žura in ne pokliče
jullia_ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:
Pač eni so s partnerjem ful navezani drug na drugega, drugi mal manj. Jebat ga tko je. In če se recimo en par že od začetka njune zveze pokliče al pa pošlje sms vsakič ko gre spat; al pa ko pride iz žurke..je to samo njuna stvar.
Res je. Ampak v primeru iz prvega posta očitno ta navezanost ni tako vzajemna. Zato je pa ni poklical
Meni se ne zdi nič narobe, če se dva želita slišat pred spanjem. Se mi zdi pa malo trapasto izsilit od človeka klic, takrat ko te sploh ne želi klicat. Kaj imaš v resnici od tega? Izpolnil je svojo obljubo. Priden, sedi pet.
kako pa veš, da je ni želel poklicat?lahko je pač enostavno pozabil,ker se ga je preveč napil al pa neki...Drgač pa kaj maš od tega...Pomirjen si, d aje z nim use ok.Tko kot sm rekla, če ti nekdo reče da te bo poklical in te ne pokliče, nevem, jst mam vedno navado pa naj bo kdorkoli, da ga pokličem jst (razen kšni pač kao "lover boyi" ker je use še v povojih oziroma nedoločeno).Nikol ne veš kdaj se komu kej zgodi.
Še zmer ne vem kaj je v tem tko slabega.
Eni smo pač taki in če je drugim tud kul, da jih nazaj pokličemo, potem je use ok kukr se men zdi.Razen Juliji se karkoli izven kvazi "normalnega" zdi nenormalno.
smreka..jst mam pač rada, da se nevem pokliče ob določenih trenutkih.Ne gre se za nadzorovanje, za firbcanje, ljubosumnost in tralala,gre se pač za skrb.
*purple* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:
Pač eni so s partnerjem ful navezani drug na drugega, drugi mal manj. Jebat ga tko je. In če se recimo en par že od začetka njune zveze pokliče al pa pošlje sms vsakič ko gre spat; al pa ko pride iz žurke..je to samo njuna stvar.
Res je. Ampak v primeru iz prvega posta očitno ta navezanost ni tako vzajemna. Zato je pa ni poklical
Meni se ne zdi nič narobe, če se dva želita slišat pred spanjem. Se mi zdi pa malo trapasto izsilit od človeka klic, takrat ko te sploh ne želi klicat. Kaj imaš v resnici od tega? Izpolnil je svojo obljubo. Priden, sedi pet.
kako pa veš, da je ni želel poklicat?lahko je pač enostavno pozabil,ker se ga je preveč napil al pa neki...Drgač pa kaj maš od tega...Pomirjen si, d aje z nim use ok.Tko kot sm rekla, če ti nekdo reče da te bo poklical in te ne pokliče, nevem, jst mam vedno navado pa naj bo kdorkoli, da ga pokličem jst (razen kšni pač kao "lover boyi" ker je use še v povojih oziroma nedoločeno).Nikol ne veš kdaj se komu kej zgodi.
Še zmer ne vem kaj je v tem tko slabega.
Eni smo pač taki in če je drugim tud kul, da jih nazaj pokličemo, potem je use ok kukr se men zdi.Razen Juliji se karkoli izven kvazi "normalnega" zdi nenormalno.
smreka..jst mam pač rada, da se nevem pokliče ob določenih trenutkih.Ne gre se za nadzorovanje, za firbcanje, ljubosumnost in tralala,gre se pač za skrb.
Sej skrb in nič drugega...glih včerej sm mojga napizdla,ki mi ne zna povedat sam da ga ne bo...pa se mi je smejal v glavo,da si delam utvare...
eto ti moškega razmišljanja.to me je pa razpizdlo.on ma čist nek svoj aspekt...da pa mene ni,ne da bi vedel kje in s kom sem pa takoj požene paniko in me kliče...prav razmišlam da mu vrnem in se mu ne javim.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Smreka napisal/-a:Hehe, se hecne
Dejte punce no... a staršev, bratov, sestra, prjatlc itd.. nimate rade? A od njih tudi pričakujete, da vas bodo klicali, ko se npr. zaključi službena zabava, študenstka žurka itd? Ah dejte no. Zdej boste sicer rekle, da je partner nekaj čisto drugega, pa da po možnosti z njim živite itd... Eh, prazne marnje, bi rekli v pravljicah
Ko se vam fant ne bo javil 48 ur, potem začnite paničart. Če se pa ne javi z žurke, pa ne travmirajte no. Pa kaj za vraga sploh mislite na nesreče??? A vam ni jasno, da več boste o zadevah razmišljale, bolj jih boste priklicale v življenje??
Kar se pa tiče fantove obljube, da bo poklical - ja menda da je obljubil, če ste mu verjetno najedale tolk časa, da je moral nekaj izjavit, da je lahko v miru šel
Skratka, ne glumite ta materinske zaskrbljenosti, ker globok v sebi veste, da to ni to. Pa niti ni treba tega priznat tukaj na forumu, priznajte same sebi.
Zloba zlobna.

Se pa sicer čisto strinjam. Dobro napisano.
(WB, mimogrede)
Imaš, da me vikaš!
Takole je ...
Če je res pozabil ali karkoli drugega, mu v nadaljnje ne teži, ker bo poklical še manjkrat. Moški se hitro naveličajo kontrole.
Če je pa kaj "zasral", je pa tako ali tako brez veze, da vztrajaš.
Sicer pa, če bo kaj narobe, te bodo že obvestili. Te res tako skrbi zanj, če je živ in zdrav ali ga kontroliraš zaradi česa drugega. Vprašaj se, mogoče je pa najhujši problem pri tebi.
Imej se rada!
Če je res pozabil ali karkoli drugega, mu v nadaljnje ne teži, ker bo poklical še manjkrat. Moški se hitro naveličajo kontrole.
Če je pa kaj "zasral", je pa tako ali tako brez veze, da vztrajaš.
Sicer pa, če bo kaj narobe, te bodo že obvestili. Te res tako skrbi zanj, če je živ in zdrav ali ga kontroliraš zaradi česa drugega. Vprašaj se, mogoče je pa najhujši problem pri tebi.

Imej se rada!
-
- Cosmopolitanka
Jaz bi se strinjala nekje med julijo in purple.
Če si navezan in tako navajen od samega začetka, je lepo, da se pokličeš. Brezveze pa je neki silit partnerja da te kliče, če on to noče. Dobesedno ga siliš v nekaj, kar on noče in s tem si delaš utvare, kakšen je sploh tvoj partner in koliko % njega je tvojih zahtev.
Če si navezan in tako navajen od samega začetka, je lepo, da se pokličeš. Brezveze pa je neki silit partnerja da te kliče, če on to noče. Dobesedno ga siliš v nekaj, kar on noče in s tem si delaš utvare, kakšen je sploh tvoj partner in koliko % njega je tvojih zahtev.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
a_pikica_a napisal/-a:Jaz bi se strinjala nekje med julijo in purple.
Jaaaa evo tko sm jst mislna

a_pikica_a napisal/-a:Jaz bi se strinjala nekje med julijo in purple.
ja sej, to je to.
Sej, tud tiste ki paničarmo, no usaj jst, ne kličemo svojih za usak drek v smislu "ko pridš domou (sije sonce) me poklič če si varno prišel"...
če je pa sneg, al pa kšne poledice pa kej, mam pa enostavno rada da me pokliče.In tud ko gre ven, če vem da gre s tistim delom družbe, ki se tolče skos po lokalih mam tud rada da me pokliče.nevem no, midva sva tko navajena in noben nima problemou s tem.isto je s starši.vedno ko gre kdo na kakšno dlajšo pot se pokličemo, da smo varno prispeli na cilj.Tok nemogoče, da bi se komu kej zgodil (prometna nesreča al pa bilokaj) pa spet ni.In isto jst dostkrat pokličem mami če slišm kšnga rešilca, ker vem da je dost na cesti čez dan in pač nikol ne veš...Če pa se ji bi kej zgodil in če bi se mi oglasla, pa itak, da čimprej tja pridm.In men se to res ne zdi nč slabga.
Ja no a vidiš, to je pa zdaj drugače. Jaz tudi vedno sporočim, če grem z avtom kam bolj daleč. Ta vikend sem bila recimo v Bovcu, ceste katastrofa, valjda sem mami msg poslala, ko smo parkirali. Ali pa recimo greš na kakšen bolj opasan koncert, party, razumem, da človeka skrbi, kadar je res kakšna taka situacija.
Ampak to ni enako, kot če hočeš, da se tip javi vsakič, ko pride domov z enega pira s kolegom. V tem zadnjem postu si naštela utemeljene razloge za skrb, vsakodnevno življenje pa ni tako rizično
Ampak to ni enako, kot če hočeš, da se tip javi vsakič, ko pride domov z enega pira s kolegom. V tem zadnjem postu si naštela utemeljene razloge za skrb, vsakodnevno življenje pa ni tako rizično

jullia_ napisal/-a:Ja no a vidiš, to je pa zdaj drugače. Jaz tudi vedno sporočim, če grem z avtom kam bolj daleč. Ta vikend sem bila recimo v Bovcu, ceste katastrofa, valjda sem mami msg poslala, ko smo parkirali. Ali pa recimo greš na kakšen bolj opasan koncert, party, razumem, da človeka skrbi, kadar je res kakšna taka situacija.
ja no sej to sm skos mislna.
ja verjetno, da zahtevam od tipa da me pokliče po usakem pivu, še usakič ko prdne me more da slučajno nebi šlo mim dejanje brez da bi jst vedla, da je prdnu.

drgač pa zadnji stavek..Ja tud usakdanje žiulenje je zlo rizično,sam pač, upaš da bo use ok.Če pa veš da gre kdo točno nekam, kjer je riziko povečan, pač pač, ene so bolj flegma, druge bolj skrbi.
*purple* napisal/-a:če je pa sneg, al pa kšne poledice pa kej, mam pa enostavno rada da me pokliče.In tud ko gre ven, če vem da gre s tistim delom družbe, ki se tolče skos po lokalih mam tud rada da me pokliče.
Midva sva tud nekako tko zmenjena. Ko gre od mene, mi pošlje mesič, ker z njegovim autom nikol ni use uredu (al guma pušča, al manjka to ...) in tko vem, da je use uredu. To pa je edin najin dogovor, da se mi javi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Melani napisal/-a:men pa se zdi da je to tut odvisno od tega kako dolgo sta skup.. če sta bol malo, pol mu vsaj js valda ne bi šla težit. če sta pa že mal dlje, pol mu pa lahk rečeš ej neki bi ti rada povedla.. ful bi mi blo fajn, če bi me drugič poklical ko greš takole ven. pa je stvar rešena
ja.tak sm tud jaz svojem rekla.itak da mu nikamor ne branim sam lepo je da se javi,pa ne zat,ki bi ga jaz hotela met pod kontrolo.sama ne maram,da me kdo kontrolira,zato tud jaz nočem nikoag met po kontrolo.
če jaz lahk povem al pa javim lahk tud on.pa ni zdej to polaganje računov,ker me najmanj briga kje in s kom je.pa tud če bi mi povedal nism tak glupa,da bom lazla za njim.ravno predvčerajšnjim sva se skregala,ker mi je poknlo.matr da ga cel dan ni,ok reku je da gre kao s sosedom na kavo...sam ta kava je dolgo trajala.pol pride domov jest in brez besed zgine...matr mi je to stalo na živec.ko je pršu jih je slišal kot še nikoli.in me kreten vpraša,da zakaj bi me morqal obvestit da nekam gre.jaz mi9slim,da glede na to da skup živiva,da mi je dolžan povedat,da je odsoten.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.