nasilje fanta
meni se zdi da nekatere besedi razumeti in odobravati, smatrate za sopomenki. Js razumem da se ti lahko utrga in si sposoben nekoga udarit in sem prepričana da ga ni človeka, ki nebi bil na neki točki sposoben udarit človeka, kar pa ne pomeni da to odobravam.
kr.ena, lahko govorim sam v svojem imenu, ampak ene si dejansko same izzovejo klofuto. Če vidiš nekoga, da mu žile na vratu izstopijo, da se trese od jeze, da te pol ure prosi da greš stran ker se mu bo vtrgal, ženska pa potem še zanalašć podjebava-sori, sam če pa to ni izzivanje usode...
Ženske smo šibkejše samo fizično(pa še to ne vse), kar se pa tiče spravljanja ob živce smo pa ziher zmagovalke.
Logično pa je, da če te tip udari, verjetno ne boš več z njim, to pa ne pomeni da zvališ vso krivdo nanj, sama pa misliš da nisi nardila napake-kar veliko žensk dela. Treba je stvar videt v celoti, linearno mišljenje ne pripelje nikamor...
kr.ena, lahko govorim sam v svojem imenu, ampak ene si dejansko same izzovejo klofuto. Če vidiš nekoga, da mu žile na vratu izstopijo, da se trese od jeze, da te pol ure prosi da greš stran ker se mu bo vtrgal, ženska pa potem še zanalašć podjebava-sori, sam če pa to ni izzivanje usode...
Ženske smo šibkejše samo fizično(pa še to ne vse), kar se pa tiče spravljanja ob živce smo pa ziher zmagovalke.
Logično pa je, da če te tip udari, verjetno ne boš več z njim, to pa ne pomeni da zvališ vso krivdo nanj, sama pa misliš da nisi nardila napake-kar veliko žensk dela. Treba je stvar videt v celoti, linearno mišljenje ne pripelje nikamor...
*srčica* napisal/-a:kr.ena, lahko govorim sam v svojem imenu, ampak ene si dejansko same izzovejo klofuto. Če vidiš nekoga, da mu žile na vratu izstopijo, da se trese od jeze, da te pol ure prosi da greš stran ker se mu bo vtrgal, ženska pa potem še zanalašć podjebava-sori, sam če pa to ni izzivanje usode...
Mogoče ... lahko razumem, da komu popustijo živci (in tega seveda ne odobravam).
Nikoli pa ne bom razumela, zakaj ima nekdo tako punco, ki ga stalno provocira, da zgubi živce in jo udari ... takim ljudem se pač izogibaš, kaj šele, da bi jo imel za punco. Razen če ne uživa v tem, da jo pretepa. (in ona uživa v tem, da je pretepena ... tudi taki so, žal)
Mislim, jaz se nasploh ne družim z ljudmi, ki me imajo navado spravljati ob živce. Sicer ni nevarnosti, da bi jih pretepla, ampak tudi sicer lahko spodbudijo najslabše v meni (zlobne pripombe, na primer). In zakaj bi se prostovoljno spravljala v tako situacijo? Kaj šele, da bi imela takega tipa doma, pri katerem bi stalno čutila potrebo, da ga moram žalit?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
kr.ena napisal/-a:*srčica* napisal/-a:kr.ena, lahko govorim sam v svojem imenu, ampak ene si dejansko same izzovejo klofuto. Če vidiš nekoga, da mu žile na vratu izstopijo, da se trese od jeze, da te pol ure prosi da greš stran ker se mu bo vtrgal, ženska pa potem še zanalašć podjebava-sori, sam če pa to ni izzivanje usode...
Mogoče ... lahko razumem, da komu popustijo živci (in tega seveda ne odobravam).
Nikoli pa ne bom razumela, zakaj ima nekdo tako punco, ki ga stalno provocira, da zgubi živce in jo udari ... takim ljudem se pač izogibaš, kaj šele, da bi jo imel za punco. Razen če ne uživa v tem, da jo pretepa. (in ona uživa v tem, da je pretepena ... tudi taki so, žal)
Mislim, jaz se nasploh ne družim z ljudmi, ki me imajo navado spravljati ob živce. Sicer ni nevarnosti, da bi jih pretepla, ampak tudi sicer lahko spodbudijo najslabše v meni (zlobne pripombe, na primer). In zakaj bi se prostovoljno spravljala v tako situacijo? Kaj šele, da bi imela takega tipa doma, pri katerem bi stalno čutila potrebo, da ga moram žalit?
se popolnoma strinjam. Če ma kdo punco ki ga stalno provocira, se bo umaknu če je normalen. Js tut ne razumem da se sam postavljaš v situacijo kjer moreš to trpeti. Razumem pa, da se človeku lahko mal obrne ob premočni provokaciji, ampak potem se takega človeka v prihodnje izogibaš.
*srčica* napisal/-a:meni se zdi da nekatere besedi razumeti in odobravati, smatrate za sopomenki. Js razumem da se ti lahko utrga in si sposoben nekoga udarit in sem prepričana da ga ni človeka, ki nebi bil na neki točki sposoben udarit človeka, kar pa ne pomeni da to odobravam.
.
točn tko!
kr.ena, jst tud točno ne razumem, zakaj so ljudje s takimi, ki jih stalno provucirajo.nevem, al jih res ne moti do ene meje, al res uživajo ob tem?
Glede govoric lahko potrdim, da so večinoma v domeni škodoželjnih babnic. Je pa možno, da se je to res zgodilo. Vprašanje je pa, zakaj bi bilo to važno?
Torej pri vsakem partnerju najprej preverit celotno ozadje, šele potem pa ga spoznaš?
Večinoma ni za verjet govoricam, pogosto gre za zlobne poskuse diskreditacije.
Res pa je, da nikoli ne veš. Pri nikomer.
Torej pri vsakem partnerju najprej preverit celotno ozadje, šele potem pa ga spoznaš?
Večinoma ni za verjet govoricam, pogosto gre za zlobne poskuse diskreditacije.
Res pa je, da nikoli ne veš. Pri nikomer.
Za nasilje v družini gre predvsem takrat, ko eden od partnerjev fizično, psihično ali spolno napade drugega. Gre se za to, da žrtev skuša zmanjšati napetost v odnosu in pri partnerju, se trudi da bi predvidela situacijo, da bi to onemogočilo nasilje. Moški jo vseeno pretepe ali udari, ker nasilje ni odvisno od nje. Ali obratno, če govorimo o nasilju and moškimi.
Zdaj kaj je izzivanje in kaj ni je čist relevantno. Mogoče se nekomu zdi izzivanje, če mu žena reče, da ne bo pospravljala za njim, al pa da mu reče oz. teži, da jo je varal in potem moškemu prekipi. V nobenem primeru neb smel udarit nekoga, bolje se je obrnit in iti. Sej če si v takem odnosu je boljš ga končat. Znajo tud ženske provocirat, sam to še ni razlog, da nekoga udarš al pa pretepeš. Sej lahko rpovociraš nazaj. Sam zgleda da človeku pol zmanjka besed za nazaj in se v tem počut nemočnga pa udar tam kjer je močnejši.
Sama neb tolerirala nasilja od fanta, ne fizičnga ne psihičnega.
Zdaj kaj je izzivanje in kaj ni je čist relevantno. Mogoče se nekomu zdi izzivanje, če mu žena reče, da ne bo pospravljala za njim, al pa da mu reče oz. teži, da jo je varal in potem moškemu prekipi. V nobenem primeru neb smel udarit nekoga, bolje se je obrnit in iti. Sej če si v takem odnosu je boljš ga končat. Znajo tud ženske provocirat, sam to še ni razlog, da nekoga udarš al pa pretepeš. Sej lahko rpovociraš nazaj. Sam zgleda da človeku pol zmanjka besed za nazaj in se v tem počut nemočnga pa udar tam kjer je močnejši.
Sama neb tolerirala nasilja od fanta, ne fizičnga ne psihičnega.
~NIA~ napisal/-a:ampak ene ženske so tok neumne, da jim ni para..
Se strinjam.

Mojo biušo sošolko je fant tepu. In na začetku je bila čist "boga", mi zaupala, js sem ji skušala pomagat, pol sem pa vidla, da ji res ni pomoči in sem jo pustila na miru. V šolo je začela hodt v majčkah na naramnice, da se je ja vidlo en kup enih modric in ko jo je kdo uprašu, je rekla, da si je itak zaslužila in da tip ni nič kriu.

no k ste se ze tok skregal pa nevem kaj morm pa se jez svoj piskrtcek prstau.
prvo k prvo tista zenska k se ni dubla klofute od fanta nej se sploh ne oglasa kok je to nesprejemljivo bla blabla ker me prou zanima kako bi dejansko odreagerala k bi do tega prslo (itak pa bognedej da bi)
jez sm mela tipa k me je tepu, 2 let sva bla skupi prvic me je pa udaru po pou leta. nikakor pa nism mogla zveze prekint. niso me pa bolele njegove klofute fizicno ampak psihicno dejstvo da me je udaru, dejstvo da me je udaru kljub temu da me je meu na nek nacin najrajsi na tem svetu.
zaklucla bi pa stem da recimo da me moj zdejsn kdaj klofne... mu bi oprostila pa ceprou me bi bolelo to dejstvo ker ga dejansko poznam pa bi mogl nevem kaj bit da bi do tega prslo ce sploh bi. dejansko mislm da on tega ni zmozen... samo ce bi bimu oprostila. usaka ve pa zasebe najbl!!!!!
prvo k prvo tista zenska k se ni dubla klofute od fanta nej se sploh ne oglasa kok je to nesprejemljivo bla blabla ker me prou zanima kako bi dejansko odreagerala k bi do tega prslo (itak pa bognedej da bi)
jez sm mela tipa k me je tepu, 2 let sva bla skupi prvic me je pa udaru po pou leta. nikakor pa nism mogla zveze prekint. niso me pa bolele njegove klofute fizicno ampak psihicno dejstvo da me je udaru, dejstvo da me je udaru kljub temu da me je meu na nek nacin najrajsi na tem svetu.
zaklucla bi pa stem da recimo da me moj zdejsn kdaj klofne... mu bi oprostila pa ceprou me bi bolelo to dejstvo ker ga dejansko poznam pa bi mogl nevem kaj bit da bi do tega prslo ce sploh bi. dejansko mislm da on tega ni zmozen... samo ce bi bimu oprostila. usaka ve pa zasebe najbl!!!!!
Hahaha, a ti bogi ego ne dopusca moznosti, da bi druge zenske bile povsem sposobne zapustit polletno zvezo, ce bi jih tip tepel? Mislis, da ce si ti raje tepena leto in pol kot pa samska, da so tudi ostale zenske take? Pateticno, res.nikaragua napisal/-a:prvo k prvo tista zenska k se ni dubla klofute od fanta nej se sploh ne oglasa kok je to nesprejemljivo bla blabla ker me prou zanima kako bi dejansko odreagerala k bi do tega prslo (itak pa bognedej da bi)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.