eevicaa napisal/-a:Pozdravljene!
Ker sem se preselila, zdaj iščem dober in ne drag kozmetični salon v mariboru. Prosim za nasvet, katerega naj izberem. Posebaj me zanima nega obraza (ogrci)
Lp Eva
DitaVonTeese napisal/-a:v mbju bos tezko nasla lepotni salon, ki nima zacinjenih cen.. vem pa za eno zensko, ki ima salon na eni stranki ulici od gosposke.. sam bi morala pogledat, kje sem si shranla naslov oz stevilko.. takrat mi je nek prijatelj bon za ciscenje koze podaril pa je bil bon v vrednosti 30€, pa sem dobila tudi masazo obraza, tak da verjetno je to ena najcenejsih variant..
eevicaa napisal/-a:Krasno bi bilo ja, če bi lahko dobila številko tega salona, oz gospe, ki počne te zadeve. Upam, da boš našla in mi sporočila. Lahko mi pišeš tudi na mail. Sporoči mi, če ti ga posredujem. Hvala za odgovor.
Lp
pikapoka_007 napisal/-a:jst bi pa rabla kašno priporočilo za dobr kozmetični salon u Novi Gorici. mam svojo kozmetičarko h kjri hodim na nego obraza in sm zadovolna z njo, samo glede na to da se osebno že od prej poznamo mi je fajn neprijetno da bi šla k njej na brazilko. tko da iščem fajn salon, kjer majo neke normalne cene.
LaPetitPrincesse napisal/-a:Je katera že bila v salonu Promenade? Njihove cene mi zgledajo dokaj ugodne, ne vem pa, kakšna je kaj kvaliteta.