Ali je moj izgled napačen?
o ja..
Libido, jaz sem pa 18 stara oz mičkeno še manjka do 19ke
sicer se pa čisto strinjam s tem, da sem raje samska, kot pa da mam kr nekoga. Pa niti slabo nam ne gre, če človek tak pomisli-delamo kaj hočemo, nobenemu ni treba polahat računov, ne grejo dodatni € za račun za mobitel in ostale ugodnosti..
čeprav včasih bi blo res fajn koga met, ampak dobro.. mamo pač prijateljice, pa se skupaj tolažimo
sicer pa bi jaz tud psa imela, ker je zvest, vedno dobre volje, ko prideš domov te cel vesel pričaka, ne sitnari..... 

Libido, jaz sem pa 18 stara oz mičkeno še manjka do 19ke

- skuštranka
- Sramežljivka
messfox napisal/-a:Mislim, da nas prej čakajo princi na črnem konju![]()
![]()
ja ali pa konji v belem oz. črnem avtomobilu

No pa saj vidim.. da je veliko ljudi samskih...no zdaj mi bo toliko lažje..ko bom mela zopet kako "krizo"; se bom spomnila na vas

Sicer pa ja..kot sem že napisala..raje sama kot v slabi družbi...pa kaj nam manjka nič..tistih nekaj objemčkov včasih...drugače pa nam je čist fajn...torej uživajmo dokler še lahko

barbi napisal/-a:začni mal flirtat, mal se nasmehni, mogoče se ti tud sreča nasmehne....čene pa ne obupat, ogromno ribic še plava zate, verjemi....
Ribic je dost, sam trnek ni taprav

Drage samske lepotice, sm zelooo vesela, vidm da ns je povhn samskih pa da moj (vrjetn ni sam moj hehe) klub zlo dobr uspeva

Torej, članarine ni, dost je že to da si samski. Sprejemamo ženske, tut moške, sam morjo z nami opravlat dece. Njahaha^^
Torej.. Naj živi KLUB SAMSKIH!

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
Se vam vse pridružujem:)
Js sm stara 22....sicr sm mela eno kr dolgo,ampak zlo ubijajočo vezo...in zdj sm že res doug sama. Zalubla sm se vmes v dva napačna...je šlo mem. Ampak skoz bl čutm un filing...da sm sama. Povsod okol mene nasmejani parčki,vsi frendi majo nekoga (ampak DEJANSKO vsi bližni frendi so u vezi) in ostala sm sama. In pol poslušam best frendico ko sta se mela s sojim na morju...kaj vse sta včer počela...ko jo je kej lepo presenetu...kam so šli skupi..ko sta se mela lepo itd. In me včas kr ubije. Na konc se prašam al je v men ena slaba energija k odbija vse moške? ne vem več. vem pa,da mi manka ljubezen nekoga in un občutek....k si skup z nekom in ti je življenje najlepše.
Js sm stara 22....sicr sm mela eno kr dolgo,ampak zlo ubijajočo vezo...in zdj sm že res doug sama. Zalubla sm se vmes v dva napačna...je šlo mem. Ampak skoz bl čutm un filing...da sm sama. Povsod okol mene nasmejani parčki,vsi frendi majo nekoga (ampak DEJANSKO vsi bližni frendi so u vezi) in ostala sm sama. In pol poslušam best frendico ko sta se mela s sojim na morju...kaj vse sta včer počela...ko jo je kej lepo presenetu...kam so šli skupi..ko sta se mela lepo itd. In me včas kr ubije. Na konc se prašam al je v men ena slaba energija k odbija vse moške? ne vem več. vem pa,da mi manka ljubezen nekoga in un občutek....k si skup z nekom in ti je življenje najlepše.
^^ midve mava pa podoben problem ....
največkrat se to vprašam (odbijaje negativne energije), ko ma kakšna znaka fanta in je res ... nima ne osebnosti ok, ne videza, ne oddaja pozitivne energije, kaj šele samozavesti ... in potem sem tak
kaj ej narobe z mano?!
pa se neham obremenjevat s tem, potem pa ko greš nekam in res sami parčki okol tebe ... pa dobro je no ... potem pa že včasih postanem rahlo ljubosumna na vso njihovo srečno zaljubljenost
največkrat se to vprašam (odbijaje negativne energije), ko ma kakšna znaka fanta in je res ... nima ne osebnosti ok, ne videza, ne oddaja pozitivne energije, kaj šele samozavesti ... in potem sem tak

pa se neham obremenjevat s tem, potem pa ko greš nekam in res sami parčki okol tebe ... pa dobro je no ... potem pa že včasih postanem rahlo ljubosumna na vso njihovo srečno zaljubljenost

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
tudi jaz sem samska... ampak ne zato,ker nebi mela priložnosti z nikomer biti,pač pa sama želim tako. Ker mi noben ni tako vredu kot mi je bil bivši,niti pol toliko... in zato raje koda sem v zvezi na silo sem sama... in mi je prav lepo... 1x pa bom definitivno spoznala nekoga z katerim s bom želela biti...