Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

sej nas je že kr dosti vidim :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
lafemme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lafemme »

o ja.. :)
Libido, jaz sem pa 18 stara oz mičkeno še manjka do 19ke :) sicer se pa čisto strinjam s tem, da sem raje samska, kot pa da mam kr nekoga. Pa niti slabo nam ne gre, če človek tak pomisli-delamo kaj hočemo, nobenemu ni treba polahat računov, ne grejo dodatni € za račun za mobitel in ostale ugodnosti.. :D čeprav včasih bi blo res fajn koga met, ampak dobro.. mamo pač prijateljice, pa se skupaj tolažimo :lol: sicer pa bi jaz tud psa imela, ker je zvest, vedno dobre volje, ko prideš domov te cel vesel pričaka, ne sitnari..... :cool:
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

lafemme,kaj nimas ti fanta?slucajno zasledila v temi imena partnerjev,ki je trenutno aktualna :)
*nism ravno na tekocem,tko da sorri[/b]
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Mislim, da nas prej čakajo princi na črnem konju :D :lol: :razz:
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

Kaj se sekirate jaz sem 21 stara pa sploh še nobene zveze nisem mela. Nihče mi ni fasciniral dlje kot za eno noč :twisted: In če srečam kakega primernega za zvezo pol kul, če ne pa se držim gesla boljše sam kot v slabi družbi :lol: Samsko življenje je prav fino. Tu pa tam pa izkoristiš koga za kako avanturico.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

messfox napisal/-a:Mislim, da nas prej čakajo princi na črnem konju :D :lol: :razz:

ja ali pa konji v belem oz. črnem avtomobilu :lol:

No pa saj vidim.. da je veliko ljudi samskih...no zdaj mi bo toliko lažje..ko bom mela zopet kako "krizo"; se bom spomnila na vas :D :D
Sicer pa ja..kot sem že napisala..raje sama kot v slabi družbi...pa kaj nam manjka nič..tistih nekaj objemčkov včasih...drugače pa nam je čist fajn...torej uživajmo dokler še lahko :wink:
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

barbi napisal/-a:začni mal flirtat, mal se nasmehni, mogoče se ti tud sreča nasmehne....čene pa ne obupat, ogromno ribic še plava zate, verjemi....

Ribic je dost, sam trnek ni taprav :)

Drage samske lepotice, sm zelooo vesela, vidm da ns je povhn samskih pa da moj (vrjetn ni sam moj hehe) klub zlo dobr uspeva :D Se bo treba kej dobit da mal tipe opravlamo kok so slepi k ns ne vidjo (& najdejo).
Torej, članarine ni, dost je že to da si samski. Sprejemamo ženske, tut moške, sam morjo z nami opravlat dece. Njahaha^^
Torej.. Naj živi KLUB SAMSKIH! :lol:
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ko najman čakaš te doleti... :wink:
sam tole z moje strani. preveč iščeš, ker naklučja vedno obstajajo. flirtej, osvajaj, uživej in vse se bo pokazalo...bolj ko boš na to temo razmišlala slabš bo...vrjem :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Ledenaa napisal/-a:
barbi napisal/-a:Sprejemamo ženske, tut moške, sam morjo z nami opravlat dece. Njahaha^^

:lol: you wish! ;)

bi blo pa fajn ja, malo tipe opravljat :)

en meeting? skupinski msn pogovor? :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Libido., great idea. Jst sm za :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Ko bi vsaj mela koga za izkoristit za avanturo. Vsaj malo mi pa mora biti všeč. mah škoda se obremenjevat s tem. Kot je že povedala rdeča vrtnica naključje obstaja :wink: ko najmanj pričakuješ. Gremo v grpičaa :D
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

Se vam vse pridružujem:)
Js sm stara 22....sicr sm mela eno kr dolgo,ampak zlo ubijajočo vezo...in zdj sm že res doug sama. Zalubla sm se vmes v dva napačna...je šlo mem. Ampak skoz bl čutm un filing...da sm sama. Povsod okol mene nasmejani parčki,vsi frendi majo nekoga (ampak DEJANSKO vsi bližni frendi so u vezi) in ostala sm sama. In pol poslušam best frendico ko sta se mela s sojim na morju...kaj vse sta včer počela...ko jo je kej lepo presenetu...kam so šli skupi..ko sta se mela lepo itd. In me včas kr ubije. Na konc se prašam al je v men ena slaba energija k odbija vse moške? ne vem več. vem pa,da mi manka ljubezen nekoga in un občutek....k si skup z nekom in ti je življenje najlepše.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

^^ midve mava pa podoben problem ....

največkrat se to vprašam (odbijaje negativne energije), ko ma kakšna znaka fanta in je res ... nima ne osebnosti ok, ne videza, ne oddaja pozitivne energije, kaj šele samozavesti ... in potem sem tak :cry: kaj ej narobe z mano?! :x
pa se neham obremenjevat s tem, potem pa ko greš nekam in res sami parčki okol tebe ... pa dobro je no ... potem pa že včasih postanem rahlo ljubosumna na vso njihovo srečno zaljubljenost :(
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

tudi jaz sem samska... ampak ne zato,ker nebi mela priložnosti z nikomer biti,pač pa sama želim tako. Ker mi noben ni tako vredu kot mi je bil bivši,niti pol toliko... in zato raje koda sem v zvezi na silo sem sama... in mi je prav lepo... 1x pa bom definitivno spoznala nekoga z katerim s bom želela biti... :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

špelca,daj mi msn na privat da vidim,če ti lahko kaj pomagam :lol:
Odgovori