Čas in denar za rekreacijo
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
neznankan napisal/-a:Če hočeš res nekaj nardit zase rabiš kar ene 7 ur časa na teden. Potem pa kakorkoli si to razporediš po dnevih.
Pa rabš tud ene 120 eur minimalno na mesec, če se še mal razvajaš zraven. Zdj ne mislim samo za rekreacijo, ampak sem vključla še zdravje zravn.
Ali pa še kakšno urco več-ki je ni škoda zapravit (jo je pametnejše in bolj koristno kot pred compom ali TV-jem), ker je počutje super pa postava pa tudi. No vsaj jst tako gledam na to.
-
- Komunikatorka
Jaz sem precej lena kar se športa tiče. Ker nisem čutila potrebe se z njim nisem ukvarjala.
Se pa odločam, da to spremenim, ker je zdravo migat pa še postavo bom najbrž tako lažje ohranila.
Zanima me kaj je bolj učinkovito, da se ukvarjaš z več športi ali samo z enim (torej recimo s tremi po uro na teden, ali bolje z enim po 3 ure?)
Razmišljam o aerobiki, jogi in pilatesu. Rabim vodeno vadbo, ker vem, da le tako bom res migala.
Strošek bo pa tam okrog 50 eur na mesec + prevoz, oprema. Ampak stroka se mi zdi, da nekaj pomeni.
Se pa odločam, da to spremenim, ker je zdravo migat pa še postavo bom najbrž tako lažje ohranila.

Zanima me kaj je bolj učinkovito, da se ukvarjaš z več športi ali samo z enim (torej recimo s tremi po uro na teden, ali bolje z enim po 3 ure?)
Razmišljam o aerobiki, jogi in pilatesu. Rabim vodeno vadbo, ker vem, da le tako bom res migala.
Strošek bo pa tam okrog 50 eur na mesec + prevoz, oprema. Ampak stroka se mi zdi, da nekaj pomeni.
1sneguljčica napisal/-a:Jaz sem precej lena kar se športa tiče. Ker nisem čutila potrebe se z njim nisem ukvarjala.
odvisno kaj hočeš. Če boš trenirala samo 1 šport boš pač v tem športu boljša kot pa če bi trenirala 3. Ker pa ti verjetno ni cilj tekmovati je pa vseeno boljše da si čim bolj vsestranska

- Mr. Simpaticus
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana