Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
- StrawberryGirl
- Sramežljivka
- Kraj: MariborCity
- InToXiCaTe
- Sramežljivka
- Kraj: Mb
Tudi midva sva se spoznala prek neta...in po dolgih urah, tednih, mesecih debatiranja sma se koncno dobla na pijaci in takrat je blo vec kot ocitno, da so moje ucke obvisele na njem, njegove pa na men in zdaj sma skupaj ze skor 2 leti...in kr ne bi moglo bit se lepse se je vse skupaj zgodilo na bozicni vecer 

InToXiCaTe napisal/-a:Tudi midva sva se spoznala prek neta...in po dolgih urah, tednih, mesecih debatiranja sma se koncno dobla na pijaci in takrat je blo vec kot ocitno, da so moje ucke obvisele na njem, njegove pa na men in zdaj sma skupaj ze skor 2 leti...in kr ne bi moglo bit se lepse se je vse skupaj zgodilo na bozicni vecer
tudi mi2 imava obletnico na božič....wiii....

Jaz sem fanta spoznala preko frendice, ki je tipe rada vodila za nos. Takoj so mi bile všeč njegove učke a takrat se je menil z njo in jaz sem raje vse pustila času. No tako je minilo nekaj časa. Kmalu pa mu je postalo jasno da ga frendica vleče za nos. Po tistem se je kar pogreznil in od njega ni bilo nobenega glasu. Čez nekaj časa sem začela dobivat mesiče od njega saj sva se že prej menila a nikol nič več kot o frendici. In tako se je zgodil 1. maj in najin zmenek 3. maja pa sva postala par. Sedaj sva skupaj že 3 leta in 7 mesecev. Na začetku me je zelo grizl ali je z mano samo zaradi tega da je bližje frendici a se je izkazalo da ni tako.
No taka je moja zgodba čeprav je dokaj čudna.

No taka je moja zgodba čeprav je dokaj čudna.
-
- Sramežljivka
MI2 pa sva se spoznala na enem partiju prek kolega.In ko me je vidu, je mislu, da sm čarovnica in da sm ga totalno začarala s svojimi praški.....
Pol pa mal SMS-i, pa zmenki....In zdej sma skupi že 2 leti!!!!
:bussi: :knuddel: In jst ga mam ffffuuuullllll rada in ful mi pomeni!!!!
Joj, kak bi mu zdej enga lupčka dala....Luby, kje si??!!
:knuddel:

Joj, kak bi mu zdej enga lupčka dala....Luby, kje si??!!

sm bla v enem diskaču dobre tri leta nazaj. Za mano na plesišču je stal njegov kolega za njim pa on. In kokr žleht je, je stegnu roko med kolegove roke in me prjel za luliko! Jst se obrnem in zagledam kolega in mu ful grdo zavpijem naj drži roke pr seb. Unmu nč jasn! Ko je še enkrat prjel, se obrnem da ga počm, pa un ukapira me ustav in se nazaj obrne in zagleda mojga sedanjega. Na konc se mi je un revček mal smilu, sva se zaštekala, bla skupi pol leta.
Tega k je šlatu sm pa skp spravla z mojo kolegico. una dva sta bla 2 let skp midva sva pa ratala ful dobra prjatla.
No...pol leta nazaj sva se pa po enem "incidentu" naključno zbližala :bussi: in od takrat sva skp in VERY HAPPY!!
Seveda mava zato težave s svetom okoli naju...

Seveda mava zato težave s svetom okoli naju...