inaa napisal/-a:matjazd napisal/-a:Tonja napisal/-a:Ana27, naj te malo popravim. Zmotno se mi zdi mišljenje, da se za vse vedno omenja ali krivi starše! Otrok menda ni odvisen od staršev in tisti ki ni labilen ne bo ponavljal za njimi dejanj, za katera ve, da niso pravilna.
Jaz klejem - skos. Moja 2 nikoli. In zdaj sta moja 2 kriva, da jaz klejem, če jaz iz njunih ust nisem slišala nobene kletvice? Je moja žlahta kriva, da klejem, ko ne vem za nubenga v žlahti, da bi klel (tete in strici, dedki, babice)?
Se je morda zamislil kdo že nad tem, kaj vse danes mladina gleda po televiziji, bere v časopisih, revijah? Da niso vedno starši krivi?? Verjetno ne, ker je najlažje okrivit tistega, ki ti je najbližje (to je tudi metoda socialnih služb).
Vsak ve, da otrok najprej sliši tisto kar ne bi smel. In, če 5letni otrok gleda takšne vsebine po TVju so krivi starši in ne otrok sam, ali Tv program.
najleps se otrok nauci kletvic in neprimernega vedenja ko ima ob 8 zvecer, ravno pred spanjem na voljo na tvju NAMESTO risank ali kaj poucnega, Big Brotherja![]()
~ to je pa zbiralisce primitivnega folka ki nimajo nic bolj pametnega za pocet u ziulenju kot pa blamirat se u javnosti
Bo pa zato starš poskrbel,da tega ne bo gledal in mu rajš dal gor na tv prečudovit risan film Heidi