Bloodelf napisal/-a:
resno?

kajira napisal/-a:men bi blo zanimivo slišat kakšno obrazložitev, zakaj so ti filmi najbolj bedni.
Sej ni cudn, da se dela samo se bedne filme, recimo Good Luck Chuck (ki ga potem vecina hvali kok je kjut) - meni je bil eden izmed bolj zanic filmov, kar sem jih kdaj videla - smesen ni, scenarij bi jaz napisala boljsi, igra je katastrofalna, zapleti so se za romanticno komedijo nerealni in najboljs igrajo pingvini, pa se za te sem se cel cas sprasevala, kako so preziveli vse reflektorje in tecno Jessico.

kepka napisal/-a:Juno mi je bil pa zelo vsec - za tiste, ki pravite, da je dolgocasen film - kaj ste pa pricakovale? Toki drift? Titanik?
Film so želeli prikazati kot neko "življenjsko" zgodbo "optimističnega" dekleta, a ob tem so spregledali malo morje občutkov in situacij, v katerih bi vsak normalen človek reagiral povsem drugače.
Sessa napisal/-a:ok-lilja 4 ever in juno sta pa res dva para cevljev....punce samo ne takih primerjavtukaj se ne gre kaj komu priporocas ampak kritike filma...
Poleg tega pa gre tukaj za najslabse filme, akr ste jih kdaj gledali in me je le zmotilo, da se je tu pojavil Juno. Zanimivo, da se Vedno prica, nikoli nevesta pa ne, npr.
Blossom napisal/-a:Ann* napisal/-a:jaz legenda
kr en konc res ..bedn film
se strinjam
men so sicer za tak na izi kr ok da se mal nasmejiš,sam mal pretiravajo z nekimi fintami ki letijo na sex
pa mal preveč nagravžne so nekatere