Bdsm

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ti je vseeno, da je na spletu dostop do tovrstih fetišev?

Da
36
62%
Ne
22
38%

Skupaj glasov: 58

missLavigne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a missLavigne »

:eek: :roll: Mi ni glih prijetno za gledat tole ampak, vsak pač gleda oz. počne kar mu paše.. in če nekoga to vzburja, naj pač ga.
bdsm
Sramežljivka
Sramežljivka

bdsm - nekaj pojasnil

Neprebrana objava Napisal/-a bdsm »

Na hitro sem preletel tale forum, oziroma temo, kjer obravnavate BDSM. Ker sam kar dobro poznam zadevo, naj vam malce pojasnim par stvari, da nas ne boste označevali kot bolnike :)

1) vse kar se dogaja v BDSM odnosu, poteka po pravilu: Varno, Razumno in Sporazumno. Vse kar je izven teh treh meril, ne smatramo pod BDSM ampak pod zadeve, ki so zanimive za organe pregona :) - v glavnem, v teh odnosih poteka vse varno in sporazumno. Scene so po večini vnaprej določene, vedno pa ima podrejena oseba možnost prekiniti zadevo, to je z vnaprej določeno varnostno besedo (safe word) ali gesto.

2) BONDAGE ali vezanje osebe, je starodavna japonska umetnost. Smisel tega je izklapljanje čutil oz. povečevanje intenzivnosti občutkov. (človeku ki oslepi, se izboljšajo preostala čutila, sluh, vonj itd). Torej, z vezanjem rok, prevezo oči, in ostalih čutil, povečamo delovanje možganov in s tem potenciramo občutja (preprost test: ulezite se goli na posteljo, ugasnite luč, potem pa naj se vas partner v čisti tišini s konico prsta dotika po naključnih delih telesa. To naj počne narahlo, v neenakomernih presledkih. Opazili boste, kako se poveča občutljivost kože, ko smo "izklopili dva čuta - vid in sluh)
Če je pri tem še prisoten strah pred neznanim, je zadeva toliko boljša (STRAH - pozitivno čustvo, ki nam pomaga preživeti - ko nas je strah se izboljša kravavitev, prenos dražljajev, izboljša se nam zaznava dražljajev, čutila, itd)

3) BOLEČINA: znano je, da se ob zmerni, dalj časa trajajoči bolečini v možganih začne izločati endorfin, znan tudi kot "hormon sreče" - to vam lahko potrdijo nekateri športniki ki lahko treniarajo tudi ob bolečini (dolg tek na primer), žleza ki ga izloča, je v neposredni bližini centra za spolno vzburjenje.

V glavnem, toliko na kratko od tem (bom še pisal, če bo zanimanje), lahko pa si ogledate stran www.bdsm-slovenija.com, kjer so stvari natančno razložene.

p.s. - žal je v našem svetu oz.naši deželi tako, da je sprejemljivo, to, da pijan moški pretepe ženo (je bil pač pijan), kot pa igra, v kateri uživata oba, po načelu Varno, Razumno in Sporazumno...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Se ne strinjam s sirovo. If you like it. Do it! :) vsakemu svoje. Potem takem lahko rečeš, da so vsi, ki so drugače spolno usmerjeni "psihično nezdravi". Spolnost je obširen pojem, sploh pa..najslabše je, ko govorijo tisti, ki teh reči niso probali, da so grozne in bla bla. You may like it. ;) (sicr jaz nism probala haha :D)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

:top:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

jap vsakemu svoje.. sam lih učer sm brala un članek ka je un angleški voditelj umrl med masturbiranjem, in to med davljenjem. ne vem, upam da obstajajo kake meje ane...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

sirova štručka napisal/-a:Ja vse sorte mamo, tud spolne iztirjence. Ni variante, da me prepričaš, da si psihično zdrav, niti, da je tole vaše početje razumno. čudaki pač...

Tole se mi zdi pa čisto nepričakovan komentar s tvoje strani. A so ti račun shekali? :)

Meni se zdi BDSM čisto kul. Sicer kakšnih bolj resnih scen še nisem sprobala, ampak v teoriji se mi zdi pomembno samo to, da gre za consenting adults.
bdsm
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bdsm »

prosto po Freud - u (se mi zdi, ne me za jezik vlečt) :)

V spolnosti je normalno vse, s čimer se vpleteni strinjajo in v tem uživajo, obenem pa seveda ni povezano z otroci in živalmi...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Meni se zdi veliko stvari na slikah že preveč nasilnih in poniževalnih. Sama se tega nikakor ne bi šla. Mi je kar čudno kaj vse ljudi vzburja.

Ampak, če sta oba za to potem mi je v redu. Važno, da ni nekih siljenj k temu.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Me ne moti, vzburja pa tud glih ne tok hard scena. Občasno prakticirava kej podobnega (bondage), sam u dost milejši obliki.
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

Na tem linku vidiš res marsikaj..Določene stvari so res kr malce grozne, ampak, če določenim ljudem ustreza, potem pač naj to izvajajo. Ampak tk pač je, različni smo si, različne stvari nas vzburjajo. In če nekatere vzburja prav tako, naj uživajo v tem, pa četudi zgledajo določenim osebam še tko hard zadeve.
In najpomembneje je(kar je že bilo omenjeno), da dokler sta obadva za to, dokler ni nekega siljenja, potem je dovoljeno in v mejah normale za njiju vse, kar njima pač ustreza.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čokolinček »

Sm probala tud malo bolj hard variante bdsm-ja, in morm rečt da nikakor to ni zame. Edino na kar še pristanem so mehke lisice, to je pa to.
Nimam pa nič proti takim, ki jih to vzburja - ja in? Pač smo različni ljudje na svetu... BDSM je proti pedofiliji, zoofiliji in nekrofiliji pljunek v ocean...

In ja, kot je lepo napisal uporabnik "bdsm" - podrejena oseba ima vedno možnost prekinit zadevo, če ji ne paše več in to je to. Če se ji zazdi preveč poniževalno ali jo začne res kej preveč bolet, takoj prekineš in konec. Če si v resni zvezi s partnerjem, se lahko kasneje temu kvečjemu nasmejiš, pa še oba sta se hkrati neki naučila, sprobala in vidla, kako je to.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

Men so dve lezbe s strap-on om kar zanimive.
Verjetno nisem edini.

Hard sex je tut super stvar... al pa da sexi žensko po riti nasekaš... priceless. :D

Največja perverzija je pa itak to, da sploh ne seksaš.
Zadnjič spremenil amark31, dne 04. Mar. 2010 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

To ni bdsm :)
Razen, če te zvežeta in strap-on na teb uporabljata :twisted:
A goal without a plan is just a wish.
Odgovori