Super je blo! Sem zamudila 1 uro oddaje sam sem se vseen ornk nasmejala! Sam Špela mi je mal dolgočasno delovala!! Pa tista je bla dobra, ko je Jani tut hotu na oder, pol pa tko Lado "varnostniki"!
meni je včerajšnja oddaja bila boljša kot prejšnjič. Špela mi je pa delovala zadržano, ko pa je kaj povedala, mu je pa živčno povedala. Nevem zakaj,, ampak tak občutek sem dobila.
Men je tud Špela učer tko mal čudn delovala...tko mal fino pa to...res k da ji je odveč. Ful mi ma čudn ton glasa k govori. Drgač je pa ful svetovno Jana osvajala Lado je bil pa čist bogi...res hudo Aja pa men je bla fuul dobra oddaja...res komi čakam naslednjo nedeljo!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
^^Men se je tud zdel, da sta bla dost nesramna, sam do Špele niti ne, do Gojca pa ful s tem ko je blo čez celo oddajo skoz neki na račun njegove debelosti, da pol men nakonc sploh več ni blo smešn. Pa dobr sej vemo, da ma bojler, sam a mu je to treba celo oddajo govort
Sugar_baby napisal/-a:Men je tud Špela učer tko mal čudn delovala...tko mal fino pa to...res k da ji je odveč. Ful mi ma čudn ton glasa k govori.
sej je rekla, da ma neke težave z glasilkam.Tudi ko je pela je pela bolj švoh.
Picaboo....Men se zdi Lado skos nesramen do gostov.Že v TLP je dostkrat mel čist take neumesne in žaljive pripombe.Očitno on misl da je zarad tega kul ampak Lado, vsak dan manj
Drgač pa tale oddaja pr men ni mela neke bistvene razlike od prve.Mogoče res, da sta bla malo bolj unešena pa to, sam useen manjka neka izvirnost.Če že kdo kej pokaže pokaže to zrnec.Drgač pa jima manjka več nesplošnih vprašanj za goste, sprašujeta predvsem to kar že vemo in kar smo že slišal.
^^ Se strinjam. Sicer pa mi je Zrnec bolj smešen in zanimiv, Lado mi je kr en (že v TLP-ju mi ni bil nekaj spešl). Nekako se mi zdi, da on svoj način vodenja (ki meni osebno ni niti malo zanimiv) izrablja za "pumpanje" svojega ega, ko misli da je požrl vso pamet tega sveta. In tisti njegov pretirani sarkazem... Neka meja mora biti.
Picaboo napisal/-a:^^Men se je tud zdel, da sta bla dost nesramna, sam do Špele niti ne, do Gojca pa ful s tem ko je blo čez celo oddajo skoz neki na račun njegove debelosti, da pol men nakonc sploh več ni blo smešn. Pa dobr sej vemo, da ma bojler, sam a mu je to treba celo oddajo govort
Saj lče mene vprašaš se je on strinjal s tem konceptom oddaje. Saj je ja vedel kakšne prispevke bodo delal.
Ne vem no, meni je bilo smešen, pa čeprav sem zelo občutljiva, če se kdo dela norca iz koga zaradi debelosti.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...