Študij: Socialno delo
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
*LooBika* napisal/-a:ocitno ne..razen ce me pocakas do drugega leta
a mogoce ves kje bi js predmetnik nasla..da si mal ogledam te stvari..
Na tej strani piše marsikaj. Tam daš dodiplomski, potem pa klikneš al te zanima redni al izredni in mislim, da dobiš tudi predmetnik:
http://www.fsd.uni-lj.si/dodiplomski_st ... dstavitev/
*lilica* napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:ocitno ne..razen ce me pocakas do drugega leta
Na tej strani piše marsikaj. Tam daš dodiplomski, potem pa klikneš al te zanima redni al izredni in mislim, da dobiš tudi predmetnik:
hvala sem nasla..in si razjasnila nekaj pojmov..

*LooBika* napisal/-a:*lilica* napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:ocitno ne..razen ce me pocakas do drugega leta
hvala sem nasla..in si razjasnila nekaj pojmov..
Super

Pa te je bolj pritegnilo ali odgnalo, ko si videla predmetnik?
mene pa zanima, če je na fakulteti samo en tuj jezik ali sta dva? ko sem gledla urnik na spletni strani, sem vidla da sta dva jezika. angleški in nemški..
kako je s tem?
ste na fakulteto šle vse s splošno maturo, ali je mogoče katera, ki je naredila poklicno maturo s petim predmetom?

ste na fakulteto šle vse s splošno maturo, ali je mogoče katera, ki je naredila poklicno maturo s petim predmetom?
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
-
- Cosmopolitanka
BabySun napisal/-a:mene pa zanima, če je na fakulteti samo en tuj jezik ali sta dva? ko sem gledla urnik na spletni strani, sem vidla da sta dva jezika. angleški in nemški..kako je s tem?
Jst sm nardila s petim predmetom.

ČE te kej zanima me lahko prašaš. Mene bul zanima kako je s predavanji..pa zapiski

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka napisal/-a:BabySun napisal/-a:mene pa zanima, če je na fakulteti samo en tuj jezik ali sta dva? ko sem gledla urnik na spletni strani, sem vidla da sta dva jezika. angleški in nemški..kako je s tem?
Jst sm nardila s petim predmetom.![]()
ČE te kej zanima me lahko prašaš. Mene bul zanima kako je s predavanji..pa zapiskiče kira kej lahk pove..
Kaj pa te zanima glede predavanj pa zapiskov? Predavanja so, zapiske je pa treba delat