Formula One - F1
carlitos napisal/-a:No, sm poklical, pa so mi rekli, da dirk ne ponavljajo![]()
![]()
![]()
Štos je da ne rabim ravno dirke, ampak tisto, kar so kazal pred njo ; praktično vse kar je Ališič govoril o Monaku, itd. Razen če se kdo spomni kako je blo ime tistmu, ki ga je Ališič neki spraševal. To je blo ene 10-5 min pred začetkom dirke, vem da je govoru, da je pršu iz Slovenije živet v Monako ko je bil 15 let star..mel je take temne lase, okol 30 let star (mejbi mn), pa na zaslonu je pisalo : lastnik Ferrarija , v ozadju sta bla 2 avtomobila, pa bela stena in slišali so se motorji.Aja, pa govoru je tud slovensko...HELP
Kaj pa če bi še 1x poklical na POP TV ali pa kontaktiral Mirana A.? To je tudi ena izmed možnosti, če res nujno rabiš ... Veliko sreče ...
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
carlitos napisal/-a:laram napisal/-a:carlitos napisal/-a:No, sm poklical, pa so mi rekli, da dirk ne ponavljajo![]()
![]()
![]()
Štos je da ne rabim ravno dirke, ampak tisto, kar so kazal pred njo ; praktično vse kar je Ališič govoril o Monaku, itd. Razen če se kdo spomni kako je blo ime tistmu, ki ga je Ališič neki spraševal. To je blo ene 10-5 min pred začetkom dirke, vem da je govoru, da je pršu iz Slovenije živet v Monako ko je bil 15 let star..mel je take temne lase, okol 30 let star (mejbi mn), pa na zaslonu je pisalo : lastnik Ferrarija , v ozadju sta bla 2 avtomobila, pa bela stena in slišali so se motorji.Aja, pa govoru je tud slovensko...HELP
Kaj pa če bi še 1x poklical na POP TV ali pa kontaktiral Mirana A.? To je tudi ena izmed možnosti, če res nujno rabiš ... Veliko sreče ...
v bistvu ni ravno zame, ampak za mojo best frendico, ki je bla v bolnici in me je prosila če lohka spremljam to dirko, ker bi se ful rada preselila v Monako in bi rabla čim več informacij...Ko je sama klicala na POP-TV, če bi ji lohka Trenja (takrat ko je umru princ Rainier) presnel na cd, so jo vs čs vezal sm pa ke, na koncu so pa rekl da se s tem ne bojo ukvarjal..In ravno v teh Trenjih je bil tud en gospod, ki je okol 30 let živel v Monaku...glede Mirana A. pa takole: razn če ga bi vidla kje v živo, pa če bi ga pol pocukala za rokav bi ga lahko kej povprašala...ker na POP-u ne dajejo tel številk al pa mejlov .. neki zarad zaščite novinarjev, itd...pa še resno me niso jemal..ne mene, ne nje
Mark napisal/-a:Aha, to pa nebi vedel, ker sem se pred tv vsedel malo pred začetkom dirke. Sem pa še malo spremljal intervju, ki ga je Ališič posnel z italijanskim komentatorjem F1. On je tudi rekel, da ma korenine iz Slo.
no Mark, ta intervju je bil čist mal pred tem..
Čudno ... ker jaz sem že 1x (sicer na oddajo Preverjeno) pisala (e-mail), pa so mi dali e-mail naslov od ene novinarke iz Preverjeno ... brez problema ... Samo ta naslov ti ne bi verjetno nič pomagal ...

-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
Mark napisal/-a:Ja pomoje bo zanimiva dirka, morda bo celo dosegel prvo zmago letos. Če mu bo seveda materjal zdržal. Presenetil me je tudi Button.
Če bom pa gledal dirko pa nisem sure je glih taka uraVažno, da sem zdaj gledal motorje
jap jap rossi spet spedenu

drgač pa go ferrari dons,upam da bo že kj letos
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..