tmis_ napisal/-a::roll: Punca se je odločila kot se je odločila, ni treba, da zdej vsaka svojo dušo tu izpeva.
Hmm, res, da se je odločila, ampak ... mam podobno izkušnjo kot ona ... sicer direkt nism nikol slišala za druge, ampak so mi govoril, da obstajajo, vidla sm slikce, pa sm mu vrjela, da z nobeno ni nč mel, da ma sam mene rad, bla bla bla ...
Bla sm slepa za vse ostalo, sam njemu sm vrjela. Zarad njegovih laži živim precej težje kot če mi ne bi noben lagal, ne zaupam, bla sm uničena in zdj se pobiram že slaba tri leta, pa se še nism pobrala oz. pobrala sm se (sm se napačno izrazla prej), ampak zaupam pa nikomur ne 100%, tud ljubosumna sm še vedno, čeprou ne tolk kot prej. V glavnem ja ... jst ji samo ne želim, da se kej takega zgodi njej.
Okej, vrjame svojmu tipu, ampak to še ne pojasne tega, da jo je klicu in se z njo več kot očitno pogovarju (našla je v telefonu dokaz za to - baje, tko je rekla, kaj je res, itak ve samo ona), čeprou ji je reku, da se ne slišta, ne vidta, nič od nič pač. In jst vem, da po vsem tem tipu ne bi mogla več zaupat in bi me vedno razjedou dvom, al on dejansko kej ma s to baburo al nima nč.
itak pa vsi vemo, da se je ona tko odločla in je samo njena odločitev, s kom bo in zakaj bo in kaj bo komu vrjela.
mi samo svoje mišljenje povemo.