*Gaja* napisal/-a:Men se pa zdi, da denar kar puhti, pa nisem kaj preveč zapravljiva.

Na začetku sem si še vodila evidenco, po parih dneh pa pozabla in evo, komaj 2. (še ne cel!) teden je za mano v Lj in sem že ful denarja zapravla. 200 € so mi starši nakazal za mesec dni (najemnina ni všteta) pa mi je premal.

koliko pa vam drugim nakažejo doma (tisti, ki nimate štipendije in svoje plače)? delat pač ne morem, ker želim imeti kar se da dobro povprečje, da dosežem zoisovo štipendijo naslednje leto.
Jaz sem imela štipendije 250€ lani; starši so mi plačevali študenta; mobitel, bone, prevoz, hrano pa vse sama. Pa tudi mami mi nikol ne kupuje hrano za v Lj (kar je meni absurd). In meni je bilo več kot dovolj denarja; privoščila sem si vsaj eno potovanje na leto, kar nekaj oblačil. Je pa res, da sem tud zaslužila ene par 100 evrov (ampak maksimalno 300-400 v letu).
Js res ne vem kaj ene počnete z denarjem.
Bratranec ima štipendije 200€, doma mu plačujejo študenta, mobitel, mami mu vsak teden nakupi 2 polni vrečki hrane in pijače, da mu za sabo vsaj 20€ na teden, poleti zasluži v 2 mesecih vsaj 3000€, pa je skoz brez denarja (ne kupi si nič posebnega, ne potuje). Js res ne vem kaj dela z denarjem

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.