Druga ženska najeda mojemu tipu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

majaoko, tako je. če se želiš nekoga znebiti, se ga pač znebiš. tole fleranje okrog, pa klici pa kaj vem kaj še vse...halo? jaz že ne bi hodila na kave zaradi nekih čustvenih izbruhov, ker to ni prijateljevanje, ampak neki bedn odnoskitemeljinastarempoznanstvu.

aja, p!ka, tudi če si se hecala, jaz bi enako napisala prej. naj mi ne gnjavi pa si naj svoj lajf najde ali pa bo dobla na gobec, tip pa tudi. pika.konec.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Sharona05 napisal/-a:naj mi ne gnjavi pa si naj svoj lajf najde ali pa bo dobla na gobec, tip pa tudi. pika.konec.

ajaaa, pa res. prej sem še tipa pozabla. torej, da ne pozabite prebutat še njega... :roll:

pa še neki...
Sharona05 napisal/-a:Jaz že ne bi hodila na kave zaradi nekih čustvenih izbruhov, ker to ni prijateljevanje, ampak neki bedn odnoskitemeljinastarempoznanstvu.

... presledek ti ne dela :idea:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mju napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Vojcha, jz bi jo stepla. :box: :D
Res svaka ti čast, da maš tolko živcu in da odregariraš tko mirno, ker jz z mojim karakterjem bi jo tepla že od prvega dneva. :lach:

tako tako, potem pa namlati še vse njene prijateljice, konec koncev - če se družijo z njo, so vse enake.
pa da seveda ne pozabiš še na njene sosede! če živijo blizu, ima tudi na njih gotovo vpliv, tako da tudi njih se je treba rešiti.
čistke pa ne pozabi narediti še v njeni celotni družini (kar pomeni, da se poglobljeno spusti v njen rodovnik in naredi seznam vseh, ki imajo njene gene. pa pozorna bodi na tiste veje drevesa, ko so se sorodniki vmes kej ločevali, da te ne bo to zmedlo, ker kri je še vedno ista - da jih slučajno ne spustiš!).

in potem, ko boš počistila vso umazanijo, bo svet lepši.

O, hvala za nasvet. Zdej sm pa dobila še zadnji kamenček v mojem mazaiku in točno vem kaj narest!
Ne vem kko so ti razumela, ampak ni blo mišljeno dobesedno, ker sm dodala smejkote. Viš, zdej pa nism dala nobenih in je mišljeno ironično.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

p!ka napisal/-a:O, hvala za nasvet. Zdej sm pa dobila še zadnji kamenček v mojem mazaiku in točno vem kaj narest!
Ne vem kko so ti razumela, ampak ni blo mišljeno dobesedno, ker sm dodala smejkote. Viš, zdej pa nism dala nobenih in je mišljeno ironično.

ooo ni problema, rada pomagam.

in če mogoče nisi dojela, zmotlo me je samo tvoje razmišljanje, pa ni važno al je blo mišljeno dobesedno al nedobesedno al sarkastično al ironično.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

ej dela mi presledek, to je blo zanalašč :D
ShopGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a ShopGirl »

Ma veš kaj, če bi tvojega fanta motilo tole kvazi nadlegovanje omenjene bejbe, bi jo že znal odpikat. Tko pa mu zgleda prav paše njena pozornost. Kajn sploh delaš z njim? Tale rab še par let da odraste, čeprav dvomim da bo...ker si na tak način fila ego. Pol mu pa še ti s svojo ihto dodatno pihaš na dušo, ko vidi da ti ni vseeno. Najbolj pali če si flegma!
Odgovori