No...sem zasledil, da se kregate tukaj kar dosti...
Zdaj dal sem en kos socijalizma skozi in en kos kapitalizma. In dejstvo je da včasih človek kot delavec ni bil tako dehumaniziran.
Če pogledamo Venezuelo kjer je Chavez izgnal vse velike koorporacije iz države in se je zavzel za ljudi...tudi njegov predlog ki je bil mislim da pred kratkim sprejet je da je uvedel 30urni delavnik. V naši ljubi Evropi in evropski uniji se pa pogovarjajo za 60h delavnik. Zdaj komu je mar za ljudi in komu ne...jaz moje prepričanje imam in vidim kaj se dogaja s svojega zornega kota. Tam se skrbi za narodov blagor...zdravstvo je poštimano in vsak ima za jesti...kako je zdravstvo poštimano in kako živijo delavci, ki delajo in pošteno služijo denar pri nas je spet svoja zgodba. Tudi kuba je zelo podoben zgled.
Seveda sta obe državi sovražnik številka ena za ameriko in njeno " demokracijo".
Morda res nimajo najnovejših avtomobilov in ne vem koliko najnovejših tehnologij...imajo pa po mojem mnenju dušo in srce. Seveda je to spet moje mnenje.
Ampak seveda nobena smer radikalnih ukrepov ni v redu...iskreno povedano sem velik zagovornik demokracije...ampak to kar se pa v reali dogaja pa ni demokracija ampak je neka farsa. Demokracija je bila morda na začetku celo mišljena pozitivno ampak se je sprevrgla v neko iluzijo svobode. Zadaj za voditelji in predsedniki so velike koorporacije ki so sponzorji volilnih kampanij...in človek bi moral biti zelo naiven, če bi pričakoval, da pa oni ne bodo zahtevali nič v zameno.
Kar se tiče Obame in novega starega obrambnega ministra in koliko je stala njegova kampanija in kje je denar dobil...pa imam spet svoje mnenje.
V demokraciji so pač vodje lutke katerih vrvi imajo koorporacije v rokah in upravljajo z njimi. Ljudje so pa pač delovna sila za katere se vsakih par let uprizori šov kjer imajo na voljo dva volkova in morajo izbirati med njima.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE