bleona napisal/-a:hojla punce! Mam en skoraj nemogoce resljiv problem,pa vendar.Ze zelo dolgo casa nisem spoznala nobenega uredu tipa.Zadnjic sem bila s prijateljicami v neki diskoteki,kjer sem ze skoraj na zacetku spoznala enega tok fajn.(Nikoli ne hodim ven z namenom da bi koga spoznala,ker je to v diskoteki skoraj nemogoce sicer pa verjamem da pravega spoznas 1x ko si niti priblizno ne mores mislit.--->pa se res je) Pogovarjala sva se zuni na terasi ful in tisti vecer res nisem skoraj nic plesala.Bil je skuliran ful in niti po razno kaken ki tam isce muho enodnevnico .Govorila sva prakticno o vsem.Tam je bil na prijateljevem rojstnem dnevu,ampak so do tiste ure ze vsi spali na kavcih naklani do konca,edino on je se ostal trezen in jih sel obcasno pogledat ce so ql no...Povedal mi je med drugim kje zivi,kaj studira in kam gre obcasno ven.Na koncu ko smo okol 4-ih sle s frendicami domov sem mu rekla da moram it in ce bi mi dal stevilko da se vidva na kksni pijacki.Bil je navdusen pa se reku je da je hotel ze sam rect in se zacel neki opravicevat... Drugace nisva nic zvalila pa to,samo na koncu mi je dal enga tok lepga v izi nevsiljivga lupcka na usta pa se enga lupcka pa objemcek pa reku da ze dolg ni spoznal kksne tok krasne punce in da bi me res rad se kdaj vidu. Bla,bla,bla...Na koncu doma ugotovim da si cifre nisem shranila.Vse sem napisala,potem pa zaradi rahle zivcnosti kliknila preklici in ne shrani.Vem da je smesno samo jz ze 2 dni samo jokam.Sem ful zakompliceran clovek in me je zlo tezko razumet in kksnim se s svojim karakterjem zdim cudna in to je bil eden izmed redkih tipov,za katerega lahko brez pomisleka recem da me je razumel in da se mu moje vcasih malce noro zmedeno obnasanje ni zdelo cudno ampak simpaticno. A je sploh kaksna sansa da ga se kdaj vidim in kaj bi ve nardile na mojem mestu ce se sploh kaj da?
a si je mogoce on shranu tvojo cifro??? upaj na to.. pa da sta se cimvec zmenla pa ga preko info. ki jih imas ti isci! res skoda. drzim pesti, da se najdeta.
kopica klele se je ponudla da mi bo pomagala poiskat stevilko in sm jo koncno dobila
nisem mu nic se omenjala tega foruma da ga ne bo se kap:)
uradno je stevilka dobljena od internetne kolegice ki je slucajnom iz SK ce se bo pa tole v kej razvil pa seveda sporocim hvala vam***
a je res ratal?sm brala celotno temo, k da bi brala nek romantičen roman.ko se zgodba začne res lepo, pa seveda nastane zaplet ko ne vemo kaj bo in itak konec je pa srečen.
ej dej še mal piši kako vama gre. a si res pravega našla. no sicer pa vidiš,da se splača potrudit za ljubezen