ženska napisal/-a:Letos ni bilo (po mojem mnenju) nobene dobre pesmi ...
Hehe, ampak naše izvajalke ... Če si že podaljšujejo lase, naj vsaj kateri kodre navijejo v drugo smer, da ne bodo vse imele istih frizur.
Pa tudi ventilator lahko pri kateri ugasnejo..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
ženska napisal/-a:Hehe, ampak naše izvajalke ... Če si že podaljšujejo lase, naj vsaj kateri kodre navijejo v drugo smer, da ne bodo vse imele istih frizur.
Pa vse so ble u ene fernke oblečene Najhujša mi je bla Karmen Stavec, ko je mela še une škornje, ki so tko zgledal, ko da bi mela krčne žile povite s povoji
sori..karmen stavec je bila med boljše oblečenimi! Prav luštno oblekco je imela.. je priznam to, čeprav je osebno ne maram preveč..se kr spomnem na njeno jokanje ipd.
ela85 napisal/-a:meni sta bila všeč alya in rudi - pesem in nastop.
Jst se pa sploh nism mogla skoncentrirat nanju, ker me je tok motla una šipa oz. una plastična pregrada, ki sta jo mela med sabo, ker je bla tko fakin umazana!! Prou vidli so se odtisi dlani po celi šipi Pol je pa še Alya skoz tacala gor, da res nism mogla nč druzga gledat
ja, sem danes na 24 ur uspela videt, da je bila karmen kao najbolj huda. ja ne vem, meni škornji sploh niso bili všeč.
drugače mi je bil pa tudi bedn ta brat od jožeta iz lange, ki ga je kar neki ven vlekel. jože je pizdil čez hrvate, sam pa še slovensko ne zna govorit.
včeraj sem umirala, ko sem poslušala radio gaga. menda langa ni zmagala zato, ker enemu pri langi manjka ne vem kateri zob.
rammsteingirl napisal/-a:menda langa ni zmagala zato, ker enemu pri langi manjka ne vem kateri zob.
Ja ta zob mu je manjkal že lani, pa sem prav pogledala letos, če ga že ma, sam ga še nima! No, če ga bo sploh še kdaj mel... Jaz bom zdaj poslušala posnetek. Lol, že poslušam, haha!!!