Jaz sem pa ravno zdej ugotovila, da pr mojmu ratuje to problem. Ne, da bi se ga napil usak dan, ampak dost misli na pijačo, govori, da če bi loh spiu en pir na šihtu, bi pa ga in to prpoveduje s takim žarom... sicr ma pa tut kolege take, ki ga non stop pijejo, hodjo po veselicah, tekmah, bdayjih, žurkah in valda je pol moj tut tak-le da so uni usi samski. Napijejo se ga zmer ko mambe in delajo scene, oziroma moj je taglavni pr teh scenah, da neveš a bi se smeju al joku. Jz sm se na to tok navadla, da mi je normalno oz. smešen, s tem ko je drugim to bolano,nenormalno in bi odšle še isti trenutek. Recmo da hodjo nagi po kempu pa si kažejo lulčke, pa se skp tuširajo pa plešejo (kao use za zajebancijo) in takšne in drugačne scene, jz sm šla le do te točke, da sm vidla use lulčke teh kolegou, nevem kok fotk kjer umreš od njihove alkoholiziranosti in kakšne p* to počnejo, pa pač to da sm se šla enkrt pijana tuširat z njimi, ampak to je to. To še ni problem. Problem nastane, da moj nima mere. Gre recmo na pijačo in lih takrat se kej praznuje al pa tudi ne-zmeri je neki!!!- in pride čez 3 ure vs mehk, kolegi mu pišejo smsje če je ok in kao ful smešn, k mi on celo noč bruha zravn postle da res skor znorim. Ker prvič, sred tedna, brez razloga-jaja kao praznovanje k je un dubu nou avto hmm?-in ponavad je edini k se ga tok nacedi oz. njemu najbl butne vn, še posebi če pije sam pivo, to je katastrofa. Potem so se začel še pirčki čez dan, pač tko,namest soka,vode(tega sploh ne pozna), pa če gre do enga kolega k je avtoličar, tist jih pa skos sam odpira in valda moj vs tisto 'waa hudo gremo k njemu, mau ga spit'..pa še vs ponosn na to, v tistm tonu pijačkou, kao k se dela norca iz njih, a sam ratuje lih neki tazga?? In zanč mi je spet prekipel. Sicer se te scene več al mn vlečejo že od predlani iz morja, pa da mau povem. Bli smo na pikniku prejšno soboto, vse lepo in prou, zakon piknik, res ni da ni, zajebancija, smeha itd. In valda vse že na glavo

ampak moj še kr ni explodiru. Pa sm rekla, da to neki ni normalno zanjga, k ne mine kšna urca, mi je začel nabijat. Tko grem jz na wc nekam po eni gozdni potki, pa za mano k sm opravla 2 tipa k velata za kao najbl huda jebača v tem kraju,da sta pof* use kar gre..in tko onadva men v smislu ' u kake suhe nogice, pa ritka mmmm ustav se se bova mi2 neki pomenla'..jz ne jebem 5%, pa še froca si je letos nakopu, niti ne zanima me..in neki rečm nazaj, grem dalje. Sta pršla za mano ful hitr in je zgledal k da skp prhajamo in je moj to vidu. K je ponoru ko nevemkaj, spet ISTE scene, začeu govort, da on ni neumn, da kaj sm se šla ke f* z njima (????) in če jz mislm, da si on neupa enga ubit (???) da mu bo zdle vrat zavil (to bi on k je pijan kr usm, še do kolega je začel bit pol nasiln,kr začeu ga neki mlatt pa za vrat držat??wtff??)... in valda jz prec stran, ker vem da rata ful nasiln in res, me vleku za roke čez en travnk, pa da me bo zaštihu (wtf???), jz sm se drla nej mi en pomaga, brcala ga u jajca, noge, use kar se je dal..on mene vleku, prou res zbala sm se zase. K to berm, se sliš res grozn, ampak jz sm se tok navadla na te scene, da me tole ni tok vrgl iz tira, ampak lih tok da nevem kam to pelje zarad takih scen?
Jz se kr bojim mau letošnga morja, ker men zvečer skor usakič zamori (lan mi je blo zakon, ker sm bla brez njega-neki sva mela pavzo in to) sicr sej zakon mi je z njimi najbl kot družba, sam te scene zvečer, sam da se pog. z enim tipom al pa s bežnim kolegom pač na kšni žurki, k itak ne boš ignoreru folk pa biu prjazn, on ponori totalno, da zakaj se morm z vsakim zaštekat..JA PAČ?..ČIST normaln talk spremeni v katastrofo...in če njim ne rata pridt do Zrć, pa hočva s kolegico ga it žurat, valda da pač nej oni zakomirajo tm, si mau lulčke pokažejo, mi2 pa plesattt all night long, ampak ne. K se spomnm predlan k je teku za mano po celm kampu, da jz pa že nam šla, če sm z njim, v smislu njegova last, da sva skupi na morju in bomo skp hodil vn, a on kumi stau na nogi, folk k je prhaju mim se mu je kr umiku pa govoru da se nej umiri, ker je delu paniko za bz. In fore, k so bli tok naklani, sej nerečm, da jz pa kolegica ne, ampak nama je blo prou bruke hodt z njimi, ker je moj ogovarju mejhne punčke (wtf??) in kr neki kriču na ljudi mim 'dj mi robčk!' in 'usazga bom razbou'???? Njemu res na bad useka tale alkohol,še sam se strinja...in valda, ker sva hodila pred njimi je spet znoru, me po celm križišču pred usmi zvleku, me obrnu na glavo in stresu, jz pa z miničm in valda prec kva se greš, neumn si,budala nehi,on je še bl me na silo vleku, za roke, obleko..res k da me en hoče posilt, lih tko je zgledal, pa še avti so stal zarad naju...res, kašne scene on men dela in najhuj je to, da potem vsi kolegi, ' u red ga sprav', ker uni nočjo met to žval čez in se jim ne da ubadat. Ja najlažji!!
Torej, kaj predlagate? Jz se zmeri pol z njim pogovorim in on se vsakič bl mau spomne in oprostiiii, konc je dobu že itak 1000x od mene zrt takih zgodbic, sam kaj nej. Mu rečm, da tko ne bo šlo naprej, da ne bom šla na morje z njim, ker ne bom prenašala težaka k se ga zvečer napije in govori da bo naredu samomor k bo skoču u morje in tam nag stoji,folk pa gleda pa se smeje?? In on men, da se bo probu prlagodit, da neve zakaj mu tok na bad useka. Ker drgač je res ful uredu, štekava se, mava se rada in vse, je pa res da hitr že k je trezn zgubi živc da se kr ustrašš,sam udaru me ni pa še nikol, sam sej je dost, da ti grozi pijan da te bo ubiu, pa te vleče nekam na samo, k en posiljevalc...Morje brez njega itak odpade, ker nesmem jit brez njega, ker bi se po njegovo kr skurvarla naokol-k sm se že tokrat O.o (wtf???), k men morje predstavla žurko, zabavo, pijančevanje, smeh, zajbencijo pa pleeesaatttt nonstop, tipou še opazm ne in se jih otresm, pa tut če je Pag
Sm mu rekla, da on ne bo šu zravn, ker vrjem da bi raj tvoji kolegi vidl en par jošk k pa en nag lulčk več

hahahaha pa itak vem, da se noben neb rad odpovedu temu morju, sama pa itak ne smem it, sploh pa s kolegicam SAME..čist šok
Mislm, da sm povedala več al mn, zdej pa, povejte kaj da nardim, da bo tale morje bil z manj burnimi scenami in nasploh da ne bi biu tok nasiln do mene k je pijan (zmer najde neki, da mu ni všeč, da se pol znese name, a res ne delam nč tazga, sm pijana, skačm, plešm, se pog., smejm, pač sproščeno-jz ne vidm tle problema), čeprou drug dan se pa opravičuje in je k drug človk, k da ni bil to on prejšnji večer - je pa res da je po horoskopu dvojček