ena moja kolegica pa še ena nena frendica nj bi pa ene 3 leta nazaj vidle jelenčka k je po zraku letu en dan pred božičm

no angel napisal/-a:Ki je pomoje 99,9% sam plod mal preveč bujne domišljije (brez zamere).
Foxy-lady napisal/-a:Meni se pa dogaja zadnje case tudi zelo nekaj cudnega. Ko recimo perem posodo ali kaj taksnega, da stojim na enem mestu, en ko naredim en korak nazaj, zacutim kot da bi se v nekaj zaletela. Kot da nekaj hodi za mano kamorkoli grem in ko se premaknem, se zaletim v tisto. Seveda se se isti trenutek obrnem, pogledam kaj bi lahko bilo in kaj vidim? Nic. Spooky, ampak nekak sem se malo ze navadila na to.
no angel napisal/-a:Ki je pomoje 99,9% sam plod mal preveč bujne domišljije (brez zamere).
Foxy-lady napisal/-a:Meni se pa dogaja zadnje case tudi zelo nekaj cudnega. Ko recimo perem posodo ali kaj taksnega, da stojim na enem mestu, en ko naredim en korak nazaj, zacutim kot da bi se v nekaj zaletela. Kot da nekaj hodi za mano kamorkoli grem in ko se premaknem, se zaletim v tisto.
verchyka napisal/-a:pa še ena...
ena punca sej puručila in zbežala s poroke...nker ni mela prevoza in je ustavla taxi...prpelu jo je du doma ona pa ni mela sabo keša in je rekla če lhka pride jutr taksist iskt pač na njen dom.nasledn dan res pride in pozvoni, udpre mu nena mami.puve, ona pa sam prebledi pa reče "moja hčerka je drgač že dve leti mrtva"
taksista je baje zadela srčna kap od tazga šoka, mami je pa šla u hčerkino sobo in vidla poročno obleko razgrneno na pojstli (prej je bla pa v omari)...
MilkyWay napisal/-a:verchyka napisal/-a:pa še ena...
ena punca sej puručila in zbežala s poroke...nker ni mela prevoza in je ustavla taxi...prpelu jo je du doma ona pa ni mela sabo keša in je rekla če lhka pride jutr taksist iskt pač na njen dom.nasledn dan res pride in pozvoni, udpre mu nena mami.puve, ona pa sam prebledi pa reče "moja hčerka je drgač že dve leti mrtva"
taksista je baje zadela srčna kap od tazga šoka, mami je pa šla u hčerkino sobo in vidla poročno obleko razgrneno na pojstli (prej je bla pa v omari)...
o fak ta mi je res grozna...me je kr zmrazilko
cukrck napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:verchyka napisal/-a:pa še ena...
aha, mene tut...
verchyka napisal/-a:cukrck napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:verchyka napisal/-a:pa še ena...
aha, mene tut...
uh vrjamta da mene tut ej