Zobna ščetka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
nutella napisal/-a:Sekhmet napisal/-a:nutella napisal/-a:Prisegam na Curaprox.
Js sem jih tud že stokrat gledala pa vedno pridem domov s svojo staro. Kako se pa odločiš kero vzet? Mislm glede na število ščetinic pa trdoto?
Jst sm zacela s soft, zdej mam ze neki casa super soft, zdej bom sla pa pocas na ultra. Pac sm vzela najprej najbolj trdo, zdej mehkejso in tko naprej... Pa je res super. Sm se enket probala nazaj z navadno umit sm misla da si s sirkovo krtaco po ustih drgnem
Sem šla kr na ultra

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
še ena curaprox-ouka
sicer bo pomojem zvenel, kot da delam kšno reklamo, ampak dejansko je to ena in edina ščetka od useh možnih, ki me je rešila krvavitve dlesni, bolečih delsni po umivanju, skelenja na zobeh po umivanju...Skratka, ma nobene druge ščetke ne pogledam, ker tale je pa res svetouna!!
mam curaprox ultrasoft, že kr kšne dve leti (pa ne ene ščetke) in res, rezultat je tko očiten, da bolj nebi mogu bit.
Nikol nikol nikol mi niso krvavele dlesni odkar mam to ščetko, prej pa skos in skos po usakem umivanju.z prejšnjimi ščetkami sm si use porajsala,use dlesni, zobno sklenino...in zdej res nobene težave več!
res priporočam!

sicer bo pomojem zvenel, kot da delam kšno reklamo, ampak dejansko je to ena in edina ščetka od useh možnih, ki me je rešila krvavitve dlesni, bolečih delsni po umivanju, skelenja na zobeh po umivanju...Skratka, ma nobene druge ščetke ne pogledam, ker tale je pa res svetouna!!

mam curaprox ultrasoft, že kr kšne dve leti (pa ne ene ščetke) in res, rezultat je tko očiten, da bolj nebi mogu bit.
Nikol nikol nikol mi niso krvavele dlesni odkar mam to ščetko, prej pa skos in skos po usakem umivanju.z prejšnjimi ščetkami sm si use porajsala,use dlesni, zobno sklenino...in zdej res nobene težave več!
res priporočam!
polly-polly napisal/-a:Men so pa curaprox zakon. Da ne razcveti je pa potrebno čistit na pravi način. Tko v krožnih gibih, vsak zob posebi.
a to ti je zobozdravnik tako rekel? ker men je rekel, da si ne smem s krožnimi gibi zob umivat. drugače pa jst tud samo curaprox kupujem, ultra soft mi je bila mal premehka in zdaj uporabljam super soft.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
- Cosmopolitanka