Kika napisal/-a:Men se tut zdi, da bi blo fino, če bi se folk tod okoli mal sprostil in si upu priznat, kaj si želi. Mislim, da je na tem forumu pač ful konzervativnega, mladega in neizkušenega folka- ker pri takih stvareh tudi leta z izkušnjami prinesejo svoje. Ne govorim, da sem jaz ne vem kako izkušena
Dokler stvari med partnerjema štimajo in delata stvari s katerimi se oba strinjata, je to čist ok in sprejemljivo. Je pa res da moraš imet za to, da to sfuraš, zadostno stopnjo čustvene inteligence. Ki je je pa na žalost dandanes na svetu mnogo premalo.

V bistvu ja,sam folk nima jajc,da si prizna kaj si želi in partnerju odkrije svoje fantazije.Druga stvar pa je,da jih je sram priznat al nekej takega,zat,ki se bojijo,kaj sledi.Folk pa je res dokaj neizkušen in konzervativen,dost preveč za te čase,ko je že itak vse normalno.In vrjamem,da tud tiste oziroma tisti,ki trdno pravijo,da ne bi bli z istospolno osebo imajo tud nekej biseksualnega nagona,sam eni ga majo več eni pa ne.Dvomim,da ni tak.
Jaz pa moj fant imava res lepo zvezo,vse nam res štima na vseh področjih in vedno med nama stoji stavr dogovora.Pač se pogovoriva o stavri z vsemi argumenti za in proti in na podlagi tega pol realiziramo kar pač že je na stvari.Kot praviš je ful pomembna čustvena inteligenca,ki je je premalo oziroma je je dovolj sam folk je enostavno ne odkrije v sebi,ker pač preveč gledajo na druge stvari.
To,da mam željo bit SAM enkrat v lajfu z žensko(sam da probam) ne pomeni,da svojga partnerja nimam rada in če se bi oz bo on s tem strinjal še ne pomeni da me nima rad.Ne vem zakaj še vedno svet gleda na biseksualnost kot da je to največji tabu na svetu.
Pa non stop se omenja neko varanje.Varanje je če ga en serje okoli z drugih,pa da to drug ne ve,če pa je stavr dogovora to ni niakor varanje,če se seveda ve vnaprej kaj sledi.
Pa na žifce mi gre ko enačite fantaziranje z dejanji.
Aha pa to,da eni zarad nekih želj nismo zreli za resno zvezo in vse kar je povezano s tem že označujete s pojmi kurbanje in gonjenje.Kdo je reku da se gonimo????Pa opazke naj se znorimo pa polvežemo.Dragi moji,jaz sem se znorela punom parom,probala mnoge stvari u životu na vseh področjih,ker sem take nravi.Sam še to mi ni ratalo.Mislim,da mamo s fantom lepšo zvezo,kljub temu, da smo po vašem mnenju taki ljudi kot sva midva neresni,od vseh,ki se postavljate v višave v resnici pa vam ni zveza vredna piškavega oreha.