Fuul sem se je veselila, saj sem bila edina med mojimi prijatelji ko sem bila še mladoletna.
Bilo je pa tako, da sem na sam rd vstala, šla v šolo in se lupčkala z sošolci, kateri so mi čestitala ter na veliko zabušavala pri pouku. Za izgovor sem pa vedno rekla, da mam rojstni dan.
No po pouku sem šla z FairyAngel na tradicionalno tortico, po tej torti pa z bratecom pa njegovo punco še na pijačo. In pri obeh pijačkah sem dobila super lepi darili

Potem sem šla v internat in se ni dogajalo nič pametnega

Je prišla vzg. po mene cela jezna, da moram takoj v pisarno (ponavadi se ne jezi name in mam kar proste roke glede vsega) da bom mogoče malo kregana. Pa pridem v pisarno pa se začne smejat pa mi reče "Nisem pozabila, vse najboljše" pa mi da rafaelota.. No potem pa še na veeeliko tračka z mano o stvareh, o katerih ponavadi ne govorive. Pa ji rečem, da sedaj pa grem, pogledat če sta cimri že tu, prit bi namreč mogle že eno uro nazaj. Pa pridem v sobo, prižgem luč pa se cimri začneta dret "surprisee.. vse najboljšeee" pa na moji strani kak mam posteljo, vse polno balončkov, pa zelenih trakecoov.. Tak da je bilo kar lepo prijetno presenečanje

V petek, sem prišla domov.. in je bila na mojo žalost hiša prazna. Tak čez par ur sta potem prišla mama in očim, mi dala darilo in sledili so pogovori o mojih ocenah v šoli (in ker sem imela r.dan seveda za nič nisem bila kregana

Najprej smo imeli družinsko kosilo, jaz sem nato počivala in relaksirala. Zvečer sem se prelevila v princesko

No, potem v nedeljo, ko sem se končno naspala, so prišli pa še babica in dedek ter drugi.. Z njimi sem potem še naprej pila in se mela fajn

Tak da ja, moja osemnajstka bo meni ostala vedno v zelo lepem spominu. Zaradi ljudi kateri so me obkrožali takrat, zaradi daril, zaradi zabave.. zaradi vsega <3
(uff, malo sem se razpisala.. hihi)