Mimi_M napisal/-a:Hmm, opažam, da ste ful tolerantne glede pitja alkohola...
Kar se bo večini čez nekaj let najverjetneje zdelo problematično.
to je recimo 3krat na teden (tu naj dodam, da mene čez teden ni doma, sicer bi bil z mano na pivu
). pijan itak ni bogvekaj po treh pivih (jaz že konkretno).MsN napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Hmm, opažam, da ste ful tolerantne glede pitja alkohola...
Kar se bo večini čez nekaj let najverjetneje zdelo problematično.
Mimi_M napisal/-a:Ja, če ti je kul, da ga oba pijeta, itak nimaš kej![]()
Jaz ne pijem; mogoče na morju oz. poleti eno pivo, pa včasih kake borovničke za nazdravit...
Drugače pa me v zvezi z alkoholom hitro vse moti... da nekdo ne more niti en dan brez piva, ne pomeni nič dobrega...
sam ne težk, normaln...pa tisto 'ja, veš, sm ga mau spiu'...pa s tistim glasom k pjančk (sam on se to zajebava, ker nasploh se ta cela familija dela kr mau norca iz takih ljudi ker so tle okol sami taki lol)... in pol začne filozofirat, da bo hodu po lokalih k bo baba tečna pa se bo prmaju domou pa u kšn jark padu pa šu na urgenco in kao ful smešn (se začne smejat), pa blabla pa rečm sej pol nauš z mano
haha pa reče, da se zajebava, da mu je sma smešn se o takih stvareh ment, sam da njemu to ni smisu življenja, ker mu nč ne manjka.
da oni ne pokomirajo prej, al pa jz
kukr pride.
. Fuj.piškotek* napisal/-a:Tudi jaz sem opazila, da vam to sploh ni problem, če se ga skupaj napijeta. Me zanima kako boste razmišljale o tem ko boste malce starejše ali pa boste imele v družini primer alkoholika.

pijavka_89 napisal/-a:Moj fant je ful prijazen dečko! Ko se ga napije je pa ful smešn, če se ga preveč sploh govorit ne zna več!Drugač pa če ga tak mal...kak pirček al pa dva/tri pa postane mal bolj zgovon, kar sicer drugače ni.
Me pa je začelo motit to, da vsakič ko gre mim gostilne, kjer so njegovi prijatelji mora it nujno na pivo tja, pol ga pa zabluzijo tam 4 ure...al pa dlje! Sploh če je lepo vreme...se to dogaja vsak dan!
) pa mogoc se kaj...pa ENO pivo spije zvecer mogoce zvecer 2x na mesec...ko mu zapase.
to se mi zdi neodgovorno in nezrelo od fanta
(Ce se pogosto ponavlja..)
ampak moj še kr ni explodiru. Pa sm rekla, da to neki ni normalno zanjga, k ne mine kšna urca, mi je začel nabijat. Tko grem jz na wc nekam po eni gozdni potki, pa za mano k sm opravla 2 tipa k velata za kao najbl huda jebača v tem kraju,da sta pof* use kar gre..in tko onadva men v smislu ' u kake suhe nogice, pa ritka mmmm ustav se se bova mi2 neki pomenla'..jz ne jebem 5%, pa še froca si je letos nakopu, niti ne zanima me..in neki rečm nazaj, grem dalje. Sta pršla za mano ful hitr in je zgledal k da skp prhajamo in je moj to vidu. K je ponoru ko nevemkaj, spet ISTE scene, začeu govort, da on ni neumn, da kaj sm se šla ke f* z njima (????) in če jz mislm, da si on neupa enga ubit (???) da mu bo zdle vrat zavil (to bi on k je pijan kr usm, še do kolega je začel bit pol nasiln,kr začeu ga neki mlatt pa za vrat držat??wtff??)... in valda jz prec stran, ker vem da rata ful nasiln in res, me vleku za roke čez en travnk, pa da me bo zaštihu (wtf???), jz sm se drla nej mi en pomaga, brcala ga u jajca, noge, use kar se je dal..on mene vleku, prou res zbala sm se zase. K to berm, se sliš res grozn, ampak jz sm se tok navadla na te scene, da me tole ni tok vrgl iz tira, ampak lih tok da nevem kam to pelje zarad takih scen?
hahahaha pa itak vem, da se noben neb rad odpovedu temu morju, sama pa itak ne smem it, sploh pa s kolegicam SAME..čist šok