Na maturanc brez fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali bi šle/šel na maturantski izlet brez fanta/punce?

Da
85
87%
Ne
13
13%

Skupaj glasov: 98

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MilkyWay napisal/-a:^^Vn hudič, vn! Obsedena si! :D

Okej, če je pa vaša zveza tko liberalna (lahko rečem), da sta v bistvu skupi samo ponoči, ker čez dan sta itak po svoje, kaj ima pole veze,d a je s tabo? A ga ne pogrešaš čez dan, ko sta vsak s svojo klapo? :wink:

Js lahko povem iz izkušenj moje prijateljice, ki je na maturantski peljala fanta s sabo. Celih 10 dni nas niti pogledla ni, ker je bila skozi z njim... Pa je njen fant naš sošolc in bi pričakoval, da se bosta oba družla z nami, pa se ni niti edn. In kaj sta imela od tega? Kšn žur s sošolci? Ne. Boljše spoznavanje spošolcev? Ne. Spoznavanje edn drugega, pa čeprav sta že kr neki časa skupi.

Tako tudi en par iz paralelke, ta dva sta tudi tičala skupaj, kljub temu, da smo ju klicali, da se nam pridružita... Nič, sploh nas niso jebali :wink:

In mislim, da ne moreš vedet, kako BI bilo, če bi peljala s sabo tipa, ker verjetno tega nisi nrdila :) In nikoli ne veš, kdaj vas lahko prime in kr naenkrat skupaj zgineta ispred oči sošolcev...

pa milki vej no, ne trudi se, ker vsakič bolj v temo brcneš.
Nikjer nisem napisala da sva skupej samo ponoči.skupej sva zelo veliko, tudi veliko sama, ampak ko sva v družbi se ne kušujeva in nevemkajvse, ampak skušava bit pač normalna in ne spravljat drugih kolegov v zadrego.
če greva ven greva pač ven, žvaliva pa en po drugmu lohk skačeva pa ko sva sama.
In ne, že stokrat smo šli z družbo al na morje, al kamorkoli pa sva vedno lepo skos pršla, brez nekih romantičnih napadov.in če bi šel z mano an maturanca nebi blo nič drugače.Med drugim je komunikativen fant in ga tud nepoznana družba ne moti, se zlo hitro ujame.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:pa milki vej no, ne trudi se, ker vsakič bolj v temo brcneš.
Nikjer nisem napisala da sva skupej samo ponoči.skupej sva zelo veliko, tudi veliko sama, ampak ko sva v družbi se ne kušujeva in nevemkajvse, ampak skušava bit pač normalna in ne spravljat drugih kolegov v zadrego.
če greva ven greva pač ven, žvaliva pa en po drugmu lohk skačeva pa ko sva sama.
In ne, že stokrat smo šli z družbo al na morje, al kamorkoli pa sva vedno lepo skos pršla, brez nekih romantičnih napadov.in če bi šel z mano an maturanca nebi blo nič drugače.Med drugim je komunikativen fant in ga tud nepoznana družba ne moti, se zlo hitro ujame.

Verjemi, da nism vložila nekega pretiranega truda v moj post, ker nima smisla ti karkoli dopovedat, ker itak ti dudlaš svoje :D

Lepo je, da si vztrajen in stojiš za tem, kar govoriš, ampak mislim, da na maturantskem nisi bla in mislim, da neveš kako bi ti in tvoj fant odreagirala, ko bi bla tam...

Lepo, da je tvoj fant komunikativen in da se hitro vklopi v družbo...Js upam, da bi mu ta njegova lastnost pomagala tudi pri tvojih sošolcih :) . Vseeno pa je tu treba upoštevat lahko starostno razliko (če jo je kej), komunikativnost tvojih sošolcev, voljo do spoznavanja drugih ljudi pri sošolcih...

Bistvo teme po moje je, da se brez fanta na maturantskem 1 tedn lahko zdrži in ga ni treba skozi vlačit s sabo, ker ne bo konc sveta, če ga pustiš 1 tedn doma. Navsezadnje pa si tudi on tisti tedn lahko vzame čas zase in za svoje frende in ga izkoristi maksimalno. Ti na svojem, on na svojem...In ko se vidista, se bosta imela raje kot prej :wink:

Ah...in še neki...Nevem zakaj se mora vsaka tema vrtet okoli tebe in okoli tvojih izkušenj (ki jih mogoče niti ni blo). :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Pomota. :oops:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Zakaj potem na maturanc samski ne prvlečejo še ene al pa dveh kolegic/kolegou, zasedeni svojih partnerjeu, tisti, k nimajo ne enih ne drugih, prpelejo kšnga od žlahte, ... In kje je tle razred?! Tist razred, k je 4 leta gulu klopi, se kregu, smeju, si pomagu, ...?

Ne gre za neko utrgano avanturo, kere boh ne dej ne smeš zamudit, še mnj gre za metanje keša stran za hektolitre alkota in morebitne nočne orgije (če se vam nekaterim zdi, da je to use oz. bistvo tacga izleta, pol se ga najbrž niste udeležil al ste pa brez domišljije in je to use, kar ste tm znal počet ... js vem, da mi je blo fino, pa sm bla takrat devička, alkota sm spila pa lih za uzorc), ampak gre preprosto za neko piko na i, zaključek useh let druženja, konec enga obdobja in začetek drucga. Lih tko kt mamo konc OŠ valeto (in nekateri tut izlet), lih tko mamo konc gimnazije maturantski ples (in izlet), konc faxa podeliteu diplom (in absolventa).

In samo zato, kr se nekatere (žalostno, a očitno resnično) ne znate zabavat brez fanta (ne na kofetu s kolegicami, ne pr frizerju, kaj šele na enotedenskem izletu), ni treba srat z nekimi "usi so nažgani, škoda keša", "s tipom se mava stokrat bolš", tralalala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Halo, itak da pejt, ni zdej k da bosta z bivšim slučajno v isti sobi pristala. Pa tut če, bivši je očitno iz tvojga kraja, a se fantu ne zdi, da če ga že nameravaš prevarat, da to lahko nardiš tut doma? :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aloha... :gut:
Pa veš da sm komi čakala, da še ti svoje pripomneš :D

Če eni vidijo maturantski in ostale izlete samo v alkotu, se moti, ker to ni samo napijanje in bruhanje zarad prevelikih količin alkohola, in ni varanje zaradi alkohola... Ampak je žuranje s sošolci, in sončenje s sošolci, razne igre s sošolci, smejanje s sošolci, spoznavanje sošolcev...
Kako to enim ni jasno?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaa, na maturanc brez fanta!! :P

Men se je zdel tko trapast ko je soslka na afterja (maturantski ples) sabo prvlekla tipa. Brez veze. In pol je bla cel vecer/noc z njim tm in ob 3 sla domov. Kr neki.

Tko da brez tipa, pa ne zarad tega, da bi ga lahko prevaru al pa kej tazga, ampak zato ker je to en dogodek k ga mors dozivet s sosolci.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

MilkyWay napisal/-a:Aloha... :gut:
Pa veš da sm komi čakala, da še ti svoje pripomneš :D

Če eni vidijo maturantski in ostale izlete samo v alkotu, se moti, ker to ni samo napijanje in bruhanje zarad prevelikih količin alkohola, in ni varanje zaradi alkohola... Ampak je žuranje s sošolci, in sončenje s sošolci, razne igre s sošolci, smejanje s sošolci, spoznavanje sošolcev...
Kako to enim ni jasno?

podpis pod tole. najbl bedn izgovor je: z razredom se ne razumm (sam si kriv da te 30 folka ne mara!) al pa s tipom se mam 100x bolš :? asocialen folk... edini razlog k toleriram je da je predrago ker je res :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Mogoče da je malo predrago, ko vse skupi sešteješ, ampak je pa en izlet, na katerega je fajn da greš (ne bom rekla MORAŠ). In če si delu celo leto za izlet, je prav da greš, ker je zasluženo...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jih..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MilkyWay napisal/-a:
*purple* napisal/-a:pa milki vej no, ne trudi se, ker vsakič bolj v temo brcneš.

Verjemi, da nism vložila nekega pretiranega truda v moj post, ker nima smisla ti karkoli dopovedat, ker itak ti dudlaš svoje :D

Lepo je, da si vztrajen in stojiš za tem, kar govoriš, ampak mislim, da na maturantskem nisi bla in mislim, da neveš kako bi ti in tvoj fant odreagirala, ko bi bla tam...

Lepo, da je tvoj fant komunikativen in da se hitro vklopi v družbo...Js upam, da bi mu ta njegova lastnost pomagala tudi pri tvojih sošolcih :) . Vseeno pa je tu treba upoštevat lahko starostno razliko (če jo je kej), komunikativnost tvojih sošolcev, voljo do spoznavanja drugih ljudi pri sošolcih...

Bistvo teme po moje je, da se brez fanta na maturantskem 1 tedn lahko zdrži in ga ni treba skozi vlačit s sabo, ker ne bo konc sveta, če ga pustiš 1 tedn doma. Navsezadnje pa si tudi on tisti tedn lahko vzame čas zase in za svoje frende in ga izkoristi maksimalno. Ti na svojem, on na svojem...In ko se vidista, se bosta imela raje kot prej :wink:

Ah...in še neki...Nevem zakaj se mora vsaka tema vrtet okoli tebe in okoli tvojih izkušenj (ki jih mogoče niti ni blo). :D

oh, mislm da dobro poznam človeka s katerim sem tri leta pa pou in vem kako bi blo.nevem zakaj bi blo drugače kot če gremo kam s kolegic, kjer se vedno najde za zraven tud kakšnega ki ne poznamo vsi.Mislm nevem, mi smo pač taki, da nas take stvari ne motijo.
In starostne razlike ni, sva isto stara, poleg tega pa sej pravim, zna se vklopit v družbo ki je ne pozna tko da nebi blo nobene frke.
In ne nočem ga pustit doma, sem povedala, da rada doživljam take stvari skupaj z njim in se mi to ne zdi čist nč narobe.

Aloha pa spet predvideva po svoje.Hm, nevem kakšen je biu tvoj maturanc ampak po vtisih iz našega maturanca se je pretežno pilo in plesalo in to je bilo vse, kar sem tudi vedela da bo.
in ja maturanci so večinoma taki v tem stilu.Poleg tega pa ja, meni je predrago da grem v grčijo in sem prisiljena na en hotel in na gručo pijanega folka, ki noče nikamor drugam it kot se ga nacejat pred hotelom.sori, dam rajš še sto ojrov več pa grem po vseh možnih ogledih.so mi pač take stvari bolj zanimive kot dnevno nalivanje.
In če je tebi to všeč, potem ne sklepaj po sebi, da je drugim tudi.
In ja, fanta bom vlekla kamorkoli bom hotela, ker želim da je z mano.Kot sem rekla, rada z njim preživljam dneve in doživljam nove stvari kakor tudi on z mano, tako da ni nobene bojazni al da se zarad tega nebi mela rada, al karkoli.
In ja aloha se znam zabavat, samo moja leta divjih zabav so mimo.zdaj raje sobotni večer preživim v mojem stanovanjčku s kakšno pivičko in fantom.nekateri pač malo prej prerastemo neprestano žuranje.

urša**, ni nujno da tebe ne marajo.lahko se cel klas preprosto ne razume.jst sem se dost hitro umirila, mojemu klasu se je pa veselo žuralo.In pač nisem imela neke teme ki bi jo vneto delila z njimi, kot so oni delili si med sabo dogodke iz žuranja.(pa to ni cel klas, ker ga polovica sploh ni šla, šli so samo tisti hudi žurači)in to je bilo še preden sem dobila mojega fanta.
Sam pač, jst bi hodila po izletkih, oni bi pili...pa se nismo sporazumeli, oziroma še preden sem karkoli dorekla da grem, sem povedala da ne grem.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

~NIA~ napisal/-a:jst če bi šla na maturanca mi nebi ostal dost dnarja da bi šla še s fantom na morje.
sej bi mi ga starši plačal, sam vseen, že tko so mi plačal v celoti enotedenski izlet v Rim.
o tem zakaj sm raje šla na morje s fantom in ne z razredom pa si lahko preberete v temi Maturanstki izlet v Potovanjih..

sej nimaš nobenmu za pojasnjevat :) si šla ker ti je tako sedlo in to je to. :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ve
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sej vsi drugi največ vedo o tebi, samo ti nič ne veš.in kdo komu potem kaj vsiljuje...
Nia, ne imet slabe vesti za nikogar, zakaj že?da bo svet tekel po njihovo.ja ne.Hvalabogu da se odločaš tako kot teb paše in za svoje prioritete.pa verjetno se še nisi uštela?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori