Jaz lahko govorim iz svojih izkušenj: pri 16h sem nedolžnost komaj zgubila in čeprav je bila želja velika, si doma nisem upala vprašat, če lahko prespim pri njemu. Tudi pri 17h mi mami ni pustila z njim in njegovo družino na vikend na Bled. Seveda mi je bilo hudo, a se mi je to zdelo normalno. Pari, ki spijo skupaj so odrasli, jaz pa sem se zavedala, da to nisem bila. Ne pri 16h, 17h, 18h. TBH sem se nekoliko žensko počutila šele pri 20h in se mi ne zdi, da sem zares kaj zamudila. Nič ni slabega v tem, če si za enkrat "samo" punca.
In, čeprav sem to že 100x napisala, bom spet ponovila: ni blo konec sveta, če nisva spala skupaj.
Sem bla pa tudi do starejših tipov sumničava. Da bi me pecal 25 letnik? Mene, ki hodim v srednjo šolo, bi pecal 25 letnik, ki bi študiral ali že delal? Res? Kaj bi mela skupnega? Kontrolke in delavne zvezke ali povišice in dopust?
"Ljubezen ne pozna meja" tako zame še danes ne obstaja. Čim je tip tolko starejši od mene, ga odpikam. Če dečko išče frkljico, jo išče pri napačnem naslovu.
At last but not least: Ne glede na to kako sem bla zaljubljena, nikdar nisem mislila, da sem prijela boga za jajčka. Seveda "nisem poslušala nasvetov" starejših, a sem tiste, ki so bili nekaj vredni vseeno slej ko prej premlela in upoštevala. Predvsem zato, ker so punce, ki so svetovale, želele dobro, nekaj že dale skozi in sem se lahko učila na njihovih napakah.