Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
- 
				Milenushka
 - Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana

- baby girl
 - Komunikatorka

- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

uf u moji torbici je....cak morm pogledat... 

hm...mobi(ddd), kljuci, denarnca, ocala, mini deznik, ogledalce, 3 labelle, 2 maskari, 2 barvici, 4 lipglossi, korektor(al kak se napise) zapestnce, u pa se ene uhancke sm najdla
 , kup zmeckanih racunov 
 , neky cifer, slikce od mene pa moje best frendice 
 ,hm pa se rokavicke sm najdla(to morm dat vn), prazna skatlca od tictac bonbonckov(ja morm mal torbico pospravt 
 ) neky drobiza, kemik, miny parfumcek, vosek za lase subrina, pa trenutno je not se maska za obraz, k sm jo kupla 

no to se zej nahaja u moji torbici

hm...mobi(ddd), kljuci, denarnca, ocala, mini deznik, ogledalce, 3 labelle, 2 maskari, 2 barvici, 4 lipglossi, korektor(al kak se napise) zapestnce, u pa se ene uhancke sm najdla
 , kup zmeckanih racunov 
 , neky cifer, slikce od mene pa moje best frendice 
 ,hm pa se rokavicke sm najdla(to morm dat vn), prazna skatlca od tictac bonbonckov(ja morm mal torbico pospravt 
 ) neky drobiza, kemik, miny parfumcek, vosek za lase subrina, pa trenutno je not se maska za obraz, k sm jo kupla 

no to se zej nahaja u moji torbici

can you keep up
baby boy

baby boy
Uf! Use živo: mobitel, robčki, lipgloss, labela, kuli, blokc in pa seveda kozmetika; maskara, senca, korektor pa še kej bi se našl, čeprov po nepotrebnm! 

Zadnjič spremenil SIEENA, dne 15. Jan. 2006 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.

- SKY PRINCESS
 - Sramežljivka

- Kraj: MaRiBoR

- Bunny Muffin
 - Komunikatorka

- Kraj: Disturbia

,denarnica,robčki,labella 
   včasih dodam še ličila, pa kremo