k da ne bi bil več Ryan iz prejšnjih dveh sezon)... sej kokr sm že 1x napisala-skoz bol vse postaja limonadi podobn... kokr da bi scenarij na silo napisal. Sam pa še zmeri gledam-itak
cosmy napisal/-a:Taylor mi gre na žive. Pa uni trije novi,k so zej od Marise sošolci mi grejo tud na k***. K sam čakam,kdaj se bo marisa spacala skupi z unmu jonnyjam.
jap, med marisso in johnyjem bo itak kej. sigurno.
pa tale, zdej ex bejba od johnyja, mi je ful luštna!