On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

če jo je pa samo ljubosumno hotu narest :D
lej Punchee, js sm bl upala, da boš pozabila na tega tipčka in si najdla nekoga ki bo bolj vreden tvojega časa.. če pa sta kljub vsemu še vedno skupi, ti pa želim, da vama uspe..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

ni kej, nekatere s(m)o pač zelo naivna bitja in verjamemo vsemu kar je dobr za nas oz. temu kar hočmo slišat.

drgač pa poznam te fore "hotu sm te nardit lubosumno".
enkrat si je moj zmislu da ga je ena natakarca kao pecala(in js sploh nism odreagirala) in čez kšn mesc mi je povedu da si je to sam zmislu, ker me je hotu nardit lubosumno. nekak ga je blo strah da men ni do njega in si je pol krneki zmislu da bi vidu da mi je do njega. ubistvu nevem zakaj je to dobr, ampak okej....
(js sm kr dost lubosumna sicer, ampak znam to zeeeloooo dobr skrivat).

tko da ja, možno je da jo je hotu nardit sam lubosumno.
edina stvar ki me pr vsem tem bega je, zakaj za vraga je klicu tisto punco? :?
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

mislim da bi mogla mu enkrat kr iz jasnega zabrusit da naj pokliče njo. najbolje pred seksom, tako mu bo vsaj mal postalo jasno.
ne moreš si dovolit, da bi tvoj fant mislil na drugo, če pa ima tebe.

lahko ga imaš rada, ampak imej prej raje sebe...
A natural good vibration
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ob živce te je hotu spravt k ti je to reku?
Ne vrjamem. Mislm da je on to kr resno mislu, pa kliceta se pa to.
Men da to reče, js ga odrinem stran pa še eno tako bi mu prlimala pa ga pustila.
Ti se boš pa tut mogla sprjaznt da pač on zgleda ni več tko zagret zate.
A pa sta vidva prov par a se sam tko kej dobivata?
Pa morm ti rečt da maš res hudo dobro kolegico da ti kej takga lahko nrdi :x
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

ja men tud ne bi blo čist nč jasn, da bi mi tipo to direkt reku. res bi mi zgledal, kt da me prca v glavo.
pa dobr, to je zdej vajina stvar, če sta se zmenla in pomenla.
js edino nism razbrala, a si mu tud kej rekla zarad klicev, k jih je meu zabeležene v mobitelu? k to pa ne more kr tko razložit, da te je hotu lubusumno narest.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

:roll: Punca se je odločila kot se je odločila, ni treba, da zdej vsaka svojo dušo tu izpeva.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

tmis_ napisal/-a::roll: Punca se je odločila kot se je odločila, ni treba, da zdej vsaka svojo dušo tu izpeva.

Ja, ampak useeno mamo/majo usi na forumu pravico do komentiranja.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tmis_ napisal/-a::roll: Punca se je odločila kot se je odločila, ni treba, da zdej vsaka svojo dušo tu izpeva.

Hmm, res, da se je odločila, ampak ... mam podobno izkušnjo kot ona ... sicer direkt nism nikol slišala za druge, ampak so mi govoril, da obstajajo, vidla sm slikce, pa sm mu vrjela, da z nobeno ni nč mel, da ma sam mene rad, bla bla bla ...

Bla sm slepa za vse ostalo, sam njemu sm vrjela. Zarad njegovih laži živim precej težje kot če mi ne bi noben lagal, ne zaupam, bla sm uničena in zdj se pobiram že slaba tri leta, pa se še nism pobrala oz. pobrala sm se (sm se napačno izrazla prej), ampak zaupam pa nikomur ne 100%, tud ljubosumna sm še vedno, čeprou ne tolk kot prej. V glavnem ja ... jst ji samo ne želim, da se kej takega zgodi njej.

Okej, vrjame svojmu tipu, ampak to še ne pojasne tega, da jo je klicu in se z njo več kot očitno pogovarju (našla je v telefonu dokaz za to - baje, tko je rekla, kaj je res, itak ve samo ona), čeprou ji je reku, da se ne slišta, ne vidta, nič od nič pač. In jst vem, da po vsem tem tipu ne bi mogla več zaupat in bi me vedno razjedou dvom, al on dejansko kej ma s to baburo al nima nč.

itak pa vsi vemo, da se je ona tko odločla in je samo njena odločitev, s kom bo in zakaj bo in kaj bo komu vrjela.

mi samo svoje mišljenje povemo.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

p!ka napisal/-a:

Ja, ampak useeno mamo/majo usi na forumu pravico do komentiranja.

Seveda imamo pravico, ampak ob določenih okoliščinah je primerneje/se spodobi/je smiselno, če si te pravice ne vzameš na vso silo, še posebej ne, če bo tvoj komentar kopija prejšnjih 20 kometarjev.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

In kaj zdej hočeš rečt, da jz nimam pravice povedat svojga komentarja pa čeprou je enak ostalim ? In kaj je pol point foruma, če ne da usak pove svoje mnenje pa čeprou je enako ostalim ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

tmis_ napisal/-a:Seveda imamo pravico, ampak ob določenih okoliščinah je primerneje/se spodobi/je smiselno, če si te pravice ne vzameš na vso silo, še posebej ne, če bo tvoj komentar kopija prejšnjih 20 kometarjev.

Obračaš moje besede.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

če odmislim sceno, ki se je zgodila med sexom (ob kateri bi tudi jaz total popizdla) se meni zdijo komentarji tu precej khm.. smešni.
mislim, a zdaj je pa treba vsakega tipa napadat ko se pogovarja s kakšno žensko po telefonu al kaj??a zdaj če ma on punco, se lahko pa samo z njo pogovarja?! nevem no..po telefonskih klicih jaz nebi še ničesar sklepala..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ja ok.. sami telefonski klici.. ni panike, je dovoljeno se tut pogovarjat po telefonu z drugimi bejbami.. če pa sešteješ telefonske klice ob rahlo sumljivih urah + da jo omeni med sexom.. to pa ni več sprejemljivo zame
ok recimo da jo je res hotu napravt ljubosumno.. da je to naredu ravno med sexom? se ni tega spomnu med kosilom, alpa medtem ko gledata film.. kje za vraga je glih medtem ko js skačem po njemu in bi mogla oba uživat, se on spomnu na to deklino in se odloču, da me bo naredu ljubosumno?? to men vse skup ne štima in definitivno tega ne bi požrla.. sam ok, vsakemu svoje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

ajoj :eek: d men to tip nardi bi ga od šoka in jeze pomojem usekala d zase neb vedu pa se spokala in zbrisala iz življenja... :roll:
Free your mind...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

im.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori