celo življenje en boš priseljenc, ampak trenutno pa si občasni priseljenc, ker ne živiš tam in na podlagi tega tud nimaš besede za se vtikat v njihove zadeve.
nimam brata, ne sestre, hvalabogu, ker se mi ne da prenašat njihovih partnerjev ki bi tkole težili če bi krožnik na mizi pustila.
vsekakor če bi meni v tvojem primeru prišlo to na uho, bi se verjetno precej skregale in glede na to da bi bila jaz hči, ti pa samo bratova punca, bi verjetno ti potegnila takratko.
ja, pri fantu bi se počutila kot priseljenka, ker sem se pač preselila tja.sicer pa kakorkoli, jaz imam svoje doma in en grem nikamor, ker se mi en da ukvarjat ne s taščami, ne z brati ne z nobenim.Doma imam svoj mir, kjer mi noben ne sakče po glavi če en pospravim krožnika z mize.
kaj bo čez nekaj let pa ne veš.lahko bo brat revež ona pa bogatašinja z bolj urejenim lajfom.Na tak način jst nebi ocenjevala folka, ker nikoli ne veš kako se situacija obrne.
skratka, hočem ti tud to povedat, da če hočeš v naprej imet dober odnos s taščo, se ne vtikej v njeno hči in v njihov odnos.poleg tega so pač to njihove stvari.če ona ne pospravi krožnika, ga boš pa ti, pa boš dobila pri tašči nov plusek