ne pretiravaš?majke ti, dej pejt še enkrat čez use forumske poste kjer si pisala o tejle temi, pa bomo videli ali pretiravaš ali ne!pretiravaš ja, tok da se kar kadi za tabo!
ne nisi rekla, naj govorijo v pravilni slovenščini, motilo te je pa use od naglasa (se pravi "L"-ja), pa do umesnih njihovih besed in kajjestvemkajšeuse

pa preden napišeš, da maš tak šiht in da ti v kafano hodijo fizikalci na kafe, naj ti takoj povem, da si bla že prej seznanjena da v lokale hodi različen folk in s tem ko si šla delat v lokal (al pa katerokoli drugo delovno mesto ki je s tem povezano) si sprejela usa ta dejstva!vkolikor ti gre tok na žiuce, pa njihou parfum, pa švic po celem dnevu fizičnega dela (medtem ko bi ti pomoje po polure dol padla), pa njihove grde srajce in kajjestvem še kašne budalešte imaš mirno voljo zapustit to delovno mesto in si najdt neki nekje v enem kotu, kjer tvojega nacionalističnega veličanstva ne bo motil noben balkanski priseljenec!
In še enkrat in tokrat napišem zadnjič, da je jezik za sporazumevanje, kretnje in mimika so za sporazumevanje in tud jst lahko uletim u nemčijo pa ne znam nemšk ama ništa, pa če sogovornik tud ne zna anglešk, bom dobila to kar bom želela!Ne bom pa obsojala nobenga!Če hočeš nekej razumet boš razumel pa če bo kitajc pred tabo stal!
sicer pa med bosanščino in angleščino je velika razlika, kar za slovenščino in bosanščino ne mormo rečt!velik lažje se sporazumeta take dva človeka, kot pa bosanec pa britanec, če bosanec ne zna tujega jezika.In še zato je use tok bolj žalostno!
trudjo al ne!trudjo se delat ceste, da ti lohk po njih trobš ljubljančanom, trudjo se delat citiparke in podobne center, da ti lahko nakupuješ cunjce zate, trudjo se delat zdraustvene ustanove, da maš kam it če zboliš....In za ves trud dobijo kaj?Male pare za svoje težko in celodnevno delo+bedasto obnašanje tazga folka kot si ti ki zahteva neke bedaste stvari!
sem delala v lokalu 5 let, pa sm mela gostou od-do.Pa mi noben bosanec, makedonec, srb, italjan, nemc, bolgarc(...) ni delal nobenih problemou!Ker sm hotela razumet to kar mi je povedal in tud sm razumela!Ti pa nočeš, ker misliš da je slovenija center sveta in bi se mogu usak ki uide iz svoje bede zaslužt kšn euro več, teb prilagajat po celi črti!Ja najbolj, da še muslimani začnejo slavit naš božič, pa jajca barvat za velko noč in h naši maši hodt pa bo use najlepš a ne?A dej no

če ne zastopš nič po njihovo se pa nauči!lih tko ti sprejemaš take goste, s katerimi bi se morala znat sporazumet!jst sm delal v hotelski restavraciji in sm mogla znat angleško, hrvaško in italijansko usaj razumet.In sem se potrudla in ni blo nikjer nobenga problema!očitno, da maš take probleme samo ti.
in ne, nihče ni govoril o dopustih!Govorila sem večalimanj o ljudeh, ki tukaj živijo.In so popolnoma drugačni od slovencev!
za Bajram (ko se je in pije po ramadanu) me skos vabijo na pojedine in tko naprej.se ne da primerjat, enostavno!
in Nia, ne želi si vonje v sloveniji, da se slučajno nebi mogla odpravt živet v kakšno drugo državo, ker tlele nebi mel nč več!ne žel si tega sistema in ne žel si tega trpljenja, ki so ga oni preživljali!njim ni ravno fajn, da so tukaj, da so stran od svojega doma, da nimajo tukaj nič svojega, da majo sorodnike raztreščene po ostali europi, da gradbinci ne vidijo svojih otrok po nevemkolk časa in ljubljene žene!!Ni jim fajn!Ampak življenje jih je pripeljalo do tukaj in čas je da začneš to razumet in jih SPOŠTOVAT!!!!